Şimdi Ara

Tıraş Bıçağı Fırsatları... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.435
Cevap
234
Favori
436.326
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cilde en uygun traş bıçağı vardır.
    Genelde Gillette Fusion ile ilgili olumsuz deneyimler yaşanmış ama ben son derece memnunum. Her sabah traş oluyorum ve sakallarım maşallah çok sert, herhangi bir kesik olmuyor, özellikle gömleklerin yakasının kan olmaması açısından benim için çok önemli bir durum. Ben son derece memnunum.
  • Arkadaşlar Derby markasını asker kantinlerine veririz cok ucuz diye.Size ne diyim gilette blue 2 nin 20 kez kullandıktan sonraki hali o samurai ler filan..Traş ediyor ama sanarsınız ki üst deriyi alarak bu işi görüyor.Kesinlikle tavsiye etmiyorum..Fusion kullanıyorum.Bi başlık 5-6 ay gidiyor..Genelde banyodan sonra traş olurum.Yumuşacık kayar gider...Blue 3 plus ta 10 numaradır..
  • Merhaba, neredeyse hafta içi her gün tıraş olurum yıllardan beride mach 3 kullanırım gayet memnunum.

Şu sıralar bıçağa ihtiyacım var kipa nın kampanyası nasıl sizce 8 adet mach 3 29,90 bunu mu alıyım yoksa,

grupanyadaki 44 Tl olan 1 adet Gillette Mach3 Tıraş Makinesi ve 1 adet yedek bıçağı,1 paket Mach3 Turbo tıraş bıçağı (pakette 8 adet bıçak bulunur),Gillette tıraş jeli (200 ml)

birde grupanya üzerinden yönlendirdiği sitenin sattığı ürünleri orjinallik durumu nedir?
  • Dün mach 3 turbo nun 8 lisini semih saraciyeden 27 liraya aldım . Alman malı, protec. gamble mıdır nedir onun tarafından ithal edilmiştir diye yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinity000

Dün mach 3 turbo nun 8 lisini semih saraciyeden 27 liraya aldım . Alman malı, protec. gamble mıdır nedir onun tarafından ithal edilmiştir diye yazıyor.

iyimiş valla tam olarak nerde bunun yeri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 7 Mart 2012; 10:00:39 >
  • Mach 3 Tek geçiyorum kaç yıldır kullanırım hakikatten süper bıçak
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Dün mach 3 turbo nun 8 lisini semih saraciyeden 27 liraya aldım . Alman malı, protec. gamble mıdır nedir onun tarafından ithal edilmiştir diye yazıyor.

http://www.sanalpazar.com/Gillette-Mach-3-Turbo-8li-Yedek-kartusucretsiz-Kargo__isp2254524

fiyat uygun ama orjinal midir.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

http://www.sanalpazar.com/Gillette-Mach-3-Turbo-8li-Yedek-kartusucretsiz-Kargo__isp2254524

fiyat uygun ama orjinal midir.

Güzel geri dönüşler almış orjinallık konusunda da sıkıntı yoksa alınabilir.

• grupfoni'de de şöyle bir fırsat var:

• quote:

http://fakeblades.wordpress.com/blade-comparisons/ site ingilizce ancak translate ile okudum kesin olmamakla birlikte güzel karşılaştırmalar yapmış ürün elinize geçtiğinde kontrolünü sağlayıp dönüş yaparsanız seviniriz....
  • Kızılayda zafer çarşısınınn orda. Telefonu burdan yayımlamam uygun değildir sanırım. Nette var. Telefon edin ben 27 den aldım. Arkadaş mine mağazasının önüne getirdi sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Arkadaşlar Derby markasını asker kantinlerine veririz cok ucuz diye.Size ne diyim gilette blue 2 nin 20 kez kullandıktan sonraki hali o samurai ler filan..Traş ediyor ama sanarsınız ki üst deriyi alarak bu işi görüyor.Kesinlikle tavsiye etmiyorum..Fusion kullanıyorum.Bi başlık 5-6 ay gidiyor..Genelde banyodan sonra traş olurum.Yumuşacık kayar gider...Blue 3 plus ta 10 numaradır..

Nasıl yani? Askere fusion'ımızı, mach'ımızı alıp gidemiyor muyuz? Benim cildim aşırı hassas.wilkinson'mış, derby'miş dayanamaz. :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue 3 kampanyası yapan var mı ? forumdan çok uyguna 3x6 almıştım daha önce yanında da 3 tane head&shoulders hediyeydi. Bir tane kaldı. Acil almam lazım.
  • ankara için sıcak fırsatı olan varmı mach 3 olur fusion olur...
  • Güzel konu.

Bu arada her zaman kullandığım Wilkison Sword 4'lü kartuş için bakmadığım market kalmadı. Eskisen Çetinkaya'dan 4'lüsünü 10 liraya alırdım. Şimdi satılmıyor, Migros, Carrefour, Metro, vs.. hiçbiryerde yok. Bildiğiniz satan bir market var mı? (Mersin'de oturuyorum bu arada.)

Gilette Blue 3, 3'lü paket Migros'dan 7,25 TL gibi bir fiyata aldım. İlk traş için gayet iyiydi, tıkanma problemi yok. Bu arada cildim hassas ve sakalım seyrek..
  • Arkadaşlar ben yukarıda da yazdığım gibi bu Ankara'daki dükkandan sipariş etmiştim. Daha sonra bazı arkadaşlarımız bana özel mesaj yoluyla sormuş ürün orijinal mi diye. Açıkçası ben ürünün orijinalliği nasıl anlaşılır bilmiyorumdum ta ki yukarıda yabancı bir site adresi verilene dek.
    İkinci kez traş oldum Hiçbir sorun yok. Kesiksiz sinekkaydı bir traş oldum. E sahteyse de, bu performansı verecekse varsın sahte olsun :).

Yukarıda mehmetgs1111 arkadaşımızın verdiği sahte/orijinal ayrımını yapmayı sağlayabileceğimiz yabancı siteye göre elimdeki ürünü inceledim. Gözlemlerim şöyle:

1. Kartuş tutucu üzerinde sağ tarafta B9083H54 formatında bir seri numarası olacak deniyor. Evet Kartuş tutucu üzerinde sağ tarafta seri numarası var.
    Tam da sitede bahsedilen formatta.

2. Bıçakların hizası ve açısı çok iyi olmalı diyor. Aynen öyle mükemmel hizası var.

3. Kartuşun arka tarafında temiz işçilik olacak diyor. Gerçekten de sitede anlatılan şekilde tertemiz bir işçilik var. Her şeyin hizası düzenli ve ince işçilik kaliteli ve özenli duruyor.

4. Ambalajını açarken sahtesinin yapışkanının elle sürüldüğü belli olur diyor. Benim ambalajla karşılaştırdığımda yapıştırma işleminin fabrikasyon olduğu ortada.

Kısacası sitede belirtilen tüm testleri geçiyor elimdeki bıçaklar. Bunun dışında başka kriterler varsa bilemiyorum. Ancak tekrar söyleyeyim ben 2. kez traş oldum hiçbir sorun yaşamadım. Herhalde en büyük kriter bu olsa gerek :)

Risk sizin para sizin :) kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subway2 -- 7 Mart 2012; 23:10:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Donnie Brasco

Güzel konu.

Bu arada her zaman kullandığım Wilkison Sword 4'lü kartuş için bakmadığım market kalmadı. Eskisen Çetinkaya'dan 4'lüsünü 10 liraya alırdım. Şimdi satılmıyor, Migros, Carrefour, Metro, vs.. hiçbiryerde yok. Bildiğiniz satan bir market var mı? (Mersin'de oturuyorum bu arada.)

Gilette Blue 3, 3'lü paket Migros'dan 7,25 TL gibi bir fiyata aldım. İlk traş için gayet iyiydi, tıkanma problemi yok. Bu arada cildim hassas ve sakalım seyrek..

Wilkinson zor bulunuyor.ben ankaradayım sadece adese markette gördüm.
    Blue 3 lü paket o fiyata pahalı.ben migrosdan 6 lı paketi 2 hafta önce 8.90 a almıştım.yanında da gillette tra§ köpügü hediyeydi
  • Kipada gilette mach3 8li 30 lira, bilmem işinize yarar mı.. turbo veya sensitive değil..
  • Gilette Blue 3 kullanıcısı olarak takipteyim. ve gayet memnunum. Daha önce mach3, ve philips traş makinesi kullandım ama Blue 3 te kaldım. Kullanmayanlara tavsiye ederim.
  • Gel konusunda Nivea tercih edenler varsa 7-11 Mart tarihleri arasında YKM'de % 30 indirim var.
    Gel+Balsam= 17, tek Gel: 7 TL'ye geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.