KARDEŞ ESKİ BİR YORUMUNU GÖRDÜM BİZ YURT İÇİ ÇALIŞIYORUZ BU YURT DIŞI ÇALIŞMA ŞARTLARI HAKKINDA AMA ŞÖFÖR AMA ARABA İLE BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİN HİÇ BİLGİ BULAMADIM BİRAZCIK AYRINTILI OLURSA SEVİNİRİM
Arkadaşlar hazır konusunu bulmusken ben de sorayım. 100 bin lira ile tır, dorse + şoför tutup bu işten para kazanılır mı? Ne kadar kazanılır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ey gidi günler üstteki mesajımdan sonra tırların sayısı 20 ye yaklaştı.
Herkes işini yapsın kardeşim. Şoför tutup çalıştırmak çok meşakkatli bir iş şoföre 1500 maaş sigorta v.s. yol harcı derken 3000 lira toplam maaliyetin var. Dün bizim tırların bir kaçı Havza da tutuldu KAVAK TA tutuldu kardan dolayı 10 saat yattılar.Samsun a gelemediler.
Zincir takmayı bilmeyen şoförün olursa uğraş dur. Yükü zamanında götürürsün 2 ay paran gelmez. HGS den 3000 ceza yersin içinde bakiye varken bir hak iddia edemezsin. Hırsızlar sen uyurken dorseye girip çitalara kadar çalar,dıngıl daşşak kalırsın. Lastiklerin olağandan hızlı eskir,6 lastik 10000 civarı tutar.Ufak araba parası.
He biz 40 yıldır bu işin içindeyiz,oldukça geniş çevremiz var,bir sıkıntı çekmiyoruz.Senin hiç bir tanışın vs. tırcılıkla uğraşan bir yakının yoksa seni ham yaparlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme