Şimdi Ara

Tıpta devamsızlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bence bunun şunla da alakası var.Sen x tıp fakültesini kazanıyorsan arkadaşlarında y,z.... fakültelerini kazanıyo ve illa ki muhabbet ediyosunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim unide 1. sinif ilk baslarda tamdi ortalarda dortte bire falan dustu sonlarda 10 kisi falan giriyordu derslere hocalar baya bi azarlamaya baslamisti.Bense 2. donem haftada 4-5 derse falan giriyordum vicdanim rahat olsun diye.

Devamsizlik sikintisi yoksa en azindan birinci sinifta derslere girmenin cok bir anlami yok benim bakis acima gore. Cogu sey ezber ve okuyunca anliyorsun zaten. Birkac hoca haric hepsi slaytlari okuyordu zaten.

Ama dersler zor calismak lazim ben baya bi afallamistim ilk haftalarda sonralarda alisiyorsun.

• Gitmene gerek yok. Hocalar slaytları okuyor.

• DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    Her okulda olmaz ki ben 1-2 ders hariç çoğunda görmedim bir de slaytlar tamamen görsel olacak onun neyini okuyacak ki

Bence okuldan okula değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 14 Eylül 2019; 12:37:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Ankara tıptan mezun olunca abdeden aylık 50k dolar teklif geliyormuş doğru mu?

• Dr Arslan İbrahimoğlu kullanıcısına yanıt
    Aylık mı günlük olmasın mı ı

• DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    Pratikler nasıl oluyor hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FreeBlood15 F kullanıcısına yanıt
    Çok eğlenceli geçer ve pratikte girdiğin masa büyük ihtimalle yıl boyunca aynı kalır (normalde üni de zor arkadaşlıklar kurulur derler aynı okuldakiler birlikte takılır diye bir algı var bunu kıran büyük etmenlerden biri) deneyler yaparsınız hoca ile masalarda genelde asistanlar olur o masalarda 6-7 kişi olursunuz (normalde 10kişilik masa) her deneyi yapma fırsatı bulabilirsin (kendimi bilim insanı gibi hissedersiniz ben öyle hissetmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bjorn Ironside

niye sınıfı geçiyormuş işte, sürekli okula gitse bile tusa gireceği zaman ilk konuları tam mı hatırlayacak?

Alıntıları Göster
    hocalardan alacağınız bilgi ve tecrübe her zaman farklıdır. mühendislik olsa tamam diyeceğim ama bu tıp insan hayatıyla oynuyorsunuz ellerinizle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.