Şimdi Ara

Tivibu SmartTV Kanal Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
16.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Smart tv bende ilk bağlattığımda çalıştı sonrasında bir daha yok.Giriş yapıyorum ama sürekli daire dönüp duruyor beklemede yani .Sizde de böyle mi ? Çalışmıyor derken sorun bu sanırım ?
  • Çözüm sıfır.
    Bakın bende de sorun halen var milyon kayıt oluştudum yok yok ! Kayıt oluşturunca sorun devam ediyorsa mesaj atın diye bir sistem yapmışlar mesaj atıyorsun hata veriyor yani o bile berbat.Aramak zorunda kalıyorsun !

Tivibu LG Smart tv çalışmıyor .Macbook bazen çalışıyor bazen çalışmıyor Bana IE izleyin onu indirin dendi yani çözümleri buymuş Mobil olarak çalışmıyor ! Ee arkadaş ne bu ? Sadece kutudan ve kutunun bağlı olduğu TV den "kutunun internetinden" internete bağlanarak izleyebiliyorum o kadar.

Çözüm odaklı değiller.Neyse ki 2 ay kaldı , iptal ediyorum.

Smart tv de sorun ise donuyor , dönen yuvarlaklar çıkıyor falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 16 Aralık 2017; 10:34:39 >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    9 aydır tivibu smart kullanıyorum televizyonum lg 32lf650 gayet memnunum ayrıca bu 9 ayda iki üç kere bozuldu hemen 444 aradım hemen düzeltiler hocam senin televizyonun 2015 yılının önce mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

9 aydır tivibu smart kullanıyorum televizyonum lg 32lf650 gayet memnunum ayrıca bu 9 ayda iki üç kere bozuldu hemen 444 aradım hemen düzeltiler hocam senin televizyonun 2015 yılının önce mi?

Evet
    Nasıl düzelttıler ?

telefon ediyorsunuz günceleme yapıyorlar düzeliyor bu aralar hiç bozulma olmadı hocam ama ilk üye olduğum aylar dns hatası veriyordu arayıp hemen düzeltiyorlardı bence senin tv den kaynaklanıyor ayrıca senin tv puhu tv açmıyordur ...
    ayrıca son iki aydır bana özel tivibu spor hd2 açmışlar cepte kapalı fakat smart tv açık şampiyonlar ligini hd seyrediyorum ayrıca 24 saat futbol var ...
    akn olayı kalkarsa tivibu smarta devam ederim yakında fiber gelecek diyorlar şimdilik ads ile smartı iadere ediyoruz Tivibu cihazı bende çalışmazmış fiber olanlara takıyorlarmış ama bu smart ayda 5.90 tl bedavaya geldi...

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

telefon ediyorsunuz günceleme yapıyorlar düzeliyor bu aralar hiç bozulma olmadı hocam ama ilk üye olduğum aylar dns hatası veriyordu arayıp hemen düzeltiyorlardı bence senin tv den kaynaklanıyor ayrıca senin tv puhu tv açmıyordur ...
    ayrıca son iki aydır bana özel tivibu spor hd2 açmışlar cepte kapalı fakat smart tv açık şampiyonlar ligini hd seyrediyorum ayrıca 24 saat futbol var ...
    akn olayı kalkarsa tivibu smarta devam ederim yakında fiber gelecek diyorlar şimdilik ads ile smartı iadere ediyoruz Tivibu cihazı bende çalışmazmış fiber olanlara takıyorlarmış ama bu smart ayda 5.90 tl bedavaya geldi...

