Şimdi Ara

tipo önerir misiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ömrümde ilk defa bir araba alamaya niyetlendim. Kısmet olursa arama çalışmalarımız başlayacak. Etrafta yaptığım araştırmalarda tipoyu önermeyenler çıktı. yakıtı çok, yedek parçası sorunlu gibi. bu işten anlamadığım için bu forumda sorayım dedim ustalara. Tavsiye eder misiniz ilk defa araba alacak birine tipo yu. lütfen satmak için dönüş yapmayınız. durumu net olarak öğrenmek için bu başlığı açtım.

ilginize şimdiden teşekkür ederim.

• baştan söyleyeyim inşallah gönlünden geçen arabayı alabilirsin,
    araba alma işi zor işdir hele helede ince eleyip sık dokuyan birisiysen daha da zordur, herkese bakmayacaksın herkes bindiği arabayı över, kimisi tofaş grubu doğana biner kimiside reno grubu brodwaye, kimi için en kralı mercedesdir kimiside bmwden inmez, yani biraz zevk biraz da maddiyat meselesidir. bende ilk arabam olarak tipoyu düşündüm hatta birbuçuk iki ay tipo araştırdım tipoyla yattım tipoyla kalktım ama gittim bravo aldım, haa memnunmusun diye sorarsan çok memnunum, iyikide bravo almışım, aldıktan sonra çok arkadaşım dedi tek kapılı araba alınırmı? keşke tipo alsaydın diye ama dedim yaa zevk meselesi. yedek parça sorunu yaşamak istemiyorsan tofaşdan şaşmayacaksın, en basitinden bi ön tamponu 25 ytl varmı piyasada daha ucuz tamponlu bi araç haa tofaşada binmem dersen o ayrı. birazda nasip meselesi bu işler. (şahsi düşüncelerimdir inşallah gönlünden geçen arabayı alabilirsin)

• Tipo o paraya alınabilecek en güzel arabalardan biridir ve kullanımıda rahat ve konforludur.Mümkünse 1.6 slx klimalı alırsan tadınada doyamazsın bide lpg olursa iş tamamdır.Ama en önemlisi temiz ve sorunsuz bi araba bulmalısın sonra güle güle bin...
  • bagaj önem veren biri isen tipo alma ama bagaj önemi yoksa tipo klimlı güzel bi seçim olacağına inanoyorum
  • Evet arkadaşlar zaten bütün mükemmel özelliği aynı arabada bulmak tipo civarında maddi bütçesi olan birine zor olsa gerek. Bagaj benim için çok önemli. zira gerek kendi memleketim gerekse hanımın memleketi derken, yıl içerisinde en az 2-3 kez şehirdışına çıkmak durumundayım. Peki arkadaşlar 7-8 ytl civarında kalite, randıman, görsellik açısından sizlerin önerdiği araba nedir. Lütfen TOFAŞ harici yorumlar gelirse sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirei

bagaj önem veren biri isen tipo alma ama bagaj önemi yoksa tipo klimlı güzel bi seçim olacağına inanoyorum

tiponun bagajı küçük değildir...350 lt ile pek çok sedandan büyüktür üstelik yukarı doğru yükleme olanağı sunduğundan 600 lt ye kadar koltuk yatırmadan kullanılabilir..
  • tempra al o zaman sanırım tempranın bagajı daha büyük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.