Şimdi Ara

Tipim nasıl SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yapayım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Brazcks kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi oncelikle cinsel yoneliminiz nasıl bilmiyorum. Eğer erkeklerden hoslaniyorsaniz biraz sonra söyleyeceğim maskülenlik tavsiyelerini önemsemeyin ama eğer kadınlardan hoslaniyorsaniz o zaman önemseyin.
    Hocam oncelikle imajdan kilik kiyafetten bagimsiz bedeninizle ilgili yorumumu yapacagim. Yuzunuz yagli degil tombul degil oyle pek yanakli degilsiniz. Kabul edilebilir ceneniz var. Kafa sekliniz guzel ovunmek gibi olmasin ama benimki gibi. Simdi gelelim yuzunuzdeki duyu organlarina. Bu kısım sizi biraz bozuyor. Bunlara artık estetik mi yaptirirsiniz veya bilemem. Ama verecegim tavsiyeler bunlarin goze batma durumunu etkiler. Atıyorum burnu buyuk olan bi insanın verdigi sac stiliyle burnunu arka plana atması mümkün. Simdi hocam dudaklariniz dolgun degil seksi bir dudaginiz yok. Ama erkeksi cene ve sakal imajiyla bunu arka plana atabilirsiniz. Lakin dudaginiz cirkin degil. Yuzunuzu bozan sey dudaginiz degil bence kabul edilebilir. Burnunuza geldiigimde sekli guzel olan yamuklugu olmayan kemeri olmayan bir burnunuz var burun konusunda da sorun yok. Elbette kaydirak gibi burnunuz yok bilirsiniz ki kaydirak gibi burun estetik kater guzel yuz icin olmazsa olmazdir, ama suan oyle bi burun size feminen bir hava katardi bence olmasi gereken burna sahipsiniz. Hocam sen bence goz ve kas yapisindan kaybediyorsun. Gozlerin seksi degil cukurlu yapida degil. Yani seksi bakmiyorlar cezbetmiyorlar. Estetik yapilacaksa gozlere yapilabilir. Tabi kaşlar da gozlerin tamlayani. Kaşlarınız oval bicimde koseli ve catık degil, bu da gozlerinizin seksi ve cezbedici bakmamasına katkı sağlıyor. Dolayısıyla bir kaş imajı verilebilir ya da kaşlarınızı biraz çatabilirsiniz bu da yorucu olur tabi ama bir yerden sonra yüzunüz alışır. Saçlarınıza gelecek olursak evet açıklık var ama bir erkek için çok da sorun olmamalı bu. Kerem bursinin de sacları açık mesela. Açık saçlar için de güzel maskülen duran seksi duran stiller var. Ama verdiğiniz saç imajı kelinizin çok kabak gibi ortada durmasına sebep veriyor yoksa abartılacak bir saç açıklığınız yok tabi arkasını bilemem. Saçınızın gorunen açıklığı açık olmasa bile guzel goruntu olmayacakti cunku saciniza sut cocugu imaji vermişsiniz. Onun dışında kilonuz falan yerinde gibi ama incesiniz kas kütleniz düşük bu da vücut shape ini erkiliyor. Vücut geliştirin bence herkese önerim bu çıplak bedeniniz istek uyandırsın. İmaj konusuna gelirsek saçtan bahsettim zaten kesinlikle mudahele gerek, sakalınız yerinde gayet. Hocam şu ince yuvarlak çerçeveli gözlük modeli degistirin. Burnunuzun normal oldugunu belirttim ama bu gozluk modeliyle beraber bi de gozlugu sonuna kadar kokleyince burnunuz saka maskesi gibi büyük duruyor. Ayrıyeten bu gozluk modeli sizi çocuksu ve feminen yapmis. 14-15 yasindaki k pop çu kızların taktigi bir gozluk modeli, evet 4-5 sene once populerdi ama degistrilmesi gerek. Hem göz burun kombinasyonunun kötü gözükmesine sebebiyet veriyor hem de feminen ve gücsüz bir hava katıyor size. Ayrıyeten size en başta bahsetmiş olduğum maskülen-feminen hava hakkında diyeceklerimi diyeyim. Hocam bazı pozlarınız var ki özellikle elininizi cenene koydugunuz, sanki bi kızın fotografını cosplay liyormuşsunuz gibi, resmen kız duruşu kız pozu. Bi tane serviste mi ne var elinizi koyup tutma şekliniz aşırı feminence. İsteyerek mi yapıyorsunuz yoksa feminenlik genel hareketlerinizde var mı bilmiyorum ama bence genel hal hareketleriniz feminen kaçıyor. Sadece tek bir pozla sınırlı kaldığını düşünmüyorum. Bunun üzerine kafa yorun bence. Çünkü dünyanın en kusursuz yüzü bedeni sizde olsa bile maskülenliğinizi koruyamayıp feminen ve yumuşak bir hava verirseniz kadınlardan karşılık beklemeyin. En başta dediğim gibi homoseksüelseniz bunu ciddiye almayın. Tatlı efendi olmak kadınların hosuna giden bir şey ama feminen kaçmamak lazım. Feminen havayı yenmeniz için de vücut geliştirmeniz ve hal hareketlerinize yön vermeniz gerekmekte. Hocam potansiyelin gelebilecegin en ust nokta 8.5/10. Bu olabilecek bir degisim. Ama suanki verdigin hava 4.8/10. Bu bence genetiginden ötürü degil. Cunku ufak degisimlerle puanini 6.5/10 a cikarabilirsin ki bunlar da sac imaji ve gozluk modeliyle olabilir. Kaş modeli düzenlemesiyle seksi bir hava katınca 7/10. Vücut geliştirip ve hal hareketlerinde maskülenlik kazanırsan da 8.5 e uçarsın. Ben fotoşopla biraz değişim uyguladım 4. hale dönüşürsen , ki biraz harcama gerekir, bir de fiziğin erkeksi seksi bişey olursa 9/10 u bile geçersin.
    Tipim nasıl SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutio_sanchez -- 10 Mart 2023; 21:39:37 >

