Şimdi Ara

Tıraş Bıçağı Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • makine konusunda tavsiye veremem ama tıraş bıçağında karar kılarsan derby permatik falan kullanma derim. belli ki önem veriyorsun git paşalar gibi yeni modellerden gilette al. babanlar biraz dalga geçebilir o yaşta ne bu teçhizat diye ama takılma
  • İnanmazın belki ama bim mağazasında mach3 ün çakması var onu al 21 tl yanında 5-6 bıçağı da var kaymak gibi traş ediyor bende lise 2 ye geçtim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sky

Gillette Blue 3 gayet iyi devam et

Gillette Blue 3'ün Ice, Pride, Sense Care gibi modelleri var. Bunların aralarıdaki farklar nedir? Hangisi daha iyidir? Blue 3 Pridenin üstünde motor resmi var acaba hızlı kestiği için falan mı? Açıklarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suradel006

İnanmazın belki ama bim mağazasında mach3 ün çakması var onu al 21 tl yanında 5-6 bıçağı da var kaymak gibi traş ediyor bende lise 2 ye geçtim

Mans markasını mı diyorsun? Babam kullanıyor o markanın kullan-at olanını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut505050

quote:

Orijinalden alıntı: .Spinoza.

Jilet kullanma tıraş makinesi al hem cildinide tahriş etmez jilet için çok erken

Edit:yada arkadaşın dediği gibi permatik yeter

Bi kere jilet vurdum Gillette blue 3 ile. Artık makina almam bi işe yaramaz bence. Ha birde permatik tek bıçaklı iyi keser mi bilemedim. 3 bıçaklılar daha iyi keser diye düşünüyorum. Hem kayganlaştırıcı bantları falan var. Fazla pahalı olmayan ve kaliteli 3 bıçaklı bir şey öneremez misiniz? Siz hangi bıçakları kullanıyorsunuz? Derby pro 3 iyi değil midir?

Bi kerelik bisey degil ama makineyle devam et bence.
    Jilet hem tahris ediyor hemde erken

• Derby

• ben jilette blue 3 kullanıyorum 6 lısı 15-20 tl mi ne, her jilet 1-1.5 ay gidiyor memnunum
  • Umut505050 U kullanıcısına yanıt
    Evet mans mış ama benimki kullan attan değil

• quote:

Evet mans mış ama benimki kullan attan değil

Fotoğrafını atabilir misin? Ya da modelini yaz. Güzel kestiğine emin misin, tahriş falan etmiyor inşallah?

• Umut505050 U kullanıcısına yanıt
    http://prntscr.com/8f0cbf
    Fotoğragını çektim ve tahriş ne etmedi beni kaymak gibi traş etti beni

• quote:

http://prntscr.com/8f0cbf
    Fotoğragını çektim ve tahriş ne etmedi beni kaymak gibi traş etti beni

Tmm o halde bunu alırım denerim. Hemde bayaa ucuz.
  • makine ile al ama illa jiletse sağlam tıraş istiyorsan 50 liraya kadar gözden çıkarmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

makine ile al ama illa jiletse sağlam tıraş istiyorsan 50 liraya kadar gözden çıkarmalısın

50 lira mı, o çok kardeşim yaa. Tıraş bıçağına o kadar para veremem, ailem izin vermez. En fazla 25-30 Tl. 50 Tl çok.
  • Ben hangi marka farketmez hep kullan at alıyorum fazla paraya gerek yok alt tarafı kıl kesiyorsun zaten sonra krem falanda sürmüyorum

• O halde bir kaç marka denerim. Derby, Man's vb. hangisi cildime daha iyi gelirse onu kullanırım. Yine de önerisi olanlar yazabilir. Herkese teşekkürler.
  • Gillette Mac 3.
  • Arkadaşlar şimdi aklıma geldi Derby pro 3 hakkında bir şey söylememişsiniz. Sizce nasıl kullananlar yorum yazabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.