Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TİSSOT 1853 ve OSCAR SWİSS MADE ORJİNAL KLASİK SAATLER Satın Al 16 Temmuz 2024 19:30 1 1 TİSSOT 1853 ve OSCAR SWİSS MADE ORJİNAL KLASİK SAATLER Oscar SWİSS MADEForum Bornova PIRLANTmağazasınndan aldım ve sadece mzel günler kullandım.Çİft Taraflı Safir CamTamamen el yapımı işçilik zümrüt taşlarManuel mekanizma6012 Çelik KasaFiyat:35.000TL PAZARLIKSIZ!!!!Takas aklıma yatabilecel şeyler ileForum Bornova Konyalı Saaten almış olduğum TİSSOT SWİSS MADE saatimi fazla kullanmadığım için satıyorum.Yenisi 10bin üzeri fiyatlardadır.Safir Cam ve 200mt su geçirmezdir.Camını çizememişimdir.Mantığıma uyacak takas teklifleri değerlendirilir.FİYAT:7500Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Karşıyaka Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus Vivobook 15 Oled (Satıldı) MSI MODERN 14 1135G7 XE MX450 UYGUNA LAPTOP SATILDI LOHİTECH K380 KLAVYE