Şimdi Ara

Tipsiz diyenler ?? yıllandıkça şarap gibi güzelleşiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O yosun tutmuş dişleri gösterme de yaptığın müziği bile dinlemeye hazırım gör bak fedakârlığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klamaxim

O yosun tutmuş dişleri gösterme de yaptığın müziği bile dinlemeye hazırım gör bak fedakârlığı.

yav adamım bak... 23 yaşında aklı başında ve hatta başarılı ve hatta az çok parası olan zeki bir adamla konuştuğunun ve bu adamın sizi trollediğini ama yer yer bunalıma girdiğini fakat dh forumu olarak sizi tümden sevip aile bildiğini
    size dürüst başkasına yalan olduğunu bil tamammı ..

bildiysen bunu ona göre davran .. benim için bütün sosyal medya arkadaşlarım yalandır siz gerçeksiniz sizi ailem gibi görüyorum
  • başkasına yalan size gerçeğim bu konuda rahat olun ama size yüz veriyoruz diyede astar istemeyin ... bu samimi olan ama akılsız gibi gözüken paylaşımlarım aslında akılsız lık değil .. bunu size saygı ve hatta sevgi gibi algılayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tape Child

quote:

O yosun tutmuş dişleri gösterme de yaptığın müziği bile dinlemeye hazırım gör bak fedakârlığı.

yav adamım bak... 23 yaşında aklı başında ve hatta başarılı ve hatta az çok parası olan zeki bir adamla konuştuğunun ve bu adamın sizi trollediğini ama yer yer bunalıma girdiğini fakat dh forumu olarak sizi tümden sevip aile bildiğini

bildiysen bunu ona göre davran .. benim için bütün sosyal medya arkadaşlarım yalandır siz gerçeksiniz sizi ailem gibi görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

Orijinalden alıntı: Tape Child

quote:

adamsın

• kardeş saçın sakalın çok dağınık birde zayıfsın kilo almaya bak.al eline iki dambıl omuzları genişlet.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.