Şimdi Ara

TIPTA OKUMAK DOKTOR OLMAYA DEĞER Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu sıralar bizim fen tayfası otomativ sektörüne bakıyor. ben yabancı dilim pek bir seçeneğim yok ama bi bak otomativ sekteröde güzele benziyor.
  • şu anki aklım olsa milyon kez tıpı seçerdim... insan o yaşlarda biraz kimseyi dinlemiyor... dediğim dedik oluyor çok kalın kafalıymışım şimdi anladım ... yok iyi bir üniversite olsun yok mühendislik olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurluaslan

Değer kutsal bir meslek...İşini adam gibi yapar insanları seversen alacağın rızaları düşün..

imzan: Yaa biz brrraaaa işcez ya bra işcez
  • gözünüzde büyütmeyin abartılacak bi yanı yok hani toplasan 40-50 saat derse girmeden 1 yıl geçirdim? hatta yarında akşam istiklalde kopucaz sınavlar bitti :)
  • TIP
  • doktor çocuğu olarak kesinlikle değmez diyorum
  • Değer ama abartmaya da gerek yok
  • O puanı yapsam şöyle bir düşünürdüm ama bana göre değil.
  • bana sınavsız oku deseler gitmem diyodum. her adamın yapabileceği bir iş değil.
  • İnsanlar mı abartıyor benim ev arkadaşlarım mı anormal bilmiyorum ama, adamlar sınavlarına çalışmaya 3 gün önce başlıyorlar, o 3 gün boyunca yapmadıkları şey de kalmıyor. Onlardan gördüğüm kadarıyla zor değil.(1. Sınıftalar)

Şahsen gitmem. Türkiye 1. si olsaydım da gitmezdim. 6 yıl oku, kolay olsa bile kadavrası, hastası çekilmez.
  • ek olarak: hakettiğin parayı kazanman için 10 yıl okuman lazım...para için yapılmaz...gonul işi...
  • birincisi saygınlığı var doktora herkesin işi düşer bi ortamda doktorun diğerlerine göre bi ağırlığı vardır

ayrıca işsiz kalma ihtimalin yok ve maaşın çok iyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.