Şimdi Ara

tivibu ev döşeme sistemi nasıl yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilka kullanıcısına yanıt
    oww imzamadım ki neyse sağlık olsun, kablosuz aktarım için hem alıcı hemde verici (2 cihaz almamak için) cihaz önerin var mı?http://www.hizlial.com/aztech-hl110e-200mbps-homeplug-av-ethernet-adaptor/10232713 bundan 2 tane almak istemiyorum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozacı ozan -- 13 Mart 2015; 23:48:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozacı ozan

superonline la alakasını anlamadım hocam. kendi internet kutuları zorunlu diye biliyorum

Hayır dışarı aboneliğe de açık.

Tivibu iptv yani internet üzerinden tv yayını yapan interaktif bir platformdur.

Modemden ethernet kablosu (cat5) çekeceksin abi.
  • quote:

oww imzamadım ki neyse sağlık olsun, kablosuz aktarım için hem alıcı hemde verici (2 cihaz almamak için) cihaz önerin var mı?http://www.hizlial.com/aztech-hl110e-200mbps-homeplug-av-ethernet-adaptor/10232713 bundan 2 tane almak istemiyorum yani

Tabi hocam asagidaki isini gorur ikisinin fiyati kutudan iki tane cikiyor.ilerde baska isede yarar. Baska olmaz cunki kablosuzda. Sorunlar oluyor. Ttnette bunu oneriyor. Link asagida.

http://www.sanalpazar.com/Tp-link-Tl-pa-2010-Powerline-Adaptor-Fiyat-Dustu-90tl__isp40838335

dostum sen kablosuz mu izliyorsun, iki cümleyle deneyemini anlatabilirsen sevinirim.

• quote:

dostum sen kablosuz mu izliyorsun, iki cümleyle deneyemini anlatabilirsen sevinirim.

Hocam kablosuzda ping yuksek olur haliyle goruntude etki eder. Ve karelenme goruntu gec gelmesi gibi sorun olur onerdigim urun iyidir. Fiyat ta guzel..

• bozacı ozan kullanıcısına yanıt
    sadece modeme bağlanacak cihazda wifi destekli delik gerekmez... modem n11 destekli ise hiç gereği yok zaten HD yayın yok ses sterio...

+
    kablosuzda modem iyise sorun olmaz ping değeride çok olmaz... n11 yada ac destekli modemle kabloludan farksız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuyu0kazici -- 14 Mart 2015; 16:54:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

sadece modeme bağlanacak cihazda wifi destekli delik gerekmez... modem n11 destekli ise hiç gereği yok zaten HD yayın yok ses sterio...

+
    kablosuzda modem iyise sorun olmaz ping değeride çok olmaz... n11 yada ac destekli modemle kabloludan farksız...

tivibu cihazlarında wifi desteği yok arkadaşi yanıltmayalım
    nasıl yok kullanım kılavuzunda yazıyor... baktım... NEXT cihazda var... Pandora... yeni abonelere verecekleri cihaz uydu alıcısı ve ip tv alıcısı... + ethernet kablosu için duvar delmezler heralde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

nasıl yok kullanım kılavuzunda yazıyor... baktım... NEXT cihazda var... Pandora... yeni abonelere verecekleri cihaz uydu alıcısı ve ip tv alıcısı... + ethernet kablosu için duvar delmezler heralde...

next pandoralarda var ama tivibu ev alcak arkadaş arris cihaz veriliyor. şuan onlarada yok
    benim kafam karıştı en iyisi salondan kablo geçsin, zaten homeplugu tivibuyla nasıl kullancamı bilmiyorum birde 2 tane cihaz almam bana külfet olur.

• quote:

benim kafam karıştı en iyisi salondan kablo geçsin, zaten homeplugu tivibuyla nasıl kullancamı bilmiyorum birde 2 tane cihaz almam bana külfet olur.

tek kutudan 2 adet çikiyor. zaten iki tane almana gerek yok yanı cihazin birini salondaki elektirik pirizine takiyosun. digerinide tivibu cihazinin olduğu yere takiyosun. sanalpazardaki ve diğerlerinde kutudan set çikiyor Ethernet kablosu ve 2 adet cihaz.
    http://www.sanalpazar.com/40838335-Tp-link-Tl-pa-2010-Powerline-Adaptor-Fiyat-Dustu__isp40838335

satıcıyla görüştüm tivibuyla uyumlu dedi,
    yalnız başka bir forumda ısrarla olmaz dediler ip değişiyor diye (kota etkileniyormuş)
    neyse servis gelince artık sorarım, evinde kullanan pek yok sanırım ürünü sadece chip dergisinde bi haber okudum 2012 yılından başka da kaynak yok.

yeni konu açayım bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozacı ozan -- 14 Mart 2015; 18:51:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.