Şimdi Ara

TİTANDA OYNAYANLAR YARDİM(UNSEAL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR KEDİLERDEN ALİNAN ARMORLARIN EXTRALARI KULLANA BİLMEK İCİN SANİRİM MAMMONA İHTİYAC VAR DORUMU ? DORUYSA BU MAMMON NERDE ACABA???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akoyba -- 14 Ekim 2006; 22:12:18 >

• ewt dogru

ve mammonda catacomb ve necropolislerde

anladigim kadari ile anlatiyim

şimdi priest dusk veya down olandan seven sight olayına kaydoluyosun sona kaydoldugun yerden 5 kişilik bi pt ile buralara ışınlanıyorsun ve lvline gore olan yere girip ordaki moblari kesmek sureti ile seal stoneler kazanıyorsun ve bunları priestlerde ancident adeneya cevirebiliyosun

mammonda bu catacomb ve necropolislerde belli zamanlarda çıkıyo yani geziniyo surekli ve senin onu yakalaman lazim ( yani bulman )

bu seven sight olayının kazandırdığı başka şeylerde var ama çozebilmiş diilim ve not: yanlış olabilir kendi çözebildiğim kadari ile ( cosmodream'da benimle beraber ) olay bundan ibaret
  • ben necropolislere gittim oralarda daliyosun suyun altina bi kapiya cikiyosun
    gotekepper var onlar passs istiyo kapnin oteki tarafina gecirmek icin
    ayirica dedigin sela stone lar giranda satiliyo cevabini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akoyba -- 14 Ekim 2006; 23:17:51 >
  • anladığım kadari ile extreme

catacomblara gidemiyosun bu dediğim priestlerden ışınlanıyorsun ama pt olması lazım
  • ben necropolislere gittim oralarda daliyosun suyun altina bi kapiya cikiyosun
    gotekepper var onlar passs istiyo kapnin oteki tarafina gecirmek icin
    ayirica dedigin sela stone lar giranda satiliyo cevabini bekliyorum
  • o eskidendi artık necropolislere veya catacomblara yuruyerek gidince gatekeeper zigurat var onu geçmiyo artık

serverin ilk c4 olduğu zamanlarda girmiştim ama su an girmiyo içeriye ( denendi )

ve seal stoneleri alip a.adenaya belki çevirebilirsin denemedim ama sonucta catacomblara ve necropolislere gidip mammonu bekliyosun

zaten tam olarak bende bilmiyorum ve anladığım kadari ile bu ( extreme forumundan okumuştum mammon olayını )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4level rogue oklar yok?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.