Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (510. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw kardeş hemen tersleme ya. tamam sağol hallettim. nekadar asabi bi adamsın sen ya
  • ahanda ben cıkıom hadi kib
  • iyi geceler kardeş sende k.i.b. sonra görüşmek üzere allaha emanet ol
  • arkadaşar xfire veya başka bir programdan birlikte oynayabılırsek anlatında birlikte oynıyalım tek kişi sıkcı oluyoooo
  • arayıpta bulamadığım relicler ve charmlar var. yani baya yarım kalanlar oldu. bunların hepsini bir arada bulabilirmiyim. gerçekten aramaktan çok sıkıldım. :( heromun cepleri taşlarla doldu ama birtürlü hepsini tamamlayamadım. mavi mühürlü artifect tamamlıycam sadece bir parca taşım kaldı ama birtürlü bulamadım. birde harita değiştikçe başka başka relicler ve charmlar geliyor bir dünya birikti elimde
  • zamanında westblack arkadas mor itemlerin hepsini attı. maviler morlardan güçsüz olduğu için atmaya gerek duymadım demişti. mavilerle boşuna uğraşmayın. en güçlü itemler yeşil itemler. bulmanız gerekenler yeşiller. westblackin mesaj attığı kısımlarda 2 resim linki var. onlara bakın üzerlerindekileri görün. okmu
  • dediklerimi iii dinleyin adamı hasta etmeyin!!!
  • hayırdır eray kardeş yine kime kızdın bu mesajlar kime
  • keyfimden ya masus yapıom.
  • elemanlar kolay item, zor item falan bilmioda bilgi veriom. ii öğrenin diom.
  • anasını satayım. internetten oynayamıom. oyundan bıktım. ne güzel lilith oynuodum. ondada yollar tıkandı. kapıları acamıom. napim dedim bari milletle uğrasıyım. onları deli edim.
  • lilithin tam çözümünü yapmamışlar uğraş dur gari. bi allahın kuluda yardım etmez. öpermisin sabahamı bırakırsın.
  • arkadaşlar şu an epic bitti fakat açamadığım iki tane kapı kaldı ne yaptıysam bir türlü açamadım.

1) hadesin yani haritanın ilk başında ''rıhodes'' yazan yerde sahilden sonra solda bir kapı var.
    Overlord's Passage (üzerinde ''Locked-Sealed By Guardian'' yazıyor)

2) ''Lower City of lost souls'' yazan haritada biyer var sev yaptığımız hani hayaletler filan olan. işte orada sev bölgesine gitmeden solda bir mağara var içinde mumya şeklinde mezarın başında bekleyen bir hayalet var. başında ünlem işareti var. uzatmıyım işte o mağaradaki kapı. kapıda ''Vault Door'' yazıyor. ( Locked-Sealed By Quest )

bu iki kapıyı nasıl açmam gerekiyor? hades bitti ama bu iki kapıyı açamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

elemanlar kolay item, zor item falan bilmioda bilgi veriom. ii öğrenin diom.

seninde işin zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

lilithin tam çözümünü yapmamışlar uğraş dur gari. bi allahın kuluda yardım etmez. öpermisin sabahamı bırakırsın.

tamam sakin. yine engellenceksin
  • crazy61- o dedigin kapılar özel odalardır.
    1- bahsetigin kapı sahilde olanı hadesi kesince zor düşen bir kaplumbağa simgesiyle açıyorsun. ama cidden zor düşer. ugraşman lazım. tekrar tekrar kesmen lazım hadesi. oyunu normal zorluğa alıpta kesebilirsin. farketmiyor. yeter ki kaplumbağa düşsün. 1 defa düşünce o kaplumbağa simgesi, çantanda kalıyor ve secret passage ye ne zaman girmek istesen giriyorsun , silinme fln yok
    2. kapı ise oyunda 4 tane taş var. uçan kanatlı büyücü bayan karakterler var , onlardan özel büyücü yetenegine göre farklı taşlar düşüyor. aşşada resimde gösterdim, çantanın sağ tarafın 4 farklı renkte ki taşları bulacaksın, sonra o kapıyı açıyorsun ama taşlar gidiyor. tekrar açamıyorsun.. ( bildigim kadarıyla böyle )
    zorluk seviyesini değiştirince belki tekrar açılılabilir, çünkü oyun yeniden başlıyor mantiken :)