Ben subat da uye oldum Mart ayından berı bana guncelleme tv modelı soran olmadı valla

hocam senin lg lb model mi...
    ilk aldığım günü hatırlıyorum 3 dakika deneme yapmıştım çalışıyordu 444 aradım telefona çıkan eleman smartta denemek için ilk ay taahhüt olmadan alın eğer uyumlu ise yani çalışıyorsa alın demişti bende çalışmazsa telefonda kullanırım demiştim ama korktuğum gibi olmadı hocam normal tivibuyu aratmayacak kadar iyidi smart tv bir tek bazı kanallar yoktu bir kaç ay sonra belgesel kanallar geldi yani yetiyor şimdilik zaten gündüz youtube gece smart tv seyrediyoruz ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 17 Aralık 2017; 1:32:02 >
  • LA serisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

LA serisi.

evet tam düşündüğüm gibi 2013 modeli senin tv güzel tv fakat tivibu ve puhu tv kesinlikle çalıştırımazsın senden sonra lb modeli çıktı webos 1 vardı fakat onda da tivibu ve puhu tv çalışmadı ama 2015 te lf modeli çıkardılar bu modelde hepsi sorunsuz çalışıyor güzel bir seri çıkardı lg şimdiki modellerde de panelleri 50 hz çıkarmaya başladı tivibu ve diğer programlar sorunsuz çalışıyor senin tv.nin paneli 100 hz den aşağı değildir güzel tv normal tivibu yada uydu Tivibu ile görüntü alırsın hocam ....
    geçen gün türk telekomun müdürü ilerki yıllarda tivibuyu daha da iyi yapacağız dedi bence piyasada en iyisi gibi tekrar izleyi çok kullanıyorum yani memnunu hocam tivibudan iyiki almışım 5.90 tl bu devirde kim verecek ceptede kullanıyorum ....

• Ben kutunun bağlandığı tv eski olmasına rağmen oradan Smart Go'ya girebiliyorum.

Ama bağlantı falan hiç birşey olmadığı tv de smart dan giremiyorum.Bunun tv modeli ile ilgili olabileceğini nasıl olur da sormazlar söylemezler müşteri hizmetleri anlamıyorum. 5 lira olsa ben de sıkıntı yapmazdım
    Neyse zaten her koşulda iptal edeceğim 2 ay kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Ben kutunun bağlandığı tv eski olmasına rağmen oradan Smart Go'ya girebiliyorum.

Ama bağlantı falan hiç birşey olmadığı tv de smart dan giremiyorum.Bunun tv modeli ile ilgili olabileceğini nasıl olur da sormazlar söylemezler müşteri hizmetleri anlamıyorum. 5 lira olsa ben de sıkıntı yapmazdım
    Neyse zaten her koşulda iptal edeceğim 2 ay kaldı.

sizi abone yapan kişi bilgisizdi ve ona denk geldiniz, ben daha önceden deneme yapmıştım tivibu uygulamasını tv,ye kurmuştum 3 dakikalık denemeleri seyrettim benim korkum eve gelen internet yani sabit intenet çalıştıracak mıydı türkcellin winn da çalışıyordu fakat günde 10gb yiyen tv mobil internette yetmiyecekti türkcell wınnda tivibu go denedim gayet güzel çalışıyordu telefona açan eleman genelde çalışmıyor tv sordu denemeyi yaptım çalıştı hiç sorun yok dedim hesabı açtırdım ertesi gün sabit internete başvurdum 4mbps hızda bağladılar arayüzüne baktım 8mbps kaldırıydu bir hafta hergün aradım yok elit servis yok şöyle yok böyle yeni kurulmuş internete elit servis göndermek isteyen türk telekom başaramadı bir hatfa sonra hızımı 8mbps çıkardı şimdi fiberi bekliyorum hocam yani burası türkiye neyse 50gb sonrası hız 3mbps düştü yayınlar sd yayındaydı iki ay sonra akk hızı değişti 3mbps dan 5mbps çıktı şimdi yayınları hd seyrediyorum tv de youtube tivibu go puhu tv gibi yayınları rahat seyrediyorum tv alacaksan lg'den şaşma webos bu konuda bir numara yeni tv alırsan smart tv rahat seyredersin maç yayınları çok güzel hd ve net ....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.