Şimdi Ara

Titanfall 2 - %100 Türkçe Yama Çıktı! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
9
Favori
38.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her iki versiyonunuda indirdim aynı değişen bişey yok yamanız sanırım v2 0.6.0 uyumlu değil fakat ben v2 0.7.0 pach yüklerkende hata veiryor sizde pach var mı yada 06 versiyonuyla uyumlu yapar mısınız
  • oyun direk konple indirmek günler sürer benim oyunun sürümü v2 0.6.0 sizin yama v2 0.7.0 uyumlu ama ben internetten pach indirdim pach yüklerken hata veriyor o yüzden sürüm yükseltemiyorum vede sizin yama bir önceki sürümlede uyumlu olmayınca hata veriyor
  • Titanfall 2 - %100 Türkçe Yama Çıktı!

oyuna girerken verdiği hata bu yama yüklendikten sonra böyle oluyor
  • Yazmamın bir sakıncası varmı bilmiyorum ama ben sorunsuz yüklediğim için bilgilendirmek istedim.

''Titanfall 2 Digital Deluxe Edition v.2.0.7.0 (2016/RUS/RiP от xatab)''

Olan sürümle sorunsuz Türkçe oldu.
  • dijey561 D kullanıcısına yanıt
    Maalesef, baştan çevirmek gerek. Bu da oldukça uzun sürer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fitgirl'in 2 farklı sürümü var. Buna dikkat edin. Benim indirdiğim sitede 2.0.7.0 gözükse de aslında 2.0.6.1 imiş. Buna dikkat etmemişim. 2.0.7.0 sürümünü indirince yama çalıştı. Çok teşekkürler. Bağış için de hesap no bekliyoruz.
  • kane ile şavaşırken kane ölmekten korkmaz dan sonra ingilizce kalmış bi el atarmısınız
  • 1.03 Güncellemesi Çıktı!

Güncelleme Bilgileri:

- 2.0.11.0 sürümünde, oyunun son bölümünde çıkan
    "Engine Error" hatası çözüldü.
    - Bazı küçük hatalar giderildi.
    - "Netice ve Nedeni" bölümünde oluşan oyundan atma
    sorunu çözüldü.

Not: Bu güncelleme sadece, 2.0.11.0 sürümü ile uyumludur.
    Bu güncellemeyi yüklemeden önce, daha önce indirdiğiniz Türkçe Yamayı kaldırın.

1.03 Linki ilk gönderiye eklendi.
  • burakkaanck kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın, yeni güncellemeden sonra fark ettik. Bir dahaki güncellememizde düzelteceğiz. Teşekkürler.
  • Elinize sağlık arkadaşlar sayenizde keşfettim oyunu. Oynamamış olan arkadaşlara tavsiyem single player oynasınlar oyun gayet
    akıcı ve güzel özellikle son üç bölümde aşırı keyif aldım.

Tgyama ekibi sırada çevirmeyi planladığınız bir oyun var mı? :)
  • muhtemelen M kullanıcısına yanıt
    Şu anda yok. Ekibimiz, iş & okul için kısa süreli ayrıldı. Kalan birkaç kişi de, güncellemeler ve hatalar üzerinde çalışıyor.
  • 1.03 Hotfix Çıktı!

1.03 Hotfix Güncelleme Bilgileri:

- 2.0.11.0 ve 2.0.7.0 sürümlerinde, oyunun son bölümünde çıkan
    "sh_sp_credits" hatası giderildi.
    - Senaryo bölümünde eksik kalan bazı hatalar giderildi.

Not: Bu güncelleme 2.0.7.0 ve 2.0.11.0 sürümleri ile uyumludur. Her iki versiyonun linki buradadır:

1.03 Hotfix [2.0.7.0]:

1.03 Hotfix [2.0.11.0]:

NOT: Linklere sağ tıklayıp, yeni sekmede açın.

• tesekkurler aklimda olan oyunlar biriydi

• quote:

Orijinalden alıntı: tgyama

Şu anda yok. Ekibimiz, iş & okul için kısa süreli ayrıldı. Kalan birkaç kişi de, güncellemeler ve hatalar üzerinde çalışıyor.

