Şimdi Ara

Tıraş Bıçağı Fırsatları... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.435
Cevap
234
Favori
436.328
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • migrosta money carda 19 tl mıydı 4 lu mak Gilette Fusion
  • Wilkinson Sword gelmiyor mu Turkiye'ye ?
    ya da bulabileceğimiz biyer var mı ?
  • Sanalpazar'dan aldığım ürün geldi ve kullandım ürün orijinal, bildiğimiz Mach3 kalitesinde.Zaten satıcının aldığı yorumlardan da anlayabilirsiniz.

Bu arada tıraş süreniz nedir? Tıraş ol, yüzü yıka, makineyi temizle, krem sür derken 40 dk dan önce bitmiyor benim işim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

Sanalpazar'dan aldığım ürün geldi ve kullandım ürün orijinal, bildiğimiz Mach3 kalitesinde.Zaten satıcının aldığı yorumlardan da anlayabilirsiniz.

Bu arada tıraş süreniz nedir? Tıraş ol, yüzü yıka, makineyi temizle, krem sür derken 40 dk dan önce bitmiyor benim işim...

yuh hocam ya en fazla 4 dk:) hafta'da bir olunca da en fazla 6 dk falan:)
  • Gillette sevenler için bi link vereyim, bütün mesajları okuyamadım, herhangi bir yerde geçti mi bilmiyorum.

www.dealextreme.com
    DealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide
    http://www.dealextreme.com/p/gillette-mach3-revolutionary-triple-blade-4-pack-9299

Türkiye'ye ücretsiz kargo ile isteyebilirsiniz. Gelen ürün orjinal. Ben aldım denedim, herhangi bir sorun yok. Ama wilkinson sword tercih ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TaurusX

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Konuya traş jeli de eklemeli aslında...

Ben de ucuz Gillette Fusion Jel peşindeyim.

Geçen gün adese'de ikinci ürüne %50 indirim vardı. Gilette traş jeli aldım 2 adet 2014 SKT tarihli. Tanesi 5.70 e falan geldi.

Fiyat iyiymiş aslında ama buralarda Adese yok

a101 de 2 hafta önce 75ml olanı 2tlye satılıyordu. halen varsa fiyatı uygun.

Teşekkürler de onlardan 2 tane aldım zaten ama onları yaza bırakmayı düşünüyorum. Seyahat boyu

Olursa güzel bir indirim büyük boy almayı da düşünüyorum. Yeni indirim olana kadar elimdekiler beni idare eder zaten.

halen var bazı a101 lerde değerlendir istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEMİHSARACİYE

ARKADAŞLAR BİR ARKADAŞIMIZIN İSTEĞİ ÜZERİNE ÜYE OLDUM ÜRÜNLERİMİZ KESİNLİKLE ORJİNALDİR BU YÖNDE TERETTÜTÜNÜZ OLMASIN BUNA GARANTİ VERİRİM GİLLETTE MARKA WİLKİNSON MARKA TRAŞ BIÇAKLARIYLA ALAKALI YARDIMCI OLABİLİRİM ELİMDEN GELDİĞİ KADAR ŞİMDİLİK SÖYLİYECEKLERİM BU KADAR SORULARINIZA ELİMDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLURUM TEŞEKKÜRLER SAYGILAR SUNARIM ZAFER ÇARŞISI SEMİH SARACİYE

hocam mach 3 manuelin ve sensitivenin 8 li ve 4 lü paket fiyatları ne kadar?
  • semihsaraciye'den
    http://www.sanalpazar.com/Gillette-Fusion-6li-Abd-Den-Ithal-Son-4-Adet__isp2937586
    bu ürünü sipariş verdim, fiyat olarak en uygun bunu bulabildim, taksit imkanı da artısı oldu...
  • Şok marketlerde gillete fusion cool white tıraş makinesi+4 bıçak 22 tl idi bugün gördüğümde.
  • bu konuyu hep görüyordum ama hiç gireceğim aklıma gelmedi
    az önce uzun zamandan sonra jiletle traş olayım dedim. gecen gun bimden 3lü bir jilet aldım. sakalları sinek kaydı yapar dedim ama nerdeee,
    45 dk ugrastırdı beni. ikinci perdeyi banyo traş bıcağı ile almak zorunda kaldım.
    şimdi bende 3 bıcakli, iş gören bir jilet arıyorum.
    sakallarım çok sık değil ama sert. her jilet kesmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

bu konuyu hep görüyordum ama hiç gireceğim aklıma gelmedi
    az önce uzun zamandan sonra jiletle traş olayım dedim. gecen gun bimden 3lü bir jilet aldım. sakalları sinek kaydı yapar dedim ama nerdeee,
    45 dk ugrastırdı beni. ikinci perdeyi banyo traş bıcağı ile almak zorunda kaldım.
    şimdi bende 3 bıcakli, iş gören bir jilet arıyorum.
    sakallarım çok sık değil ama sert. her jilet kesmiyor..

mach 3 işinizi ziyadesiyle görür
  • power ve fusion arasında fark vs varmı?
  • BİZDE HER ZAMAN YEDEKLER BULUNMAZ KAMPANYA DÖNEMİNDE YÜKSEK ADET ALARAK SADECE UYGUN FİYATA SATARIZ
  • WİLKİNSON SWORD İLE ARADINIZ HERŞEY İÇİN YARDIMCI OLABİLİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: efpa

Hemen Al Fiyatı : 2.990,00 TL
    http://www.sanalpazar.com/Gillette-Mach-3-Turbo-8li-Yedek-kartusucretsiz-Kargo__isp2254524

28,9 tl idi talep gelince 1 tl artırdı galiba tabi sıfırı fazla da kaçırmış.bu gün yarın sipariş geçicektim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

Sanalpazar'dan aldığım ürün geldi ve kullandım ürün orijinal, bildiğimiz Mach3 kalitesinde.Zaten satıcının aldığı yorumlardan da anlayabilirsiniz.

Tras ol krem sur toplam 5 dk yi gecmiyor. hergun tras ola ola sureyi hep kisaltiyor insan :)
  • perabutikten aldım 3xmach3 yanına bide 5 li permatik banyo ekledim 50.60tl +5 kargo 30 tl hediye çeki 25 küsüre geldi nası fiyat iyimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEMİHSARACİYE

WİLKİNSON SWORD İLE ARADINIZ HERŞEY İÇİN YARDIMCI OLABİLİRİM

Hocam en azından bu foruma özel bir indirim uygularsanız ben dahil birçok arkadaş sizden alacaktır
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.