Şimdi Ara

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.579
Cevap
24
Favori
50.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ikiside kötü oyun degil ama ayni kulvar degiller bunu bir kere kabul etmek lazım çöp dedigin oyunu kac insan oynuyor demekki senin zevkine uymuyor diye çöpmü oluyor kac saat oynamisligin var bfyi kac levelsin.
  • Hocam 2 oyunu da oynuyorum. 2 oyunda birbiriyle kiyaslanacak tür de oyunlar değiller. Tek ortak noktaları fps türünde olmaları. Bf nin içerdiği takım oyunu arti geniş haritaların yer aldığı bir rakibi konsol da yok.

Titanfall i ise cod ile kiyaslamak gerek. Netcode olarak ve server larda ki akicilik olarak cod dan çok iyi durumda.

Titanfall da ki en büyük sıkıntı silahların azlığı. Her ne kadar ilk oyuna göre silah sayıları arttırılmış olsada bu tür bir oyun için silah sayısı yetersiz. Lmg ler dışında oyunda 6 tane otomatik silah var ve bu silahların altına ne bir grip ne de ucuna bir barrel takamiyorsunuz. Sadece 3 dürbünden birini seçiyorsunuz. Bunun dışında silahlara perk ekleyebiliyorsunuz. Hızlı nişan alma, hızlı sarjor değiştirme , ekstra cephane gibi. Hal böyle olunca oyun bir yerden sonra çıkmaza giriyor ve sikmaya başlıyor. Ben şahsen 2 günde bir 1 saat oynayıp kapatıyorum.
  • Hikayeyi az önce bitirdim gerçekten muhteşem olmuş
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Çok açıklayıcı oldu sağolun hocam iyi oyunlar
  • Oyun çok güzel. Grafikler olsun. Oynanış olsun. Bağlantıları zaten harika. Ama oyunda içerik çok az ne yazıkki. Hem silahlar, hemde perk sistemi yetersiz. Birde sen bu oyunu Cod a rakip olarak yapıyorsan daha fazla oyun modu koyman gerek. Mesela cod4 de sabahlara kadar search and destroy oynuyoruz. Türk lobi kurup. Ama bu oyunda öyle birşey yok. Yani oyunu girip 1 saat oynayıp çıkıyorum. Sadece grafikleri, Oynanış ve bağlantısı için. Yani zevk alıyormuyum ? Çok fazla olmasa da alıyorum. Ama oyun bitince o Cod daki kazanma keyfini vermiyor.
  • Gerçekten BF1 ile bunu kıyaslamayın. İkisinin dinamikleri çok farklı, BF1'i iyi oynamak için çok iyi silah bilgisi ve çok iyi bilek olması lazım. Atışlar da yaşanan tepmeler herkesin baş edebileceği bir durum değil. Titan Fall baya Arcade kalıyor yanında, BF1'i iyi oynamak cidden bilek gerektirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19karabulut07

Gerçekten BF1 ile bunu kıyaslamayın. İkisinin dinamikleri çok farklı, BF1'i iyi oynamak için çok iyi silah bilgisi ve çok iyi bilek olması lazım. Atışlar da yaşanan tepmeler herkesin baş edebileceği bir durum değil. Titan Fall baya Arcade kalıyor yanında, BF1'i iyi oynamak cidden bilek gerektirir.

Bf3 ve 4 oynamış biri olarak

Betasını oynadığım Bf1 çok kolay geldi

Titanfall sanda kolay bence oynanış
  • Oyuna artık yeni haritalar,silahlar ve en önemlisi titanlar gelmeli içerik tükendi bende nerdeyse.
  • Become the Master, ne çok uğraştırdı

• BF1 i bende sevemedim BF4 ü çok aratıyor bana. Titanfall 2 kendine özgü bir oyun kıyaslama yapılması mantıksız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun en ucuz nerde arkadaşlar_?
  • Oyun esnasinda sizdede fan sesi yuksek mi arkadaslar cuu 1216 a cihazim.
  • Hocam oyunda kaç generation var

Ben 6 oldum da bulamadım nerde bakıyoz
  • Oyunun secondary hakkini almak isteyen varsa satabilirim.Primary hak bende.Pm
  • Bu oyunu yapanlar fps türünde oyun yapanların kralı. Bu adamlar günümüzde veya geçmişte geçen bir fps yapsalar, hem bf'yi hemde cod'u silip süpürür.Hele kesinlikle cod diye birşey kalmaz. Umarım yaparlar. Şu oyun bile kendilerinin ne kadar başarılı olduğunu açık açık gösteriyor.
  • insom kullanıcısına yanıt
    İmzamı atarım şuanda bile hepsinin önünde mevcut oyunların

Dediğin temada oyun yapsalar malumunuz Bf1 kardeşini baltalardı

Zaten hali hazırda yerlerde Bf1 dahada kötü durumda olurdu
  • Sevgi neydi? Sevgi Titandı, BT’ydi, yağ kokan kabindi..
    Bir Eject yersem bir daha kurtulamam..
    Ziyanı yok, metalik sesi yeter bize..
    Headshot yediysem günah mı?..
    Enerji kapsüllerim biterse yardıma gelir misin?..
    Kafasını tuttum buz gibiydi, yüreği beynindeymiş gibi..
    Elinden tutuversem kabinime girer misin?
    Seninim işte, alıp götürsene beni..
    Elveda , elveda selvi boylum al Titanım, elveda..
    Bitmemiş senaryom benim.

alıntıdır
  • Kendim de iyi oynamıyorum pek ama bazen çok kötü takımlar geliyor ekleyelim birbirimizi küçük bir grup oluştıralım bence.

PSN: osmerps
  • Bu ekleme işleri nasıl oluyor.Ekleyince otomatik aynı gruptamı oynuyoruz yoksa bir yerlerden seçmek mi gerekiyor.Bu oyundan başka online oynamıyorum biraz geri kaldık.Beni de ekleyin.akşam genelde çocuk uyuyunca 22:00 den sonra giriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.