Bildirim
Titan x oyun performansı (3. sayfa)
Baseus Tungsten Gold Hızlı Şarj Data Kablosu Type-C to Type-C 100W, 1m, Deniz Mavisi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CYSBZVDM
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: For Mother Russia
Zevkler ve renkler tartışılmaz.İsteyen kişi istediği çözünürlük ve istediği fps oranında oynamak için istediği sistemi kurar.Bu sadece kendisini ilgilendirir
tamam kardes bende aksini söylemiyorum ama arkadas belliki bilgisiz bu biraz süper spor araba alıp şehir içi 30 km ile takılmaya benzemiş -
Bilgisayardan çoğunlukla render alınıyor kullanım alanı %75 render %25 oyundur o yüzden sistem güçlü tutulmuş monitöre önem verilmemiştir. Sonuç itibariyle render da monitörün fazla bir önemi olmadığını düşünerek 4k yada 2k monitör düşünülmemiştir. Sonuçta render alırken 500 tl lik monitörde kullansan 5000 tl lik monitör de kullansan fark etmeyecek monitöre ayrılması gereken bütçeyi tamamen sisteme yükledim. Bunun uzerinde tartışılacak bir durum yok sadece oyun oynarken ekran kartlarından elimdeki şartlarda bile (monitör anlamında) almam gereken performansın altında aldığımı hissettim ve sordum. Sorunu şimdilik çözdük.
Edit: Bazı arkadaşlara şu konuda katılıyorum eğer tam anlamıyla oyun bilgisayarı olarak kullansaydım zaten titan x sli yapmazdım bugünün fiyatlarıyla yaklaşık olarak 9-10 bin tl+monitör civarında maliyet ile i7 8700k işlemci üzerine 1080 ti koyar 4k monitör ile keyfime bakardım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarath -- 30 Aralık 2017; 2:59:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tam bir para tuzağı bu ekran kartı -
cpu darboğazı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 30 Aralık 2017; 18:32:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X