Ayak tırnaklarınızı sakın oval kesmeyin diyeyim horta katkım olsun.
Ben halen oval kesiyorum 2 doktorda düz kes diye tembihledi fakat yapamıyorum. Ovalden kasıt nedir anlayamıyorum El tırnağıda ayak tırnağıda hafiften ovaldir yapısı gereği
quote:
Orijinalden alıntı: Hard Coder
quote:
Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz
Ayak tırnaklarınızı sakın oval kesmeyin diyeyim horta katkım olsun.
Ben halen oval kesiyorum 2 doktorda düz kes diye tembihledi fakat yapamıyorum. Ovalden kasıt nedir anlayamıyorum El tırnağıda ayak tırnağıda hafiften ovaldir yapısı gereği
bana temmuz gibi tel taktılar 150 tl gibi şuan 0 şikayetim var allah kolaylık versin ameliyat olanlara
Sağda duran telefondan mı giriyorsun donanımhaber'e ?
allah acıl sıfalar versın,bendede vardı doktor cektırceksın dedı sonra bırınede aynı sey olmus tavsıye ettı tırnagın altına pamuk koydum 2*3 ay degıstırdım haftada bır tırnak havaya kalkmaya basladı yanı yararı oldu deneyın derım arkadaslarım
Bendede vardı ayn sorun kargaburnu ve maket bıçağıla halletmiştim 2 senedir sıkıntı yok ama batan yerler şiş hala tırnak batmamasına rağmen parmağın şekli öyle artık.
quote:
Dikişler 10 gün sonra alınacakmış 10 gün evdeyim şimdiden canım sıkıldı İğneninde etkisi geçiyot yavaştan ağrımaya başladı çok kötüyüm beyler
Edit:
15 gün sonra dikişleri aldırdım. Allahı var güzel yapmış doktor tırnak gayet dışarda ama şekli şemalı değişti parmaklarımın çok kötüler
kardeş yıllardır çekiyorum bu derdi geçmiş olsun, ama haline şükret Hava Harp Okulunda tırnak çektirdikten 5 dk sonra askeri eğitime çıktığımı bilirim, sen iyi yine yatıyorsun, o iğnenin etkisi bi geçiyor adım atamıyorsun çok fena
quote:
Orijinalden alıntı: Glukhovsky
Evet
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Glukhovsky
Evet
benim de tırnak aynen böle 7 gün kaldı ameliyat ediceklermiş 2.kez çektircem fakat o iğne vurulurken ne acı çekmiştim hala aklıma geliyor?sana kaç yerden iğne vurdu?bendede çift parmak çekicek hatta küçük parmağımdada var
Geçmiş olsun beyler;
Benimde sağ ayağım sargıda daha önce sola ayağımdan olmuştum sıksık yaşıyordum tırnak batmasını, tırnağımı çektirmedim hiç... Ağrıyor sızlıyor ama değiyor kökten çözüm ..
konuyu hortlatmak gibi olmasında ben geçen hafta oldum bu ameliyatı şimdi yürümekten falan dikişler kaydı hafif iltihapta var çok ciddi bir durum olmadıkça ameliyat olmayın
Arkadaşlar bu illeten ben bir kere ameliyat oldum sonra tekrarladı ameliyat olmamayı kafaya koydum. Zira ameliyat olunca zorla dolaşıyorsun çektiğin acı ızdırap cabası forum forum gezdim gene donanımhaber forumda bi arkadaş yazmıştı baktropan iyi geliyor diye . Şöyle bir tedavi uyguladım ilk önce batikonlu gazlı bez ile yarayı temizliyoruz. Sonra baktropanı iltihaplı bölgeye bolca sürün ardından gazlı bezle üstünü kapatıp bantlayın. Benim durumum biraz kötüydü günde iki kere sabah akşam yapıyordum siz ilaç prospektünü okuyun uygun dozajı ayarlayın. Tırnak etin içinden yürüsün gitsin. İyileşme görürseniz yazın . Durumunuz kötüyse mutlaka doktorunuza gidin dediklerim sadece ilk safhadakiler içindir. GEÇMİŞ OLSUN.
Bende oldum iki ayağımdan. O iğnenin ilk yapılışındaki kıvranışlar olsun, doktorun soğutucuyu parmaklara acımasın diye dayatması olsun ve daha çok acıması olsun. Benim için çok iğrenç bir deneyimdi.
Hard Coder
kullanıcısına yanıt
Hocam dikişler alınırken çok acı oluyor mu?
Bir de dikişler alındıktan sonra ayakkabı giyebildiniz mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme