Şimdi Ara

tırların markalara göre yakıt tüketimi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
68
Cevap
3
Favori
194.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • resimdeki 83 model 112h'ın 27 tonla tahmini ne kadar yakacağını bilen var mı? 2005 model 1830'la arasında ne kadar fark olur acaba?

tırların markalara göre yakıt tüketimi
  • bu araç yorgun araç rampalarda zorlamadan hatta takviyeyle yavaş yavaş çık yakıtada gelirsek 100 km de 33 lt yakarsın hatta kollarsan(aracı üzmessen) dahada aza iner düzde hız yap rampalarda arçı yormadan git
  • quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

bu araç yorgun araç rampalarda zorlamadan hatta takviyeyle yavaş yavaş çık yakıtada gelirsek 100 km de 33 lt yakarsın hatta kollarsan(aracı üzmessen) dahada aza iner düzde hız yap rampalarda arçı yormadan git

peki aynı şartlarda 2005 model 1830 kaç lt tüketir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

bu araç yorgun araç rampalarda zorlamadan hatta takviyeyle yavaş yavaş çık yakıtada gelirsek 100 km de 33 lt yakarsın hatta kollarsan(aracı üzmessen) dahada aza iner düzde hız yap rampalarda arçı yormadan git

peki aynı şartlarda 2005 model 1830 kaç lt tüketir?

teknoloji farkı var arada senin kullanmada bağlı ne dersem boş muhabbet olur iş sürcüsünde bitiyor
  • selam arkadaşlar
    benim sorum otomatik vites çekicilerin en cimrisi hangisidir
    bana tavsiye edilen renault premium 460 bilgisi olan veya kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
  • Arkadaşlar öğrenmek için soruyorum... Sizce 750 beygirlik Volvo FH16 marka model Tır karma kullanimda 800 litre yakıt ile kaç km yol gider, 1400 litre yakıtla kaç km gider.. ?

Eğer tırın özelikleri kafa kariştirici gelirse o zaman şöyle sorayim.. Normal bi Tır Standart bi tır karma kullanimda 800 litre ve 1400 litre yakıtla aşaği yukari kaç km gider.. ?
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    750 beygirlik Volvo FH16 abartı yakıt yakmaz sürüş ve sürücüylede alakalıdır. normal türkiye otoyollarında bu aracın *20-25 tonajla 85km hızla* 29lt mazotu geçmez bile hadi 30lt olsun.
  • Arkadaşlar aracınızın hangi yüke göre alacağınız önemli ben tenteli kullanıyorum önceki dorsem açık kasaydı benim arabam 18.430 xxl kabin türkiyede bulunması zor araç ben açık kasa kullanırken basar tonajda düz yolda 100/35 yakardı 10 15 tonda 100/33 felan 1 5 tonajdaysa 100/28 yakardı şimdi yalıtım malzemesi çekiyorum tentede 100/27 yakıyor dolu dolu da ama yüküm hafif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.