Şimdi Ara

Tırsıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler çoğunuz biliyordur umarım reklam olmaz ama vizyonlara el-cin diye bir film gelmiş e bizimkilerde tutturdu sinemaya gidelim falan normalde biz 3-5 kişi gideriz ama bu sefer bizimkiler okulu kattı araya okuldan adam toplamaya başladılar hayır tamam adam derken kavgaya falan gitmiyoruz tanıyorumda hepsini fakat biz yine bi ara 3-5 kişi(okuldakiler hariç) D@bbe 2 ye gitmiştik onda tabi ben yine 3.5 bende dışarda 2.5 saat filmlerinin bitmesini bekledim siz girin benim miğdem bulanıyor bahanesiylen falan filan boş boş filmin bitmesini bekledim artık kaç saat ise film yukarda 2.5 saat dedim lafın gelişi o :D sonra bunlar çıktı falan bu fakirlerde parada yok servisi kaçırdılar koşturdular tabi bende hantal bişeyim böyle arkalarından gittim tabi yol boyunca sövüyom bunlara en son bi baktım bunlar durakta bekliyo paraları yok neyse çok uzattım o gün sinemaya giremedim korkudan ve boşu boşuna 5 kişilik masrafı ödedim(Otobüs masrafı) sizlerden tavsiye bekliyorum korku filmlerindeki yok 3 harflidir yok tuvalette ekmek yemiş tiplerden falan tırsmamayı öğrenmek istiyorum hadı bakalım herkez paylaşsın tecrübesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphateen3 -- 9 Nisan 2013; 17:03:45 >

• Oğlum film lan onlar neden korkuyorsun.Otur izle işte , korku filminden korkulurmu
  • konu sakat kardeşim şuan bile senin ıp den ulaşıp musallat olabilirler.bence konuyu sil modemi resle git abdest al.bizim bir arkadaşta böyle korkuyordu konu açtı dh ye sonra pc başında tecavüz edilmiş şekilde ölü bulduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

konu sakat kardeşim şuan bile senin ıp den ulaşıp musallat olabilirler.bence konuyu sil modemi resle git abdest al.bizim bir arkadaşta böyle korkuyordu konu açtı dh ye sonra pc başında tecavüz edilmiş şekilde ölü bulduk.

senin sayende yapmaya çalıştıklarımı ifadelerle gösterdim !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: alphateen3

quote:

konu sakat kardeşim şuan bile senin ıp den ulaşıp musallat olabilirler.bence konuyu sil modemi resle git abdest al.bizim bir arkadaşta böyle korkuyordu konu açtı dh ye sonra pc başında tecavüz edilmiş şekilde ölü bulduk.

napalım kardeş hayatın gerçekleri.dikkat et kendine.merak ettirme kendini mübarek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool Man

Oğlum film lan onlar neden korkuyorsun.Otur izle işte , korku filminden korkulurmu

abi gerçek hayattan esinlenmiştir falan filan yazıları çıkıyor korku filmlerinde tamam çoğu yalan fakat ya aslında ben nedenini buldum küçükken kırmızı noktayı açmıycaktım ondan oldu ya bu korku offfff

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alphateen3

quote:

napalım kardeş hayatın gerçekleri.dikkat et kendine.merak ettirme kendini mübarek.

olmadı muskayla giderim hacım gerçi bizimkiler kız getirirse filmi izlememde getirmez o hıydolar en iyisi muska alıp birde abdest almak dediğin gibi en iyisiii iman korkusunu yendim şimdi gelelim forumda küfür yasak oldugu için ben onu 3 harfli korkusuna diyorum 3 harfli korku anlamında değil yani :D erkeklerde olan üreme organıda değil 3 harfli yani anlayın işte yani çok 3 yazdım yani

• cinler insandan güçsüz yaratıklar neyinden korkuyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

cinler insandan güçsüz yaratıklar neyinden korkuyon

ciddimisin yoksa dalgamı geçiyorsun trollenmiyelim sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.