Bildirim
Tipim Nasıl SSLİ ! Selam çakmadan geçeni yakarım UPlamayanı gaz odasına tıkarım ! (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çaktım geçiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zyx
arkadaşlar tipim nasıl demiş ama inanmayın koyduğu fotoğraflar Adolf Hitler adında bir siyasi lidere ait.
Sebepsizce güldüm -
yahudileri öldürürken bizim vatanda biraz hayin var bir elde şunlara atsaydın ya -
hitlere hayran olanları anlamıyorum ırkçı olun faşist olun tamam ama hitlere hayran olmayın hitler alman ırkçısı elinde olsa sizide gebertirdi siz hitlere hayran oluyorsunuz almansanız birşey diyemem tabi birde şu hitlerle ilgili filmlerde hitleri zavallı biri gibi gösteriyorlarya sinir oluyorum adam büyük bir lider avrupanın anasını ağlatmış zavallı gibi gösteriyorlar hitlere hayran olmasamda içlerindeki hitlere karşı olan eziklik duygusuyla yaptıklarını düşünüyorum böyle filmleri -
Selam. -
adamın bi lafı var öldürmediğim her yahudi için bana küfür edeceksiniz diye... diyorlar tarihdeki önemli şahsiyet -
YA-LA-RIN -
quote:
Orijinalden alıntı: AMDPhenom
hitlere hayran olanları anlamıyorum ırkçı olun faşist olun tamam ama hitlere hayran olmayın hitler alman ırkçısı elinde olsa sizide gebertirdi siz hitlere hayran oluyorsunuz almansanız birşey diyemem tabi birde şu hitlerle ilgili filmlerde hitleri zavallı biri gibi gösteriyorlarya sinir oluyorum adam büyük bir lider avrupanın anasını ağlatmış zavallı gibi gösteriyorlar hitlere hayran olmasamda içlerindeki hitlere karşı olan eziklik duygusuyla yaptıklarını düşünüyorum böyle filmleri
Sayın Führer'imizin şöyle bir sözü var,belki bilirsin.'Dünya'da saldırmayacağım tek devlet Türkiye Devleti'dir.' diye.Buna benzeyen bir sözü vardı,şimdi tam hatırlayamıyorum.Araştırırsan bulabilirsin.Ayrıca,Mustafa Kemal ile ilgili e çok güzel bir sözü var:Şöyle:'Mustafa Kemal,Bir millet bütün vasıflarından mahrum edilse dahi kendini kurtaracak vasıtaları yaratabileceğini ispatlayan adamdır'@GitarxtanbuL:Burda da temizlik yapacaktı ama USA girdi devreye.Tekrar selam olsun buradan Nazi dostlarıma.Selam olsun Führer.(iyice psikopata bağladım).
-
quote:
arkadaşlar tipim nasıl demiş ama inanmayın koyduğu fotoğraflar Adolf Hitler adında bir siyasi lidere ait.
Toplama kampı yöneticisi beyler. -
Buyur kardeş banyoda yıkan. -
Ölünün arkasından da konuşulmaz ki la! Bunu da öldürmüşler mi intihar mı etmiş çözemedik bir türlü.
Gerçi öldürmüşlerse profesyonel işi, ceset yoksa cinayet de yok.. -
tip yok -
"3 numara olsun abi önlerden azcık kalsın dikmelik ;)"
Adolf Hitler -
quote:
Orijinalden alıntı: dean.1995
quote:
hitlere hayran olanları anlamıyorum ırkçı olun faşist olun tamam ama hitlere hayran olmayın hitler alman ırkçısı elinde olsa sizide gebertirdi siz hitlere hayran oluyorsunuz almansanız birşey diyemem tabi birde şu hitlerle ilgili filmlerde hitleri zavallı biri gibi gösteriyorlarya sinir oluyorum adam büyük bir lider avrupanın anasını ağlatmış zavallı gibi gösteriyorlar hitlere hayran olmasamda içlerindeki hitlere karşı olan eziklik duygusuyla yaptıklarını düşünüyorum böyle filmleri
Sayın Führer'imizin şöyle bir sözü var,belki bilirsin.'Dünya'da saldırmayacağım tek devlet Türkiye Devleti'dir.' diye.Buna benzeyen bir sözü vardı,şimdi tam hatırlayamıyorum.Araştırırsan bulabilirsin.Ayrıca,Mustafa Kemal ile ilgili e çok güzel bir sözü var:Şöyle:'Mustafa Kemal,Bir millet bütün vasıflarından mahrum edilse dahi kendini kurtaracak vasıtaları yaratabileceğini ispatlayan adamdır'@GitarxtanbuL:Burda da temizlik yapacaktı ama USA girdi devreye.Tekrar selam olsun buradan Nazi dostlarıma.Selam olsun Führer.(iyice psikopata bağladım).
sende bu laflara inandın birisi uydurmuş sende inanıyorsun kavgamdada şöyle bir laf var 2. davamızda 1.davamızda olduğu gibi müttefiklerimiz alman ekonomisini sömüren sülükler olmayacaklar.Adam osmanlı devletine sülük diyor haksızda sayılmaz sonrada türkleri övücekmi mümkün değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu
Sübliminal mesaj
Sol el. -
quote:
Orijinalden alıntı: dean.1995
quote:
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın.Adamın kötü olması için illa senin ülkene mi saldırması lazım?
-
quote:
adam dahi beyler dağılın -
quote:
Orijinalden alıntı: fthzgr
Adolf Hitler
Nerden bildin la kereta benim berberimle aramdaki diyaloğu -
quote:
Orijinalden alıntı: Hitler's Dein Kampf
quote:
Orijinalden alıntı: fthzgr
Adolf Hitler
Nerden bildin la kereta benim berberimle aramdaki diyaloğu
O berber benim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X