Şimdi Ara

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
24
Favori
50.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

spot'a ne zaman gelir acaba?

bir ilanda cuma yazmış bu sefer gec kaldılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer007_

quote:

bir ilanda cuma yazmış bu sefer gec kaldılar

Aynen bende Cuma gördüm, şaşırdım çok geç. Herhalde herkes fifa'ya bf1'e odaklandı.
  • Game Informer : 95

In an era where it feels like the majority of shooters either have single-player or multiplayer tacked on, Titanfall 2 is the full package. The top-tier campaign has nearly perfect pacing, and the subtle revisions and additions to the multiplayer make it better than ever. For first-person shooter fans, Titanfall 2 is a must play.

GameSpot : 90

Titanfall 2 demonstrates a vitality that its predecessor couldn't. Whereas the first Titanfall kept up its breakneck pace throughout the entirety of every match, Titanfall 2 understands that sometimes, dialing things back for a few moments can make the long run much more enjoyable. In many ways, Titanfall 2 feels like the game Respawn should have made in 2013. It's a fantastic sequel. It's a fluid shooter. It's a spectacular game.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/titanfall-2?ref=hp

Kaç yıllık Source motorunu öyle bir modifiye etmişlerki en azından Call of Duty'den güzel görünüyor.

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU

• Bu kadar güzel bir oyun için çıkış tarihi stratejisi niye böyle anlamadım. Battlefield ve call of duty oyunlarının tam arasında çıkıyor. 2017 ilk çeyreği gibi çıkış yapsa daha güzel olurdu sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kötü zamanda çıktı bu oyun BF 1 ve CoD karşısında hiç şansı yok ama zerre üzülmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hiç ters zamanda çıkmıyor oyun. BF ve COD kadar kendine yer bulacak kapasitede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel bi oyun olmuş.Birde ben bu tarz hızlı oynanıșı seviyorum.Güzel bi multiplayer deneyimi bizleri bekliyor.Ayrıca bu oyunun ps ye çıkmaması çok büyük bir hataydı,șimdi doğru yolu buldular.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Ekibe kurban.Sonunda Call of Duty 4'den daha iyisini yapabildik diyor yapımcılardan bir tanesi.

Aynen hocam oyun tam olması gereken zamanda çıkacak

Titanfall 2 cod 4 remastered adı altında activisionin IWi kaktırma çabası ile savaşırken

Ekipte hem kendisiyle yarışmış olacak hemde activisionın yıllardır oyunculara yaptığı sayısız yanlışın hesabını soracak

Tabiki oyuncular iw denen çöp yerine Titanfall 2yi seçerse

• Bu oyunda alınacak battık

• umarım cuma günü gelir ya spotlara cidden hazır fifayı satmışken online oyun açlığımı gidericek gibi duruyor.
  • Durumumuz olsada bu oyunu da alsak
    Ama şöyle sıkıntı da olcak alsam bile mwr den bu oyuna fırsat olmayacak
    Her türlü sıkıntı
    İçim gitmiyor değil ;(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1903kemal -- 26 Ekim 2016; 5:56:35 >
  • 1 Gün 5 Saat kalmış açılmasına oyunun. psn'de öyle görünüyor.
  • Oyunu Pre Order yapınca download edebiliyor muyuz önceden? Pre order yapan var mıdır PSN den
  • quote:

Orijinalden alıntı: honestboy

Oyunu Pre Order yapınca download edebiliyor muyuz önceden? Pre order yapan var mıdır PSN den

Evet pre order yapanlar download yapabiliyorlar, ben bir hesap aldım, cihazıma ekledim hesabı, gece sabaha kadar indirme yaptı. Şu anda oyunun açılma saatini bekliyorum.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Dogubankta zemin katta volki tolki ye sordum yarin ona geliyor ,oyun gitti gidiyorada koyucak google volki tolki yazarsaniz ilan i koydugunda goruruz yakinda hadi hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 26 Ekim 2016; 17:12:20 >
  • Cod IW ile karşılaştırılamayacak kadar güzel bir oyun.
  • Giantbomb 5 yıldızı yapıştırdı.

http://www.giantbomb.com/reviews/titanfall-2-review/1900-756/
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.