Şimdi Ara

Titan Quest (2007) / Immortal Throne [ANA KONU] #Anniversary Edition Çıktı! (548. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.148
Cevap
28
Favori
723.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende 1 tane set item gerisi mavi veya yeşil itemlar var
    item arıyorsanız tomblara girmeniz gerek zaten uzun değil tomblar
    ben genelde 3-4 defa giriyorum mesela mısıra geldiğimde memphise gittim sonra oyundan çıktım girdim resetledim koşa koşa geride ki 3 tane tomba gittim temziledim
    level 44 iskelet summonlayan alet vardı yok edince 10k exp veriyordu
    hem exp veriyor hem item

oracle(storm-spirit) oynuyorum daha hiç zorlanmadım mısırdayım 27lvl oldum sanırım 2 -3 günde bir takılıyorum
  • Güzel itemler arkadaşında dediği gibi tomblarda 25 level sadece rogue olarak gidiyorum genelde bow ile takiliyorum arada mızrak kalkan ama tavsiyem iki mastery seçmeyin tek bi tane üzerinden güçlendirip ikinci seçmeniz titana çok az kaldı ama diğer bolum sonu canavarlarını rahat kestim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibartan

Son canavara geldim, öldüremiyorum. Adam bir vuruyor %60 enerji direk gidiyor. Elimdeki silah hiçbir hasar vermiyor. Kafa göz giriştim en fazla 5/1 enerji götürebildim. Oyun öyle kaldı. İtem de düşmüyor. Oyunun içine etmişler tebrik ederim.

Hocam son canavar dediğin oyunun sonundaki Titan mı?Eğer o ise bilmiyorum karakterini nasıl geliştirdin ama canlandırma büyün var ise kendine bir yardımcı yarat ve kendinde bir büyü asası al o Titanın etrafında dön öyle saldır,hep hareket halinde olman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 23 Eylül 2016; 10:12:54 >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Şansıma sonunda str bir item düştü de öldürdüm. Fakat drop sistemi gerçekten çok sıkıntılı. Hala durmadan asa, yay düşüyor, warrior karaktere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibartan

Şansıma sonunda str bir item düştü de öldürdüm. Fakat drop sistemi gerçekten çok sıkıntılı. Hala durmadan asa, yay düşüyor, warrior karaktere.

Etrafında döne döne biraz uzun oluyor ama sonunda öldürüyorsunuz.Dediğiniz gibi farklı bir drop sistemi var oyunda.
  • 30 level rogue karakter için yan build ne önerirsiniz en son 5 sene önce oynamıştım yeni halini görünce tekrar başladım sardı hasar gücü iyi karakterin seri şekilde öldürüyorum defans sanki biraz geride kaldı
    Bu mesaja eklenen görseller:

• NeloAngelo kullanıcısına yanıt
    Yay devam edeceksen ''Hunting'' seçmelisin, bu buildde spear de kullanabilirsin.
    Kılıç-bıçak gideceksen ''Warfare'' öneririm,defans istersen tabiki ''Defence ''
  • Yay kullanıyorum genel olarak uzaktan vurmak bosslarda çok etkili oluyor normal moblara zaten tek atiyorum levelime gore damage değerlerim iyi mi onu hatırlamadığım için biraz daha ona mi yuklensem yoksa defans seçip ona mi yatırım yapsam onda kararsizsim

• NeloAngelo kullanıcısına yanıt
    Yay için en uygun master ''Hunting'' dir.2 masterini bu yönde seçmen gerekir.Başka seçenek arıyorsan ''Nature'' dir. Bunlar tavsiyedir, istediğini seçebilirsin sonuçta hepsi diğerinin yanına oluyor.
  • Oyunda kamerayı kontrol etmenin hiç bi yolu yokmu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 37 level okçu haruspex için item dileniyorum el atın.
  • daha açıklayıcı olması açısından başlığı ve mesajı bir miktar değiştirdim.
  • oynyan varsa onlıne birlikte oynayalım halen :D ? steam adı BINGIL yada burdan mesaj atın
  • hades de takıldım karakter rogue agırlıklı oldugu için zehirle vuruyorum ilk formunu hemen kessemde ikinci formda ruh olunca zehir işlemiyor buda benim hasarımı yarı yarıya düşürüyor takıldım son bossda
  • Titan quest immortal throne #Anniversary Edition oyunu hediye olarak falan alıp oynamak istemeyen takas, hediye yada belirli bir ücret karşılığında satmak isteyen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bload55

Titan quest immortal throne #Anniversary Edition oyunu hediye olarak falan alıp oynamak istemeyen takas, hediye yada belirli bir ücret karşılığında satmak isteyen varmı?

Hocam oyun hediye edilmiyor eğer kastettiğiniz şey eski oyunlara sahip olanlara gelen sürümse. O kendiliğinden kütüphaneye eklendi. İndirim zamanı 7.75e düşer o zaman alabilirsiniz.
  • teşekkürler
  • Anniversary Edition ile oyun güzel olmuş deneme şansım daha yeni oldu iyi eğlenceler.
  • selamlar herkese bende tekrar başladım oyuna ama tq vault u anniservary e nasıl yapıyoruz ing sayfalardan bir şey anlamadım beceremedim yapabilen var ise izah edebilir mi şimdiden saolun. Geçmişte oynadıgım sağlam itemler hep orada kaldı :)
  • Var mı an itibariyle oynayan tunggleden oynnarız steam uzerındenn ? mesaj atınn yada yazın
  • 
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.