Şimdi Ara

Tıpta ilk sene bizi ne bekliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yani aslında aşırı bir masrafı yok bence önlük ve not olayı var . Bizde bazı kişiler tabletten çalışıyor üstüne not alıyorlar pratiklerde slayt hazırlıyorlar sınav için felan ama ben kağıt olmadan çalışamıyorum mesela o yüzden hiç tablet alma gereksinimi duymadım biraz kişinin kendine de bakıyor eğer tabletten çalışabilirsen çok daha iyi .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • o_tsubasa10 O kullanıcısına yanıt
    Kağıt çok masraflı olmuyor mu? Laptopla çalışan kimse yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    O zaman çok iyi bir şey almaya gerek yok sanırım çünkü en iyisinin iyi performans verdiği zaman maksimum 3 sene

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Himalynxcat H kullanıcısına yanıt
    Benim laptop da var da pek kullanmıyorum açıkçası , kağıt masrafı da mesela geçen yıl çok az olmuştu komite başı 100 felan dan 500 600 TL ama bu sene fotokopiler çok pahalandı ve anatomi felan da renkli olunca tüm yıl 2k felandır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ilk ders dekan girer derse arkadaşlar fakültemize hoşgeldiniz der konuşma yapar sonra direkt derslere başlanır 1.sınıf masraflı sınıf değil genel olarak tıp fakültesi masraflı bir bölüm değil.Bence textbook almayın şimdiden pişman oluyorsunuz sonradan .Sadece hocanın notlarını fotokopiden çıktı alın yeter

• Upotemi

• Hocam herkes anatomi atlasi gerekiyor demiş tablet veya laptoptan pdf indirip ctrl f ile bakmak çok çok daha avantajli hocam belki gormussunuzdur atlaslarin icerisini 1 fotoda 300 tane yapi adi yazar içerisinden calistiginiz yapiyi bulmak çok çok zahmetli ctrl f hayat kurtarir çok fazla zaman kazanirsiniz. Ctrl f olayini ogrendikten sonra aldigim atlasi bi arkadasima hediye etmiştim. Anatomi slaytlarini renkli ve kaliteli baski olarak cikarttirmakta çok çok işinizi kolaylaştirir bide 4 lü bastirmanizi öneririm. Kitap almak içinde yerinjzde olsam acele etmezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esatfx -- 20 Temmuz 2022; 22:11:23 >
  • Pythian P kullanıcısına yanıt

hocam tablet olarak ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlüğü şimdiden al bence
    Almışken de 2 tane al, biri labda kirlenirse diğerini giyersin

• noobodynow kullanıcısına yanıt

ben de yeni aldım hocam apple daha çok kullanıyor tıpçılar neredeyse hep onu öneriyor çok zamlanmış ama ipad air 4. nesil aldım ben o da babam iphone falan kullanıyor çok gitmişti ama androidlee o kadar gitmiyor diye tablet de apple olsun uzun gitsin kafasindaydim alali 2 ay oldu zaten ama pencilla etkileşimi güzel olan ekranı kaliteli tabletler de zaten aynı işi görür

• Lise 5

• anatomi atlası alacaksın. sobotta'nın da netter'in de avantajları var. bana ve çevreme göre netter daha iyi, hem de çok daha ucuz.

fakülte hepimize bir önlük hediye etti törende, diğer okullarda nasıl bilmiyorum. yine de alın siz.

bazı lablarda eldiven var direkt alabiliyorsun, bazılarında kendin getirmen gerekiyor. onu okul başlayınca öğrenirsin kasmana gerek yok. her medikalde bulunur zaten.

sadece hocaların notlarından çalışarak dümdüz 100le geçebilirsin seneyi. anatomi atlası dışında başka bir şey alma, gerek yok.

bazıları laptopçu bazıları tabletçi. tablet bana çok kalabalık geliyor, laptop'tan hızlı hızlı önemli yerleri özet notçıkarıyorum. tablet alıp hocanın ağzından çıkan her şeyi ve slaytını aynen geçirmenin manası yok.

bu sene tüm dersler sisteme yükleniyordu, ders notu almadım o yüzden internetten videoları izleyip not çıkardım. artık yüz yüze olacağı için notları kağıt olarak alıp oradan bilgisayar özet çıkarma olayını yapıcam. senin çalışma şeklin nasılsa ona göre seç laptop/tablet/kağıt mevzusunu. 1. sınıfta tıp çalışma stilini oturtursun, sene rahat geçiyor zaten.

• Ben sana şöyle söyleyim

Eğer bütçen varsa ilk seneden kendine stetoskop çek her geçen gün artıyor fiyatları

Kitap konusuna gelirsek hocaların her tavsiye ettiği kitabı alma çok istiyorsan da atlas al anatomi için ama bence o da gereksiz.

Paran varsa ve renksiz okul fotokopilerine her kurul para bayılmak istemiyorsan bir tane tablet al kalemli.

başka sorun olursa yaz

• Up

• Upotemi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.