|
Bildirim
Bilgisayarda yüzlerce saatimi yiyen, Diablo gibi her girdiğinde değişen harita özelliğine sahip olmasa dahi, karakter gelişimi (skill ağacı ve komboları) olarak bir ton seçenek sunduğu için defalarca oynanmasına rağmen sıkmayan muhteşem bir oyun. 2006'da çıkmasına rağmen halen daha geliştirilen bir oyun ve son paketi olan Atlantis 2019'da çıktı. Sürekli de yamalara devam ediliyor.
Bende baz oyun var fakat ek paketlerle gelen özellikler çok önemli olduğundan ve deneyimi toptan değiştirdiğinden baz oyunu pek oynamamıştım. Şimdi 2.7 Gb güncelleme gelmiş, bakalım oyunu Legendary Edition'a yükseltmek için ne kadar istiyorlar. Eğer uygunsa hemen yükselteceğim. Buraya da fiyatını yazarım. Edit: DLC'lerin hepsini satın alma opsiyonu eklememişler. Baz oyuna sahip olanlar DLC'leri tek tek alıyor. Immortal Throne 19,99 TL, diğer DLC'lerin fiyatlarını görmek için önceki DLC'yi almak gerekiyor. Ragnarok ve Atlantis de 19,99 TL ise eğer üçünü almak 60 TL'ya mal oluyor ki bu da tam oyunun dörtte üçü anlamına geliyor... Tam oyuna gelecek ilk indirim oyunu DLC'leri almaktan daha ucuza getirecek... Kesinlikle baz oyuna sahip olanlara özel bir indirim olması gerekiyordu. Olmamış... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 3 Şubat 2021; 0:40:40 > |
https://forum.donanimhaber.com/titan-quest-2007-immortal-throne-ana-konu-anniversary-edition-cikti--7440138-546 2016'da yazmışım mobile çıkmış diye, 5 yıl sonra legendary edition mı yapmışlar anlamadım. o değilde zamanında bende çok oynadım. 2009'da yukarıdaki konuya bu oyunla ilgili yazmak için üye olmuştum. sonra birçok kişiyle saatlerce oynadık, tabi o zamanlar hamachi ve xfire vardı. sonra zamanla herkes bıraktı, kimisi diablo 3'e geçti kimisi grim dawn bekledi kimisi başka oyunlara. 2017'de filan indirim zamanı steam kütüphanesinede aldım. gerçi oyunu o zamandan sonra 100 saat filan oynadım. benim çok sevdiğim oyunlardan biridir. |