Şimdi Ara

tivibu ev maxi mi teledünya temel paket mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tivibu kanal listesi

internet paketleriyle geçmeyi düşünüyorum. ikisi de 49 tl toplam. apartmanımızda teledünyanın kutusu da var.
      tivibu 1 yıl teledünya 2 yıl taahhütlü.
      tivibuda ayrıca hd alıcı almak gerekiyor mu veriyorlar mı bilmiyorum.
      teledünyanın hd de sd de kanalı fazla gibi duruyor.

ttnet in başvuru tarihi yarın son.

en büyük fark teledünya ve tivibu ev kalite farkı oluyor benim için yani.

tavsiyelerinizi bekliyorum

• bende sizin gibi ikilemde kalmıştım.Teledünya yı tercih ettim sebebi iptv ülkemizde daha yaygınlaşmadı ve tivibu dan nasıl bir yayın kalitesi alacağım belli değildi teledünya kullanan üst komşumu ziyaret ettim ve görüntü kalitesi beni tatmin etti internette de sıkıntı yaşamadığını söyleyince tercihim teledünya oldu ve çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAMBOZAN

• quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

quote:

en iyisi beklemek tivibuyu test ettimde çok iyi değil ama takılma yok.aynı kalitede yayınlar çok kalitesiz değil ama yinede gelişmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAMBOZAN -- 31 Temmuz 2013; 18:17:47 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

quote:

en iyisi beklemek tivibuyu test ettimde çok iyi değil ama takılma yok.aynı kalitede yayınlar çok kalitesiz değil ama yinede gelişmeli

ben de tivibu smart tv 3 ay beleş paketinden açtım bugün LG tv alınca veriyolardı. pek beğenmedim. internete bağımlı bir kere.

muhtemelen teledünya alıcam.

• up up up arkadaşlar su an ben de ikilemde kaldım yeni bağlatacağım avantaj ve dezavantajları neler tivibu ile teledünyanın yardım
  • her ikiside kablolu sistem üzerinde yayın verir. Biri internet tv diyebiliriz. Diğeri kablo tv nin gelişmiş platform cihazı
    maçlarla aranız iyi ise tivibu alın. Değilse teledünyada işinizi görür ancak uydu nun alternatifi yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.