• umutio_sanchez U kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle teşekkür ederim. Hocam kızlardan hoşlanıyorum ve hiç feminen biriside değilim. Arabadaki fotoyu saç için koymuştum.
    2-2.5 sene süren major depresyonum oldu ve bu beni baya bir etkiledi hocam. Gözlerimden hep şikayet ederim zaten. Şimdi de üzgün veya mutsuz bakıyorum. Halen tam depresyondan çıkamamış olabilirim. Kötü şeyler yaşadım unutamıyorum işte. Neyse. Kaş almayı bilmediğim için ellemiyorum. Elimi sürsem kötü hale getiririm diye korkuyorum. Burnumu beğeniyorum. Gözlük bence şaka gözlüğü gibi durmuyor suratımda fotodan öyle gözükmüş olabilir ama daha maskülen gözlük ileride almayı planlıyorum tabi. Hocam saçım ince telli ve hacimsiz, haliyle şekil veremiyorum. Başka nasıl şekil verebilirim bilmiyorım açıkcası. Arka taraflar dolu sadece ön açık. Ön tarafta saç olsa dağınık felan bırakırdım öyle güzel oluyordu ama saç yok işte. Bu arada spor yapmaya başladım. Omuzlarım geniştir ve sporlar çok daha geniş ve büyük duracak. En büyük şikayetim saçlarım ve mutsuz bakışlarım o kadar. Çokta bir kilom yok 3-4 kilo fazlam var o kadar. Teşekkürler gerçekten zaman ayırmışsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Brazcks kullanıcısına yanıt

temiz yüzlü bi kardeşimize benziyon kuran biliyon mu? ailen dindar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Ailem biraz dindar ben ateistim. Temiz biriyim

• Jeunes Turc kullanıcısına yanıt
    Nasıl 24 lan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.