BU PS DEİLDİR EĞER PS SEDE BEN YAPMADIM DEDİMYA ALINTIRIDIR !! VE BÖLE Bİ İTEM VAR İSİLOON DAN DÜŞÜOR İNANMASSANIZ GİDİP İSİLOON KESİN VEDE SERVERDA SAYILI KİŞİLERDE VAR DİORUM !!!!!!!!!!
günde 3 isiloon kesiyoruz ve daha böyel bir drop yok kaç aydır kesiyoruz isiloonu
quote:
Orjinalden alıntı: cyb3r_Security
ps......
herşeyde ps sallama bence olympia nın kralında yani no:name de var ss vardı ama forvat atıldı bilgisayara kayboldu
quote:
Orjinalden alıntı: *[EMRE]*
PS.çünkü 20 health veriyo 50 hp alıyo
sen benden çok yaşıyacan
ps olduğu belli verdiği bonuslar bile saçma
valla hıc gormuslugum yoq tıtanyum belt dıe bıse ama bı ark tan duymustum ole bı belt gercekcılık oranı nedır bılemem ama varsa eger bole bıse gayet guzel ve cok nadır kısılerde vardır
harpy belt miydi harpy earringmi ne onu görseniz neler dersiniz acep
hmm ßenzemiş birşeye paintten di dimi
quote:
Orjinalden alıntı: oguzfaster
harpy belt miydi harpy earringmi ne onu görseniz neler dersiniz acep
çocuk kandırıolar işte :D
ps olduğunu bebeler bile anlar
bence ps böle bi item birince olsa ölümsüz olur..
Titanium Belt dye bir item olduğuna dair söylentiler var, daha önceden gerek bu forumda gerek başka yerlerde gördüklerime göre gerçekten Isiloon'un dropu. Ama şu ana kadar hiç ss ini görmedim.
ps çünkü club la spear ın yeri yanlış :S
quote:
Orjinalden alıntı: IIIHealciIII
quote:
Orjinalden alıntı: cyb3r_Security
ps......
herşeyde ps sallama bence olympia nın kralında yani no:name de var ss vardı ama forvat atıldı bilgisayara kayboldu
Tabi tabi hep öyle olur..
ßu İtemi Duymuştum.Ama Varmı Yokmu Orası ßilinmez
kardeşim hep güçlü şeylerle uğraşmayın birazda alminyum belt yapın
kardeşim hep güçlü şeylerle uğraşmayın birazda alminyum belt yapın
çinko belt belt of Naylon
Böyle bi item var mı bilmem ama bisi sorcam itemin ss sini almıssınız arkaplanı simsiyah olan nerde cektiniz oyunda arkaplanın simsiyah oldugu bi yer yok. Ama item dogru olabilr özelliklerini belitmek icin ps yapmıs olabilirler
Bariz ps
bu itemlerin ps olmadığını kesin garanti edemem ama oyunun çok eski charlarının resimleri arasında rastlamıştım bende...isiloon drobu olduğu ve drop rate'in çok düşük olduğu da char sahipleri tarafından söylenilenler..tabiki drobun kalktığını söylemeye gerek bile görmüyorum...