• dedğin 4 farklı renkteki taşları buldum denedim ama açamadım. dedğin gibi oyunu kapatıp yeniden deniyeyim. hadesle işimiz var desene zor ölüyor namussuz
  • benim gönderdiğim artifectlerde bizzat kendimin legendaryde bitirlmiş köpekmert adlı heroda kampumbağa simgeli overlord var. allah için anlayın. tekrar tekrar sormayın. onu alıp kendi heronuza aktarın. yada benim heroyla gidip secret passageye soykırım yapın. inş anlamışsınızdır.
  • Birde oyundan zevk almak istiyorsanız işin kolayına kaçıp, silah zırh dosyalarını kurcalamayın. sonuçta bu oyunu neden oynuyorsunuz ? yaratık kesip güzel itemler, eşya giysi vs , bulmak için değil mi ? onuda hazıra konup alayım derseniz oyun oynamanın ne mantıgı kalıyor ? gram zevk almazsınız söyliyim. geçmiş sayfalarda bir arkadaş söylemiş, artifactlar için charm yada relic arıyorum demiş. evet gerçektende oyunda ki en büyük sıkıntım o relic yada charm bulmak. olursa bunun gibi basit paylaşımlar olabilir. oyunu fazla zevkini kaçırmaz. misal ben şu anda lvl 55 artifactını yapmaya çalışıyorum. ki felaket zordur yapmak onu. dülük lvl li artifactlardan nerdeyse 9 tane fln artifact istiyor :S farklı farklı lvl lerdeki charm yada relic leri arıyorum deli gibi 4 gündür :D
    epik bölümde act 1 de köyden çıkarken yaratıkları kesip charm düşüreyim dedim. oyunu max moda aldım. ne kadar ugraştıysam 1 tane charm düşüremedim arkadaş. o bölümde 4-5 farklı charm düşüyor. hepsi düştü benim istedigim düşmedi hadi hepsini geçtim charm bulayım derken lvl 39 mor item bile düşürdüm ( yaydı güzel atack var)
    Birde dikkatimi çeken bir olay var. oyunda mor itemler bazen ufak yaratıklardan düşebiliyor. o yüzden direk gideyim bölüm boss,unu keseyim item düşüreyim demeyin avcunuzu yalarsınız önünüze ne gelirse kesmeye çalışın hem lvl atlarsınız hemde mor , mavi vs item düşme ihtimaliniz artar.
    + ben şu anda legandry seviyesindeyim. oyunda tespit ettigim kadarıyla en çok item düşürdügüm boss, çin seddini geçince bir dagın zirvesinde iskelet ejderha var kanatlı fln , onun hazine sandıgından felaket itemler düşürdüm yani 10 defa kestiysem 5-6 defa mor item düşürdüm. o yaratıgı biliyorsanız bol bol kesin derim. sizi boş göndermez :D
    yanlız atackları çok fenadır özelikle kanat çırparsa yana doğru kaçın yada göğsünü açıp zehir atıgı zaman uzaklaşın. bu tür atakları yaparken zaten size atack yapmayı kesip geriliyor ve kanatlarını açıyor. bunu ezberlerseniz kısa sürede kesersiniz yaratıgı. ( ben şu anda elimdeki itemlerle 15 saniye de fln kesiyorum.
    Üstümdeki eşyaların çoğunu kendim buldum, yaratıklardan keserek çıktılar. Gayette eylenceli geçti. diger türlü hazır item bulup giysem bu kadar zevk almazdım. Size,de tavsiyem itemleri bu şekilde bulun.
    mutliplayer oynama hususunda da çok heveslendim ama baya zor oynamak sanırım , işin garip yanı oyunda host multiplayer modunda açarsam yabancı oyuncular benim oyuna gelebiliyor ama ben onların oyunlarına girmek istedigimde cd key soruyor. garip bir durum .
    neyse şimdilik bu kadar. ben şu charmı bulayım
  • crazy61- denedim açamadım diye bişi yok ? orda 4 tane stun var onların üstüne taşları koyacaksın doğru taşları doğru stuna koydugunda ortadaki mezara fln tıklıyordun sanırım , pek hatırlayamadım ama açılıyor o kapı
  • 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.