blue ice2 bence çok başarısız epox ana kartı olan kimse doğru düzgün kullanamıyor mesela bende hem big typoon var ac ati silencer 5 rev 2 var oraya da bu blue ice 2 sığmıyor anca titan sığdı
ben de epox 9npa dan muzdariptim.. buna olur die sevinmiştim (clipsi kesmek garantide sorun çıkarabilir) acaba fan kablosu 3 lümü 2 li mi
bence epoxun fanının allah belasını versin.müzik dinlemezsem fanlar beynimi kemiriyor sanki
revoltec aldım deneme aşamasındayım hem diğerinden daha ucuz meret
ben de epox anakart almıştım (9NDA3I) fakat benim anakartta normalde fan olması gerekirken fansızdı..ben de üzülmüştüm fan yok diye..meğer baya karlıymışım ses sorunu varmış fanın..
ben npa+ ultram için coolermaster blue ice fan aldım 13 milyona
fanı epox un o alüminyum bloğunun içine yerleştirdim ama tam oturması için o çubuklarından karşılıklı olarak 6 şar tane kırdım
inanılmaz sessizlik var bende de ve sıcaklık ta 1 derece düştü ama en önemlisi dediğiniz gibi sessizlik
garanti konusunda kaygılanma epoxta emre bey var müthiş anlayışlı bi insan hiç sorun olmaz o klips
fan 3 kablolu böylece voltajı ayarlayabilirsin..
ama fan süper sessiz değil...
biraz ses yapıyo ama epoxtan bin kat iyidir...
quote:
Orjinalden alıntı: seasoul
ben de epox 9npa dan muzdariptim.. buna olur die sevinmiştim (clipsi kesmek garantide sorun çıkarabilir) acaba fan kablosu 3 lümü 2 li mi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme