Şimdi Ara

tipo 1.4 s karbüratörlü hangi mikseri taktırmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 98 tipo 1.4 s karbüratörlü hangi mikseri taktırmalıyım? kepiçi veya yaprak mikserden olumlu sonuç alabilirmiyim? hava girişi bantla kapalı bu durum aşırı derecede canımı sıkıyor

• http://forum.donanimhaber.com/m_24089331/tm.htm

hocam bu topici baştan sona incelerseniz sanıyorum sorunuza cevap bulacaksınız..

benzer olan bu konuda bu tartışmalar cok yaşandı ve sonuç herkes kendi bildiği gibi yapmaya devam ediyor..

konu herkese hayırlı olsun şayet talep olursa yeni tartışmalar yaşanacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: bursatipo

98 tipo 1.4 s karbüratörlü hangi mikseri taktırmalıyım? kepiçi veya yaprak mikserden olumlu sonuç alabilirmiyim? hava girişi bantla kapalı bu durum aşırı derecede canımı sıkıyor

Şu an piyasadaki mikserlere baktığınızda kepiçi benim favorim ...
    Taktırın pişman olmazsınız
  • saolsun faruk bey ilgileniyor..fakat anlamadığım birşey var bursada ikamet ediyorum ve burdaki cogu usta yaprak veya kepiç mikseri önermiyor veya işlerine gelmiyor..takan adamlar olumlu sonuç almış tempra ve tipolarında ama gelin bide siz anlatın o ustacıklara
  • Serzenişinize yanıt veremem ama Kepiçi taktırın ve lösemili gibi banttan kurtulun
    Sevgilerimle :)
  • ben yeni bi sistem geliştirdim bant falan yok

şimdi yeni bir proje üzerinde calışıyorum faruk hocam sanıyorum belkide sizin aklınıza gelmiştir yahut gelmemiştir.

belkide uygulamaya koymuşsunuzdur ama hiç sanmıyorum.. asıl ekonomi o zaman sağlanacak burdan bas bas bağırıcam toyota corolla şehir içerisinde 10 ykrş yakıyor diye..

kısmet olursa cok yakında..

• @yaman53

Allahını seversen şu china mıçtan takma motorlarla ilgili bir marka yada site ismi ver yaw sezon bitio
    Ben her derdinize koşuom sen benim bi işime yanıt vermedin Aşkolsun
    4 zamanlı
    en az 35 hp
    remote control dahil

Deniz balığı tutmayı özledim
  • o kadar çağrıda bulundum bi gelemedin gitti şu ist la..

bi gün hususi olarak gelip alıcam seni sonunda sevgili hocam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman53

ben yeni bi sistem geliştirdim bant falan yok

şimdi yeni bir proje üzerinde calışıyorum faruk hocam sanıyorum belkide sizin aklınıza gelmiştir yahut gelmemiştir.

belkide uygulamaya koymuşsunuzdur ama hiç sanmıyorum.. asıl ekonomi o zaman sağlanacak burdan bas bas bağırıcam toyota corolla şehir içerisinde 10 ykrş yakıyor diye..

kısmet olursa cok yakında..

Bant olayı çok saçmadır. Aracınızı bantlattırmayın, sebebi ise araç havayı az çeker gaza yüklenir bu sebeplede aracınız fazla yakıt harcar. Bantlanınca ayar kolay olur herkez işin kolayına kaçıyor zaten siz izin vermeyin...

• bant olmayıncada araba kasıyor,aracta cekiş denen bişey olmuyor özellikle rampalarda cok sıkıntı cekiyorum,,bunun tek çözüm yolu mikserden geçiyor koskoca bursada kepiç mikser yok kafayı yicem yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.