Şimdi Ara

Tipsiz erkekler dertleşme konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızlara açılmak manasızdır. Hele de tipsizseniz zaten red yiyorsunuz, kız sizden hoşlandıysa zaten o size geliyor bir zahmet gelmeli. "Bu çocuk tipsiz, muhtemelen özgüvensizdir, teklif etse reddedeceğimi düşünüyordur o zaman ben gideyim" diye düşünmeli. Ha bu da çok nadirdir, o yüzden sallayın gitsin kızları. 2019 yılındayız artık kızlar da açılıyor gayet, yani açılmalılar. Ki tipsizseniz o da olmaz. Gerçi hayatımda 1-2 kere böyle olmuştu gariptir tipsiz olduğum halde, bende ne buldularsa. Herhalde gözleri bozuklardı

Ara sıra kız peşinde koştum ama bir işe yaramadı. Gerçekten yani kızlara teklif edince bir acayip bakıyorlar, ya bu mu bana teklif etti diyorlar içinden. Ne yapayım ben mi seçtim tipsiz olmayı? Böyle olunca kahroluyorum işte. O yüzden ben de kız arkadaşsız bir hayata alışacağım, işe güce odaklanacağım. Arada eskorta giderim param oldukça, doğa herkese eşit şans vermiyor işte.

İnsan gibi sevmek sevilmek isterdim ama çirkin olunca olmuyor işte. Kızlar beni görünce başını çeviriyor gerçekten yemin ediyorum ki bu böyle. Üstelik en iyi giysilerimle en güzel süslü halimle bile bu böyle.
    Gelin lan tipsizler, burada böyle bi sinerji yaratalım. Ortamı kuralım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 20 Aralık 2019; 2:31:22 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tipsiz Erkeklerin Yaşadığı Zorluklar

Tipsiz erkekler, fiziksel görünüşleri nedeniyle toplumda çeşitli zorluklarla karşılaşabilirler.

Fiziksel çekiciliğin genellikle sosyal statü ve başarıyla ilişkilendirildiği bir dünyada, tipsiz adamlar genellikle kendilerini değersiz ve dışlanmış hissedebilirler. Sosyal ortamlarda görmezden gelinme veya alay konusu olma ihtimalleri daha yüksek olabilir.

Bu önyargı, iş hayatına da yansıyabilir. Çalışmalara göre, tipsiz erkeklerin iş görüşmelerinde başarılı olma ihtimalleri, fiziksel olarak daha çekici olan meslektaşlarına göre daha düşüktür. Ayrıca, terfi alma veya liderlik pozisyonlarına atanma ihtimalleri de daha az olabilir.

Tipsiz adamlar, romantik ilişkiler kurmada da zorluklar yaşayabilirler. Fiziksel çekicilik genellikle romantik arzunun önemli bir parçası olarak kabul edilir ve tipsiz erkekler, potansiyel partnerler tarafından daha az arzu edilir olarak görülebilirler. Bu durum, düşük özgüven ve yalnızlık duygularına yol açabilir.

Toplumun tipsiz erkekler hakkındaki önyargılarını aşmak önemlidir. Fiziksel görünüşün bir kişinin değeri veya potansiyeli hakkında doğru bir gösterge olmadığını hatırlamak gerekir. Tipsiz erkekler de herkes kadar saygı ve fırsatı hak eder.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bulgur kazanı gibi kafam komado ejderi gibi boynum var ben tipsizim tip yok bende ,

Heç bir kız asla heç bir kız kadın şeysi nasıl anlatsam nasıl desem.
    Etine dolgun böyle köfte gibi sıkamalık portakal gibi armut gibi şeker pamuğu gibi
    Böyle dometes çekirdeği gibi bir nevi şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı tipsiz olmak değil ki. Kızların gerizekalı olması bilinsel olarak. Sus'fan anlamıyorlar, bilgileri olmadan fikirleri oluyor, zeka seviyeleri düşünme ve sorgu yapmaları çok düşük. Bunları düşününce o baldırların naylon çorapların, dantelli sütyenlerin hiç bir önemi yok.

• Kiyamam size

• la olm böyle şeyleri niye bu kadar kafaya takıyonuz anlamıyorum ha

• Tip diye bisi toktur issiz vardir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bak abicim herşeye rağmen kendini sevmeyi öğreneceksin.

