Şimdi Ara

TITAN SAVAŞLARI ONLINE Karakter Tanıtım Videları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • metin2 tayfasını sömürürsünüz size yeter da artar bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

oynama fırsatım olmadı ama grafik olarak bence şu an en iyi türkçe oyun olacak gibi, ayrıca target olayını sevdim non target bana oyunun doğasını bozuyor gibi geliyor ve mapı istediğim türden açık sanırım.. key olayını çözebilirsem oynayacağım bakalım..

19:55'ten sonraki koşuşu fena

Grafik olarak en iyi Türkçe oyun ha?
    Aion , Neverwinter , Forsaken World , Allods vb varken en iyi olamaz.

Benim kızdığım nokta Türkçeye çevrilen o kadar iyi oyunlar bir süre sonra yönetimin saçma sapan hamleleri yüzünden kapanıyor.Hero Online Türkiye , Forsaken World Türkiye çok iyi oyunlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

oynama fırsatım olmadı ama grafik olarak bence şu an en iyi türkçe oyun olacak gibi, ayrıca target olayını sevdim non target bana oyunun doğasını bozuyor gibi geliyor ve mapı istediğim türden açık sanırım.. key olayını çözebilirsem oynayacağım bakalım..

19:55'ten sonraki koşuşu fena

Grafik olarak en iyi Türkçe oyun ha?
    Aion , Neverwinter , Forsaken World , Allods vb varken en iyi olamaz.

Benim kızdığım nokta Türkçeye çevrilen o kadar iyi oyunlar bir süre sonra yönetimin saçma sapan hamleleri yüzünden kapanıyor.Hero Online Türkiye , Forsaken World Türkiye çok iyi oyunlardı.

tamam rezalet ama şu an çıkan oyunlar arasında demek istedim yoksa bir sürü oyun var elbet
    valla biz 4-5 arkadaş öyle çoluk çocukta değiliz arıyoruz düzgün bir oyun şu an, sende yardım et hatta katıl bize komple birlikte başlayalım bir oyuna..

• Yabancı oyunlarda ingilizce bilmediğim için hiç iyi yerlere gelemedim.O yüzden adam gibi Türkçe oyun arıyorum ama yok.Güzel oyun bulsam ramazanda sahura kadar akarım.
    Oyun bulursanız benide haberdar edin ben Tera takılıyorum Killian'da 17 level archerim var 30 olup paso kale savaşına girer dururum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Haziran 2014; 20:02:22 >
  • gelelim tera ya türkçe mi peki ya da kasması falan zor mu ? nasıl oyun
  • quote:

gelelim tera ya türkçe mi peki ya da kasması falan zor mu ? nasıl oyun

Türkçe değil ve boyutu 33 gb

• cidden çok güzel oyun ama 33gb ı görünce arkadaşla korktuk biraz
  • quote:

cidden çok güzel oyun ama 33gb ı görünce arkadaşla korktuk biraz

Ben arkadaşa 33 gb oyun oynuyorum dedim 33 gb oyunmu olurlan dedi haklıda düne kadar 900 mb boyutunda Hero , Knight oynardık ve 900 mb boyutlarına rağmen daha güzellerdi.
    PWE firması NW , Forsaken World , Blacklight'ı Türkçeleştirdi.Acaba bunu Swordsman içinde yaparlar mı? Yakın zamanda böyle Türkçeleşecek oyun olsa keşke.Webzen ve Gpotato sitelerinde Türkçe dil desteği sunuyor mesela Archlord 2 neden Türkçeye çevrilmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 23 Haziran 2014; 2:37:38 >

• kotayıda aştım eğer göze alabilirsem indireyim, çok doğru ya yani düşünüyorumda battlefield 4 gibi oyunun boyutu bile o kadar olmayınca garip geliyor
  • quote:

kotayıda aştım eğer göze alabilirsem indireyim, çok doğru ya yani düşünüyorumda battlefield 4 gibi oyunun boyutu bile o kadar olmayınca garip geliyor

Sisteminde iyi olması lazım savaşlarda kasabilir.Ben öyle boş boş oyun araştırıyorum bulamayacağımı bildiğim halde.Bakalım neler var neler yok bulamazsam Steam'deki hikaye bazlı oyunları oynarım artık.
  • bak 2 günde sana baktığımız oyunlar söyleyeyim; yulgag 2, archlord 2, forge online, path of exile ı indirdik en son bi karar vermedik ama cidden oyun yok.. bende bu aralar korku oyunlarına sardım indiriyorum pek oynayabildiğimde yok ama koleksiyon yapıyorum diyelim
  • quote:

bak 2 günde sana baktığımız oyunlar söyleyeyim; yulgag 2, archlord 2, forge online, path of exile ı indirdik en son bi karar vermedik ama cidden oyun yok.. bende bu aralar korku oyunlarına sardım indiriyorum pek oynayabildiğimde yok ama koleksiyon yapıyorum diyelim

Yakın zamanda Türkçe olarak bir tek Kingdom Online çıkacak diye biliyorum ki bence oda oynanmaz.Şöyle Tera veya onun gibi güzel bir oyunu Türkçeleştirselerde çöp oyunlardan kurtulsak.Yulgang 2 betasına baktım görev yapamıyorsun baya kalabalıktı.Titan Savaşları Online'de de durum öyle NPC'nin başında 20 kişi görev için bekliyor.Bu oyunların boyutlarıda 9-10 gb civarında boyut olarak yüksekler ama içerik olarak bir o kadarda düşükler.Aslında Tera epey güzelde son seviyeye geldiğinde pvp yetersiz geldi bana.Savaşta itemler eşitleniyor oyunda amaç kalmıyor.Pve olarak zindanları falan var tabi ama pvp olarak yetersiz.20v20 kale savaşı epey zevkli her girdiğimde oynarım ama daha farklı bir şeyler lazım.Oyun bulamazsak ciddi ciddi Tera'ya abanacağım.Şimdi Swordsman'a tekrar girdim klasik PWE oyunlarına benziyor.Jade Dynasty , Forsaken world gibi.Biz en iyisi Tera'ya devam edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 23 Haziran 2014; 3:33:56 >

• dediğin gibi gerçekten teradan başka düzgün oyunda yok.. terayı indireyim artık 2 gün 3 gün sürersede sürsün
  • http://www.youtube.com/watch?v=cvfNT81iviE
    Oyun açılalı yaklaşık 1 ay geçti güzel bir mmorpg şu an Açık Beta sürecinde süper bir oyun gerek yönetim olarak gerekse oyun olarak çok iyi hizmetler var. Bütün arkadaşlara öneririm. Güzel bir mmorpg için Titan Savaşları Online'yi seçin derim. Saygılarımla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BySlh

http://www.youtube.com/watch?v=cvfNT81iviE
    Oyun açılalı yaklaşık 1 ay geçti güzel bir mmorpg şu an Açık Beta sürecinde süper bir oyun gerek yönetim olarak gerekse oyun olarak çok iyi hizmetler var. Bütün arkadaşlara öneririm. Güzel bir mmorpg için Titan Savaşları Online'yi seçin derim. Saygılarımla...

27 levele kadar dayanabildim sildim gitti.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.