Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (545. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
724.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • halen buralara uğrayan bu oyunu oynayan varsa bazı sorularım var;
    1) bow kullananacak bir karakter için hangi sınıflar uygun ? haruspex de bow kullanıyor ranger ve brigand karakterde..sizce en uygun okçu hangi sınıflara yönelmeli ?
    2 ) diviner ve oracle karakterlerde staff kullanılacak illaki değil mi ? ve de puanlar intelligance ve az da dex olacak değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgtan -- 9 Aralık 2015; 18:34:00 >
  • Oyunu hala oynayan varsa bir online atalım?
  • ben oynuyorum yanliz bilmiyorum bodoslama gidiyorum oyunda :) bu hide tasları birlesim oluyormu oluyoorsa bi video ekleyin ona göre dewam edelim bide envanteri nasıl genişletiyoruz onuda söyleyinn zahmet olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titancı -- 14 Nisan 2016; 22:32:27 >
  • Titancı T kullanıcısına yanıt
    Bence bırak titan questi , torchlight 2 daha güzel
  • baktım ama oyunun dinamikleri harika ama cizgi flim havası var biraz daha bakıyım sevebilirsem gelirim :) diablo 3 bile oynadım ama titanın tadını alamadım titanın eksi yönleri var ama titanın online versiyonunu kamera acısınında 5 boyutlu olsa tadından yenmez skil sıfrlaması hidelerin birlestirilmesi gibi bir cok detayı güzellestirilse süper olur titanın havası bambaska
  • Artık Titan Quest hayranı herkes Grim Dawn oynuyor bilginize.

http://forum.donanimhaber.com/m_41838084/tm.htm
  • Arkadaşlar online var mı 2016 oldu ben hala oynuyorum ama eart sectim hang staff türü almalıyım acil :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be kaç yıl olmuş. Şu oyundan aldığım tadı sonrasında çıkan hiçbir RPG'de alamadım. Diablo 3 bile bundaki keyfi vermedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Vay be kaç yıl olmuş. Şu oyundan aldığım tadı sonrasında çıkan hiçbir RPG'de alamadım. Diablo 3 bile bundaki keyfi vermedi.

Tabiiki vermez. Diablo 3 zaten tüm zamanların başarısızlığıyla ünlü olan bir ARPG.

İnsanlar niye hala türdeş oyunları D3 ile kıyaslamalarında kullanırlar anlamam; ortalamanın altında bir oyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 6 Haziran 2016; 9:19:56 >
  • Titan Quest Immortal Throne yükleme rehberi:

https://www.kirmiziperfect.com/2016/06/09/titan-quest-immortal-throne-yukleme-rehberi/

Bunun dışında sitede birçok İngilizce rehber de bulabilirsiniz.
  • Dostlar selam. 42 seviye Conqueror var kaldı öyle dayanıksız bir şey oldu. Birisi titancalc üzerinden tavsiye build atabilir mi rica etsem? Ve yeni bir char açtım, haruspex. Onu nasıl geliştireyim sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyuna bi türkçe yama yapan çıkmadı be
  • Yılların Eskitemediği Oyun
  • evet arkaadaslar tekrar baslıyorum varmı oynayan birlkte oynaylım steam üzerinden ? :D
  • 7,75 lira olmuş gold paket yazıyor steamde. Onu mu almalıyım sizce yoksa sadece titan quest yeter mi ? Alınır mı bu saatten sonra oynatır mı kendini bu oyun.
  • oynaanır tabi harikaaa bırlıktede aatabiliriz WaapS STEAM ADIM:BINGIL kedi gibi bi profil var yenı baslıcklaraa eklesın takılalaım sabah aksam :D her turlu yardım edebilirim eskılerdenım tekrar basladım bende
  • titan quest hamaachiden oynıyamıyoruz sebebi ne olabilir ?
  • oyunun mobil versiyonu çıkmış.
    konu ölmüş bu arada,aktif oynayanlar varsa bir iki görüntü eklesinler konuya belki millet gaza gelip tekrardan oynamaya başlar.
  • birlikte oynıyabilcegim arkadas aranıyo :D bastanda kasabiliriz charlarımda var pm atabilir isteyen :D
  • 
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.