Şimdi Ara

TİTANFALL ORİGİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dh ailesi. Origin üzerinden orjinal titanfall oynuyorum oyun mukemmel lafım yok. Ancak;
    Oyunu yukledm ki origin steam kadar iyi değil zar zor çalıştı steamdede bu oyun yok calıstıramayanlar olursa origimi ve oyunu sistemleri win 7 olsa dahi uyumluluktan win7 secmeden çalısmıyor bilginize. Neyse benim sorun su sadece titanfall da oluyor bu sıkıntı. Oyun kasmıyor son grafikte zaten 50 gb oyun kasmaması için sesleri ayrıstırmıslar.

Neyse soru şu. ASDF veya her hangi yazı tusuna bastım diyelim ilerleyeceğim. Elimi mesela ilerlerken A tusundan çekene kadar ekran takılı kalıyor. Bas çek te yapamam. Ama şöyle çözüm buldum. diyelim A ya bastım dondu hemen 1 kere shifte basıp çekersem sonra elim A tusunda kalsada donmuyor.
    Yani melet oyunda sanki lag mısım gibi gorunuyorum yada ekran kasıyormus gibi bu arada ram 8 gb ekran kartı 660ti amp. Diğer steam oyunlarında sıkıntı yok. Oyundan mıdır. Formatlamı düzelir. Tesekkurler

• Tİtanfall multiplayer oynayan yok mu arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyener

Tİtanfall multiplayer oynayan yok mu arkadaşlar...

Origin oyun kodunu(product key) nasıl bulabilirim? Siz orijinal mi aldınız oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSO J318.5-22

quote:

Origin oyun kodunu(product key) nasıl bulabilirim? Siz orijinal mi aldınız oyunu?

orjinal kardesim oyun sadece multiplayer zaten korsan oynayamazsın. Originde 127 tl. Sen g2a.comdan al bende ordan aldım 40 dolar. Origin adım TRCengizhan ekle kardesim. Gercekten muazzam oyun bide kasmasa
  • quote:

quote:

quote:

orjinal kardesim oyun sadece multiplayer zaten korsan oynayamazsın. Originde 127 tl. Sen g2a.comdan al bende ordan aldım 40 dolar. Origin adım TRCengizhan ekle kardesim. Gercekten muazzam oyun bide kasmasa

Ben de oynuyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım. Windows 7 Ultimate 64 bit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

quote:

quote:

quote:

Ben de oynuyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım. Windows 7 Ultimate 64 bit.

eklermisin TRcengizhan. bilmym krds tusa basılı tutunca donuyor lag gibi

• KONU KİLİT. Evet arkadaslar çözdüm. Origini x86dan program files'e kurdum oyunu tekrardan tasıdım. x86da uyumluluktan mod deiştiği içinmiş. direk açtım çalıstı. Hep bu origin sorunlar ne olurdu steame gelse oyun:D Tesekkurler.
    LÜTFEN TİTANFALL SEVERLER EKLESİN ORİGİN ADIM "TRCengizhan"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAST OF US STEAM KEY!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

KONU KİLİT. Evet arkadaslar çözdüm. Origini x86dan program files'e kurdum oyunu tekrardan tasıdım. x86da uyumluluktan mod deiştiği içinmiş. direk açtım çalıstı. Hep bu origin sorunlar ne olurdu steame gelse oyun:D Tesekkurler.
    LÜTFEN TİTANFALL SEVERLER EKLESİN ORİGİN ADIM "TRCengizhan"

Ekledim.
  • veyener V kullanıcısına yanıt
    ekledim. oynarız denk gelince.
  • Eywallah arkadaslar oynarız beraber. Oyunun kötü yönü var oda ks. Titanı tam ben oldurcm son mermiyi biri skıyor ona gidiyor flag
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.