Şimdi Ara

TIRCI OLMAK İSTİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla ben ezelden beri otobüs şöförü(uzun yol) olmak isterdim şuan boş kaldığım vakitler muavinlik yapıyorum
  • tırcı olmak kolay iş değildir. öncelikle kilolu olman gerekiyor büyük denilecek bir göbeğe sahip olman gerekiyor.hafif dar , kuĺlanılmış bir cizgili gömlek ve en önemlisi ise hayata dair acılı , efkarlı tecrübeli bir bakış açın olması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çokta nicimdeydi

quote:

Orijinalden alıntı: SUPER-TANKS

Tek gereken poposu hafiften beyazlamış, paçaları terlikle basılmaktan dolayı ip ip sökülmeye başlamış ve bacağının üst kısmında bacak kıllarının görünmesine yarayan bir delikli kot pantolon. Mutlaka kot olmalı ama!
    Son olarak da bıyık, kenarları hafiften sökülmüş bir atlet ve buram buram bir ter kokusu...

Yani diyeceğim o ki kendin istediğin için hazır imkânın varken neden okulunu bırakıyorsun ki? Oku, git ileride tır filosu sahibi ol. Şirketin olsun. Neden başkaları seni yönetsin ki, sen onları yönet.

ZATEN E SINIFI EHLİYETİ YAŞ SINIRI 23 MÜŞ. 5 SENEM VAR DAHA

O zamana kadar zaten çok şey değişecek. 18 yaşına girmesine 5 yıl olan biri olarak söylüyorum (tamam vurmayın) kesinlikle bütün fikirlerin ve amaçların değişecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: İtalyada Bir Türk Köylüsü

bu adam süper youtube da abonesiyim

vay be bu adam gibi olmak isterdim

• İtalyada Bir Türk Köylüsü kullanıcısına yanıt
    ben eski abonesiyim bunun . bazen sıkılınca direkt açıp izliyorum. ümütle güzel maceraları oluyor

Tırcı adayına gelirsek. bunları bize değil bizzat tırcılara danış. onlar asla önermeyecektir.
  • aynen bende eski abonesiyim adam cok iyi birisi
    ümitle romanyayı hic sevmiyorlar :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyada Bir Türk Köylüsü -- 30 Ocak 2015; 18:22:23 >
  • Tırcı olmak iyi birşey isteyen için,vizyon sahibi olmanı sağlıyor ama aile geçindereceksen yapılmayacak bir iş.Çünkü kazandığın paranın sana faydası yok.Yolda yersin anca.+ yönleri çoğu yeri geziyorsun,ucuz sigara ve içki falan filan.Ayrıca uzun yolculuklarda tırcıların dinlendikleri tesislere uğrarsan normal tesiste 15 liraya yemek yersen orda 5 liraya yeme gibi avantaj var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONICMAN

quote:

Orijinalden alıntı: çokta nicimdeydi

OYNADIM AMA ONLA İLGİSİ YOK. KÜÇÜKLÜKTEN BERİ İÇİMDE BİR HEVES VAR. MAAŞLARI DA İYİYSE OKULU BIRAKICAM. ARAŞTIRIYORUM ŞUANDA. ZORLUKLARI NELERDİR?

İlgi alanların değişiyo mesela

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynamış ta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

oynamış ta

Türkçeyi senden öğrenecek değiliz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

oynamış ta

-ta'nin ayrı yazılması hiç yoktan iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Targetman

Tırcı derken tır mı alıp satacaksın?

Tır şoförü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.