Şimdi Ara

tıptan aaskeriyeye geçiş mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 2.sınıfın sonlarında olan bir tıp fakültesi öğrencisiyim.8.sınıfta katıldığım sınavlarda askeriyenin hepsini kazanmıştım.ancak o zamanlar çevremdeki tavsiyelerle askeri okula gitmedim.ailemin isteği tıptı.benim bir isteğim yoktu açıkçası.çevremde de askeriyeçok zor yapamazsın dediklerinden ötürü hiç askeriyeyi düşünmedim ve gitmedim ancak lise yıllarımda tarihe olan merakım vasıtasıyla dikkatimi çekmeye başladı.sınavda sürekli tıp blinç altıma yerleştirildiği için tıp kazanmaya odaklandım ve kazanıp üniversiteye girdim.üniversitede ise lisede askeriyeye olan ilgimin başlaması daha da arttı.şu an inanılmaz derece hava harp okulunda okumak istiyorum.askeri okullara öğrenci alımı yapılıyor ancak tıptan malesef alınmıyor.bunun için yapabileceğim hiçbir şey yok mu acaba.gerçekte istediğim mesleğin askerlik olduğunu malesef geç anladım.yardımcı olursanız sevinirim.

• gata tıp a geçebilirsin bildğim kadarı ile gata tıp itirenler teğmen oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekşici velet

gata tıp a geçebilirsin bildğim kadarı ile gata tıp itirenler teğmen oluyor.

Gata mı kaldı kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yaş 20 yi geçtiği için artık girme şansınız kalmadı malesef...

Ama 20 yi doldurmasaydınız bir seçenek vardı o da bu sene ;

LYS her sene puanlar değişiyor 2015 de yanlış hatırlamıyorsam herhangi bir MF puan türünde 350 alırsanız çağırılıyordunuz Ankaraya Havacılık için.

Tıpçılara askerde kök söktürülüyor zorla uzun dönem yapma durumuda mevcut bol bol askerlik yaparsınız yani :) çokta üzülmeyin.Bende 8.Sınıfta 84 mü ne almıştım düz tabanım diye oradaki görevli direk kovduydu bizi azarlamışlardı niye geldiniz diye o günü unutamıyorum
  • Hocam hiç boş yere bir hayal uğruna okuduğun bölümü terk etme. Türkiye'de maalesef askerlik mesleğinin ve ordunun içini boşalttılar boş yere hayatını karartma.
  • haklısınız ben de araştırmalarım sonucu askeriyenin eskisi gibi olmadığı sonucuna vardım hayal ettiğim düzen yok galiba teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.