Şimdi Ara

Tipim nasıl? (SS'Lİ) YENİ SS'LER GELDİ!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tutacaktı ama herkes tutabilir dedi diye tutmayadabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutma ihtimaline karşı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazacak birşey bulamadım:
    Un Helvası Tarifi

    Malzemeler:

    - 250 gram tereyağı
    - 2 su bardağı un
    - 2.5 su bardağı süt
    - 1.5 su bardağı toz şeker
    - 1 paket vanilya
    Un ve tereyağı bir tencereye koyup, yaklaşık 1 saat boyunca en kısık ateşte kavuruyorsunuz.Un bir süre sonra (en az 35 dakika), sıvılaşmaya başlıyor. O aşamada biraz daha devam ediyorsunuz.Rengi hafif koyulaşmaya başladıktan sonra, sütü ekleme vakti geliyor. Un ve yağ karışımının tencereye ve kaşığa yapışmaması gerek. Anneannemin yaptığı bir diğer test de, 1 kaşık sütlü karışıma ufak bir parça kavrulmuş undan koymakmış. Eğer koyduğunuzda cozzz diyorsa, tamam dermiş. Biz de yaptık tabii…Un kavrulurken, başka bir kap içerisine süt ve vanilyayı koyuyorsunuz (soğuk olacaklar). İçine toz şekeri de ekleyip, şekeri iyice eritiyorsunuz. Un kavrulduktan sonra, şekerli süt karışımını tencereye boca ediyorsunuz. Bu sırada ocağın altını daha harlı açın. Zaten kısa bir sürede un sütü çekiyor.Çekene kadar hızlı hızlı karıştırıyorsunuz. Katılaşınca altını kapatıp, demlenmeye bırakıyorsunuz. Kaşık yardımıyla servis tabağına dizebilirsiniz. Afiyet olsun.




  • tutma potansiyeli var abi
  • bloklayıp geçin
  • Tutmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jucian

    Bilim kurgu filminde makyajsiz oynarsin.

    Sağol,çok teşekkür ederim.
  • Tutmaz
  • tut
  • Patlak kondom vakası.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.