Teşekkür ederim bu emeğiniz bile yeter.
  • Bu oyunun Türkçe yamasını gördüğümden beri Origin'e almaya can atıyorum da yahu fiyatlar ne olmuş öyle, Aralık ayındayken 30-40TL'ye key bulunuyordu ne güzeldi (Kinguin/G2A) şu an 70-80TL civarı satılıyor, demin bizim Playstore'a baktım indirimde bile 220,00TL'den 128,00TL olmuş ne bu böyle?. Daha geçen günlerde çıkış yapan (Türkçe yaması da 1 ay içinde official yayınlanacakmış) Kingdom Come: Deliverance gibi koskocaman bir RPG oyunu bile Steam'de 89TL valla almamak için kendimi zor tutuyorum ama bu Titanfall 2 fiyatları hiç hoş olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 20 Şubat 2018; 14:5:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravenholm

Bu oyunun Türkçe yamasını gördüğümden beri Origin'e almaya can atıyorum da yahu fiyatlar ne olmuş öyle, Aralık ayındayken 30-40TL'ye key bulunuyordu ne güzeldi (Kinguin/G2A) şu an 70-80TL civarı satılıyor, demin bizim Playstore'a baktım indirimde bile 220,00TL'den 128,00TL olmuş ne bu böyle?. Daha geçen günlerde çıkış yapan (Türkçe yaması da 1 ay içinde official yayınlanacakmış) Kingdom Come: Deliverance gibi koskocaman bir RPG oyunu bile Steam'de 89TL valla almamak için kendimi zor tutuyorum ama bu Titanfall 2 fiyatları hiç hoş olmadı.

Geçen baktıum 50 tl idi harbiden fena uçmuş bana arkadaşım hediye etti yoksa alınacak gibi değil

• Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Bir senelik origin access al. Bu oyun dahil bir çok oyunu sadece 25 euro karşılığında oynarsın. Ben aldım ve listede istediğim oyunu oynayabiliyorum. Kısıtlama da yok.

Listedeki oyunlar ve detay için:
    https://www.origin.com/irl/en-us/store/origin-access

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tgyama

1.03 Hotfix Çıktı!

1.03 Hotfix Güncelleme Bilgileri:

- 2.0.11.0 ve 2.0.7.0 sürümlerinde, oyunun son bölümünde çıkan
    "sh_sp_credits" hatası giderildi.
    - Senaryo bölümünde eksik kalan bazı hatalar giderildi.

Not: Bu güncelleme 2.0.7.0 ve 2.0.11.0 sürümleri ile uyumludur. Her iki versiyonun linki buradadır:

1.03 Hotfix [2.0.7.0]:

1.03 Hotfix [2.0.11.0]:

NOT: Linklere sağ tıklayıp, yeni sekmede açın.

Şu meşhur ORIGIN ACCESS şeysine katıldım arkadaşlar Titanfall 2 adına yaptım bunu, daha ayın başı sayılır 42 GB yakacak kotayı neyse Türkçe yaması için bayağı heveslendiğim bir oyundu umarım pişman etmez.

Bu arada hala aklıma takılıyor, eğer oyunu sadece SP(single) oynayacaksak Türkçe yama için "go offline" yapmaya gerek yoktur sanırım değil mi? Türkçe yama yüzünden hesabımızın banlanması falan olmaz herhalde. MP(online) kısımları hiç umurumda değil tek amacım sadece SP bölümler. Ayrıca Origin'deki oyun hangi sürümse artık 2.7.0 / 2.0.11 buna göre Hotfix'li yamayı kurarız.

Origin Access demişken şu an 7 gün bedava olarak katılabiliyorsunuz kart bilgisi istiyor ama çekmiyor, sonrasında iptal etmeyip devam ederseniz aylık 18TL kartınızdan kesilecekmiş (yıllık 25 Euro). Explore an instant collection of 75+ PC games and play as much as you want. Origin Access members also get to try new EA games before they’re released and save 10% on Origin purchases. Join now for your FREE 7-day trial, then it's just € 3.99 a month or € 24.99 a year. Cancel anytime.
    origin
    PC Video Game Subscription – EA Play
    https://www.origin.com/irl/en-us/store/origin-access

Titanfall 2'yi Türkçe oynayabilmek için Origin Access fena değil hani daha oynayamadığım merak ettiğim NFS'ler vardı Need For Speed 2015 ve NFS: Payback bunlara da bakmadan geçmem artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 9 Mart 2018; 23:58:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Go Offline önerisini, oyun Origin üzerinden açılırken yapılan dosya kontrolü için yaptık. Dosya bozuk gibi hatalar görünebilir. Ayrıca, Origin için 2.0.11.0 uyumlu yamayı indirmelisiniz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.