Düşün şimdi sen en yakın arkadaşına sürekli tipsizsin hiçbir kız sana bakmaz senden birşey olmaz desen onun kalbi çok kırılmaz mı ? Demezsin dimi her gün ciddi olarak böyle şeyler

Peki kendi kalbini niye hergün bunları diyerek kırıyorsun ?
    En çok kendini sev her zaman.
    Mesela zor bir gün geçirirken sağ elinle sol elini tutup içinden başarabilirsin kendine güven de kendine

Tip konusunu takma sadece bakımlı ol
    Temiz ol pis lokma
    Saç sakal düzenli görünsün
    Uyumlu giyin
    Gerisini de boşver kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin gerçekten nasibin bir gün karşına çıkıyor zaten.

Her zaman en iyi dostun en iyi sırdaşın kendin olacaksın bunu unutma o yüzden kendini kırma

Yakışıklı olmayan erkeklerin yanında ne kızlar görüyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 20 Aralık 2019; 12:23:11 >

• Bak ses tonu ve diksiyon önemli buna biraz çalış işe yarıyor.
  • Ben 23 yaşındayım hiç sevgilim olmadı ve hiç kız ile birlikte olmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Bak abicim herşeye rağmen kendini sevmeyi öğreneceksin.

Düşün şimdi sen en yakın arkadaşına sürekli tipsizsin hiçbir kız sana bakmaz senden birşey olmaz desen onun kalbi çok kırılmaz mı ? Demezsin dimi her gün ciddi olarak böyle şeyler

Peki kendi kalbini niye hergün bunları diyerek kırıyorsun ?
    En çok kendini sev her zaman.
    Mesela zor bir gün geçirirken sağ elinle sol elini tutup içinden başarabilirsin kendine güven de kendine

Tip konusunu takma sadece bakımlı ol
    Temiz ol pis lokma
    Saç sakal düzenli görünsün
    Uyumlu giyin
    Gerisini de boşver kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin gerçekten nasibin bir gün karşına çıkıyor zaten.

Her zaman en iyi dostun en iyi sırdaşın kendin olacaksın bunu unutma o yüzden kendini kırma

Yakışıklı olmayan erkeklerin yanında ne kızlar görüyorum ben
    Tek sol elimle başara bildğim şey osbir

• Anasını satayım beni de kendiniz gibi yaptınız "...sertleşme konusu" diye okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enders07

Bak ses tonu ve diksiyon önemli buna biraz çalış işe yarıyor.
    Ses tonunu değiştiremezsin diksiyonunda aşırı berbat değilse çok bi etkisi olmaz kızlar tipe ve fiziğe bakıyor anlayın şunu üni itiraf sayfalarında hep kızlar itiraf atıyor birlerine onun diksiyonunu ve ses tonunu biliyorlar mı ? Yok sırf fiziksel özelliğini beğendiği için itiraf atıyorlar sevgilin yoksa tanışalım vs diye o herifte sonra o kızı alıp pompa yapıyor olay bu

Kendinizi kandırmayın yok özgüven yok giyim tarzı bilmem ne güzel kızlar yakışıklı sever ha sen güzel olmayan kızlardan hoşlanıyorsan orasını bilmem

• rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    sende haklısın aga o yüzden grafik tasarım diye bir meslek var ilk önce dışını beğendirtiyoruz.
  • rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    Ses estetiği var hocam :D

Tipsizsen zekan vardır bence onu kullanıp zengin olup estetik olabilirsin ki zengin olduktan sonra estetik olacağını sanmıyorum. Benim hayalimdeki arabayı alayım yeter ya valla evlilik falan gerek yok. Hem çocuğum olsa o da aynı şeyleri yaşayacak ben izin vermem buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tipsiz_Tatlı_Karakter -- 21 Aralık 2019; 23:41:5 >
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    Zengin olduktan sonra gerisi kolay, meşhur bi müteahhit var herkesin bildiği, yakışıklı değil, boy desen yok, ama aşk hayatı malum

• Tek derdiniz kız bulmaksa sizde sizden daha tipsiz kızlara yürüyün olsun bitsin hayret bişey.
  • dribblingmaster kullanıcısına yanıt
    Sorun hiçbir kızın bakmıyor olması. Belli minimum kriterleri karşılayamıyorsan kızlar sen yokmuş gibi davranıyor. Seni görmüyor bile.

• Keira- kullanıcısına yanıt
    Yani şöyle söyliyim son manitayla instagramdan baya bi kıza yürümem sonucu tanıştım öncekilerle de tinder-instagram vs baya bi yürüme sonrası. Çok aşırı tipli birisi olsaydım bu kadar yürümezdim heralde çoğu beni görürdü yani senin dediğin gibi büyük çoğunluğu görmüyo ama görmüyolar diye yürümediğin biri illaki görüyo.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.