bu sıralar bizim fen tayfası otomativ sektörüne bakıyor. ben yabancı dilim pek bir seçeneğim yok ama bi bak otomativ sekteröde güzele benziyor.
şu anki aklım olsa milyon kez tıpı seçerdim... insan o yaşlarda biraz kimseyi dinlemiyor... dediğim dedik oluyor çok kalın kafalıymışım şimdi anladım ... yok iyi bir üniversite olsun yok mühendislik olsun ...
quote:
Orijinalden alıntı: ugurluaslan
Değer kutsal bir meslek...İşini adam gibi yapar insanları seversen alacağın rızaları düşün..
imzan: Yaa biz brrraaaa işcez ya bra işcez
gözünüzde büyütmeyin abartılacak bi yanı yok hani toplasan 40-50 saat derse girmeden 1 yıl geçirdim? hatta yarında akşam istiklalde kopucaz sınavlar bitti :)
TIP
doktor çocuğu olarak kesinlikle değmez diyorum
Değer ama abartmaya da gerek yok
O puanı yapsam şöyle bir düşünürdüm ama bana göre değil.
bana sınavsız oku deseler gitmem diyodum. her adamın yapabileceği bir iş değil.
İnsanlar mı abartıyor benim ev arkadaşlarım mı anormal bilmiyorum ama, adamlar sınavlarına çalışmaya 3 gün önce başlıyorlar, o 3 gün boyunca yapmadıkları şey de kalmıyor. Onlardan gördüğüm kadarıyla zor değil.(1. Sınıftalar)
Şahsen gitmem. Türkiye 1. si olsaydım da gitmezdim. 6 yıl oku, kolay olsa bile kadavrası, hastası çekilmez.
ek olarak: hakettiğin parayı kazanman için 10 yıl okuman lazım...para için yapılmaz...gonul işi...
birincisi saygınlığı var doktora herkesin işi düşer bi ortamda doktorun diğerlerine göre bi ağırlığı vardır
ayrıca işsiz kalma ihtimalin yok ve maaşın çok iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme