Şimdi Ara

Tipleri Nasıl(senin,benim,onun...)BÜYÜK FİNALE AZ KALDI... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
0
Favori
18.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Tipleri Nasıl(senin,benim,onun...)BÜYÜK FİNALE AZ KALDI...

(En Son Oy Tarihi: 3.11.2017)
Giriş
  •  Tipleri Nasıl(senin,benim,onun...)BÜYÜK FİNALE AZ KALDI...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

Resim Ekleme saat 12 de bitecektir sonra anketle oylamaya başlanacak...

hocam madem konuyu açtınız sizde ekleyin
  • Beyler tamam tartışmanın anlamı yok
  •  Tipleri Nasıl(senin,benim,onun...)BÜYÜK FİNALE AZ KALDI...
  • 2007'den beri üyeyim. İlk defa böyle bir olaya resmimi ekliyorum. Sözümüz söz 8.
  • Eeee oylama şimdi 12 demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat Aydogdu

quote:

Orijinalden alıntı: West 

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi oluyor böyle konular. Ergenleri fişleyip siyasete ya da tartışmaya girdiklerinde kaale almamak gerektiğini bilmiş oluyoruz.

Bana Mı Diyorsun Hocam . Senin Bilgini Katlayacak Kadar Siyaset Bilgim Var Sen Bebeyken Çizgi Film İzlerken Ben Akşam Haberlerini Kaçırmazdım . Şimdi İse Açık Oturumları İzliyorum Sana Bin Basarım Anlıcan

Sen önce Türkçe öğrenmeye çalışsan nasıl olur? Gerçi suç sizde değil. Bu arada niye üstüne alındın? Ben ortaya konuşmuştum Anlıcan.

ergen 1993 doğumluymuş

Ankara'da Oturuyorsan Pmden Ulaş Bana Adres Ver Sana Ergeni Gösteririm . Benim Türkçeme Laf Edenin Var Ya Ben Suç Kimdeymiş ?

Adresimi verirsem sivilcemi sıkacaksın üstüme?

Pardon Türkçene laf etmemeliydim.

Suç kimde olacak tabi ki seni ehlilileştirenlerde.

Benim Aileme Mi Laf Diyorsun Ewt Babam Çok Cahildir . Çünkü Doğuda Senin Gibiler Rahat Uyusun Diye Kaç Kere Çatışmaya Girmiş . Bana Türkçeyi Öğretememiş Asker Çocuğum Ya Ben . Senden Daha Kültürlüyüm Senin Hayatında Yapamadığın Görmediğin Şeyleri Gördüm Ben Kes Sesini Otur Oturduğun Yerde Yemin Ediyorum Seni Öldürürüm.

Yemin etme bence duygusal ergen. Benim babamda asker ancak bunun sana pek artı bir özelliği olmamış anlaşılan. Ayrıca ben senin ailenede laf etmedim.

Ayrıca bayağı kültürlüymüşsün. Bu baş harfleri büyük yazma kültürünü nerde edindin bunu da öğrenirsem gözüm açık gitmez.

İstediğim Gibi Yazarım Sanane Lan İnadına Da Yazacam Ne Oluyor Batıyor Mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

Eeee oylama şimdi 12 demi

İsterseniz 10 dakika sonra başlatayım ?
  • Belli olmuyor ama olsun yaş 19 bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 23 Haziran 2010; 23:28:43 >
  • Küçük yazıyorum mutlu oldun mu valla bu forumdaki herkesi seviyordum soğudum artık . Hocam benim resimde kaldır şurdan . Ergen diyorsunuzda sizde ergenlik çağıdan geçmediniz sanki . West hocam senden de özür diliyorum . Ama sende başka konularda yapılan tartışmayı neden burda açtın anlamıyorum . verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim herkese iyi geceler
  • quote:

Küçük yazıyorum mutlu oldun mu valla bu forumdaki herkesi seviyordum soğudum artık . Hocam benim resimde kaldır şurdan . Ergen diyorsunuzda sizde ergenlik çağıdan geçmediniz sanki . West hocam senden de özür diliyorum . Ama sende başka konularda yapılan tartışmayı neden burda açtın anlamıyorum . verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim herkese iyi geceler

Tamam tamam şaka yaptım üzme beni böyle
  • Ahahaha ne bos adamlar varmis lan DHde?
  • ekle benide

• Berat Aydogdu

Lan bebe misin nesin iki tokatlık canın var gelmiş ahkam kesiyorsun millete. Sus otur yerine lan dediğin adamlar abin yaşında saygılı ol adam ol yoksa öperim.
  • quote:

quote:

Küçük yazıyorum mutlu oldun mu valla bu forumdaki herkesi seviyordum soğudum artık . Hocam benim resimde kaldır şurdan . Ergen diyorsunuzda sizde ergenlik çağıdan geçmediniz sanki . West hocam senden de özür diliyorum . Ama sende başka konularda yapılan tartışmayı neden burda açtın anlamıyorum . verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim herkese iyi geceler

Ben ciddiyim ama özür dilerim ben ergenlikten sonra böle oldu ufacık bir şeye kabarıyorum o an sinirle yazdıklarıma pişmanım

• Yarışmayı başlatır mısın kardeş yatacamda
  • quote:

quote:

quote:

Ben ciddiyim ama özür dilerim ben ergenlikten sonra böle oldu ufacık bir şeye kabarıyorum o an sinirle yazdıklarıma pişmanım

bende ciddiyim.

• yok yok çok güzel tartışıyolar başlatmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

Yarışmayı başlatır mısın kardeş yatacamda

Yahu yüzün belli olmuyor daha

• YARIŞMA 23:45 TE BAŞLAYACAK
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.