arkadaşlar ttnet yıllardır abanosi olup size 2 yıldaha uzatalım bedava ücretsiz tivibu verelim demesine inanmayın resmen kandırıyorlar. modem verelim demelerinede inanmayın oda kandırmaca.ben aldım. 1 ay geçmedi tivibu ve modemin ücretlenmesi faturaya eklendi. ikisinide iptal ettireceğim. ve ttnet elveda.
netün
kullanıcısına yanıt
Engelli TTNET abonesi idik fiyatları yükselttiler allah yükselttiler . yalın internet alsam aylık 18 TL daha fark :-) etti 68 TL
Süperonline engelliye geçtik . Telefon hattı dahil 44 TL
Burada TTNET trolü kaynıyor hiç birine inanmayın .
Türkiye için en sağlıklısı Uydudan Yayın almak . Biz avrupa değiliz . 100 TL her şey dahil çanak anten kuranlar var .
Benim tavsiyem Emulu Receiver alın Yanına yıllık en fazla 7$ yani 28 TL ye CCcam emu . 2 çanak .. 200 TL .. bu masrafı 1 kere yapacaksınız . Apartmanda yaşıyorsanız 3-4 uydu zaten vardır .
Yıllık 28 TL masrafla yabancı onlarca belgesele kavuşursunuz . Türksattaki TLC dahil bedava 10 belgesel belgeselde orta halli bir aileye tek başına yeter .
Kukumav kuşu gibi dikilmeyim tv nin başına . Maç kolikler için sözüm yok . paraya kıyacaklar .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme