Şimdi Ara

Titan Savaşları Madencilik Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, uzun bir uğraştan sonra sonunda "Madencilik Seviyemi" yükselttim ve kendime silah yapıcak hale getirdik. Öncelikle açtığım karakter olan Katil karakterim için 48 Seviye bir silah yapalım. Yapacağımız Silahın İsmi

Yukarda gördüğünüz gibi öncelikle silahımızın parçalarını toplamamız gerekiyor. Bu parçaları kendi seviyenizde yaratık keserek ve mağaralara girerek bulabilirsiniz.
    Eşyamıza sağ tıkladığımızda direk olarak Meslek Sistemine geçiş yapıyor ve istediği malzemeleri listeliyor.
    Burada eşya yapımı için nelere ihtiyaç duydunuzu görebilirsiniz.

Eşya yapımı için ilk gerekli parçayı yukarda söylemiştik. İkinci olarakda Kristal Parçaları, bu malzeleri yaratıkları keserek düşürdüğünüz eşyaları parçalayarak(J) elde edebilirsiniz.

Üçüncü Malzememizin ismi sınıfımıza göre Çeviklik Pullarıdır. Bunuda yine yeraltı mağaralarından, boss ve elit yaratıklardan düşürebiliyoruz.

Son Malzememiz ise 5. Seviye Maden Külçesi. Bunu temin etmemiz için hammeddeye ihtiyacımız var. Hammadeyide Madenlerden kazı yaparak temin edebiliyoruz. Daha sonra bu maddeyi işlememiz için,

gereken malzemenin ismi arıtma cevheri bu malzemeyi hemen hemen her harita ve bölgede bulunan üretimci arkadaştan alabiliyoruz.

Madencimizden gerekli eşyayı aldıktan sonra tekrar Meslek sistemine dönüyoruz ve 5. Seviye Maden Külçemizi Üretmeye Başlıyoruz.

Daha sonra tüm malzemelerimiz hazır olduktan sonra silahımızı üretmeye başlıyoruz.

ve silahımız karşınızda.

Şimdi ise silahımızı etkinleştirmemiz lazım. Yoksa bir işimize yaramıyor. Gördüğünüz gibi 5. Seviye Etkinleştirme Parşömeni istiyor. Bunuda Bakkallardan Bulabilirsiniz.

Çantamıza gerekli eşyayı aldıktan sonra Parşömene sağ tıklıyoruz ve bir göz geliyor, silahı işaretlediğimizde silahımız aktifleşiyor ve yeni özellikleri ile karşınızda.

• Bilgilendirme için teşekkürler. Yarın başlıyor sanırım açık betası. Bi kaç gün önce de konuşmuştum buradaki bi iki kişiyle. tso hakkında.
  • Evet yarın saat 10:00 da açılış yapılıcak.
  • MorisNiqRa kullanıcısına yanıt
    tşk bilgi içn
  • ya uzun uğraş dediğin tam olarak ne kadar sürdü? benim iş güç var akşam indireceğim kurcalama fırsatı bulamadım daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.