Şimdi Ara

Titan >>> 100 LvL Warrior/Cleric Fiyat Düştü* 500TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: houston321

quote:

Orijinalden alıntı: camthaliondellaque

http://forum.donanimhaber.com/m_33760114/tm.htm

bu karakter +100m veriyorum

Hayır üzgünüm kardeşim.k.bakma. Warrior char takas edenin aklından şüphe ederim ben. Benim düşüncem bu tabi :) Ama charı werip yine fiyatı kadar miktar werirsen üstüne neden etmeyeyim :) heheheheh :)

Bu ciddiyetle satarsın sen merak etme

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: houston321

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_33760114/tm.htm

bu karakter +100m veriyorum

Hayır üzgünüm kardeşim.k.bakma. Warrior char takas edenin aklından şüphe ederim ben. Benim düşüncem bu tabi :) Ama charı werip yine fiyatı kadar miktar werirsen üstüne neden etmeyeyim :) heheheheh :)

Bu ciddiyetle satarsın sen merak etme

Her ticaret yapanın ciddiyeti yerindemi olması lazım ? Saçma. Ama sağ ol yinede.

• Bow Char Satıldı.
  • Up
  • up
  • up
  • up
  • bir kere o guilde sen sonradan girdin .. Gündeme bakarsak 500 TL fazla ama işte emek harcadım daha fazla eder diyebilirsin..Ama fiyatlar düştü.. FF olsa belki olabilirdi..Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: K_L!F3

bir kere o guilde sen sonradan girdin .. Gündeme bakarsak 500 TL fazla ama işte emek harcadım daha fazla eder diyebilirsin..Ama fiyatlar düştü.. FF olsa belki olabilirdi..Hayırlı satışlar

o guildin bugünkü haline gelmesinde o charın payı %60 :) Bunuda senin gibi tanımadıklarımdan çok dostlarım veya FW da olanlar bilir :) Teşekkürler ama yorum için :)
  • up bea xD oh char satışları durcak die çok korktum düzelttiler üstüne event bile yapçaklar tosunlarım benim :D
  • ii olur

quote:

Orijinalden alıntı: Flexnitec91

Sadece bow alsak biz 200liraya...
  • 1- warriora FF olsa belkı eder demşssin sen hiç char kastın mı? hayatnda !! bende FF var suan 96 olmak üzere vede 920k sp si var 2hand max cleric max. 1hand daring berseker shield crussh ve slash max axe stablar max sence 500 e vercek enayimiyim,, lol dıyorum sana.

quote:

Orijinalden alıntı: K_L!F3

bir kere o guilde sen sonradan girdin .. Gündeme bakarsak 500 TL fazla ama işte emek harcadım daha fazla eder diyebilirsin..Ama fiyatlar düştü.. FF olsa belki olabilirdi..Hayırlı satışlar
  • Walla oynamayan bilemez dediğin gibi close kardeş..BU Chara ong farm yapılmadığı halde böyle.. Ne emeklerle gelmiş ne gaplarla gelmiş bu lv a Oyunu gerçekten bilen bunu anlar zaten :)
  • Edit=Msn adresimi yazdım..
  • up
  • Up pfff
  • So_Close84 ; Belli ki sen charını övmeye gelmişin bende şu kadar sp var yok bu kadar şu var.. Yaşın kaç senin ?

Diğer arkadaşım ben 1 char ile oynamıyorum aynı serverdeyiz .. ''MamaMia-Fi3RyGirL-Ea-AperioNForc3-RanyL-LadyOfHell-MrsHunter'' .. Buyur kardeş pmni at hepsinde ben varım.. Siz belliki yenilersiniz.. Ben bu oyun Türkiye'ye geldiği günden belli oynarım..

So_Close84 sp kasmak mesele değil.. Sen reklam yapmaya gelmişin senın önüne 300 lira koysam o chardan yana havada kapar birine benziyosun ama nese bol eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K_L!F3 -- 8 Eylül 2009; 7:43:51 >

• Nolur tartışma platformuna dönmesin :(
  • up
  • up
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.