Şimdi Ara

Tivibu Uydu Süper Paket 1 TL'den başlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pulashibee

arkadaşlar yanlış mı anlıyorum???

1 - tivibu ya yeni üye oluyorum,
    2 - gelip kurulum yapıp hd uydu alıcı takıyolar,
    3 - ulusal kanalllar, belgesel çocuk vs kanallları açık,
    4 - 24 ay taahhüt ve 2 tane telekom referansı veriyorum,
    5 - referanslara göre 1, 5 veya 10 tl e 24 ay izliyorum...

doğru mu? öyleyse digitürke niye 25 tl verip duruyorum ki......

Hepsi doğru. 2. madde için şunu söyleyebilirim kurulumuda evde kendiniz yaparsınız 60 TL cebinizde kalır.
  • baidoo B kullanıcısına yanıt
    Hocam bu self kurulum dedikleri nasıl oluyor? Bayiye gidip üyelik başlatıp, sonra da kutuyu alıp evde takıp izliyormuyuz direk?
  • kampanya detaylarını okudum. çok net bir şekilde mobil hat sahipliği üzerine bir kampanya yapmışlar. referans gösterilen faturalı mobil hat değişirse, kapanırsa, numara taşınırsa vs. indirim sona eriyor. yani diyor ki referans gösterdiğin hatlar 2 sene boyunca turktelekomdan başka biryere kıpırdayamaz, faturasıza geçemez.

1 tl bedava demeyin. böyle iki hat bulmak da kolay değil. en azından benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWealdstoneRaider

Hocam bu self kurulum dedikleri nasıl oluyor? Bayiye gidip üyelik başlatıp, sonra da kutuyu alıp evde takıp izliyormuyuz direk?

Bayiye gittiğinizde cihazı self kurulumla almak istiyorum diye belirtin. onlar kart ve uydu alıcısını eşleştirecekler siz sadece evde uydu alıcısının kablo ile olan kurulumunu yapacaksınız ve kumandadan iki kere okey tuşuna basıp kurulumu tamamlayacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baidoo B kullanıcısına yanıt
    Çok iyiymiş hocam. Diğer türlü eve gelmek için randevu ayarlamak, absürd paralar ödemek gerekiyor yoksa.
  • arkadaşlar bugün sorgulattım t telekom da eşimle benim hatlar 2. gruptaymış.
    sizce 2 referansımda 2. gruptan olursa kaç tl öderim?
  • pulashibee kullanıcısına yanıt
    5 tl ödersiniz
  • sanırım 2. grup + 1. grup referansla 9 tl ödenir...?

3. grup bulmak baya zor...
  • Bende self kurulum istedim sagolsunlar benim icin kutuda kanal kurulumunu kendileri yaptilar sadece kablo isleri bana kaldi hemde 60 tl cebimde kaldi

• SSelf kurulum için nasıl bir yol izliyoruz bayiye giderek kutuyumu alıyoruz yoksa çağrı merkezini arayarak self kurulum yapacağım dediğimde eve kadar geliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

SSelf kurulum için nasıl bir yol izliyoruz bayiye giderek kutuyumu alıyoruz yoksa çağrı merkezini arayarak self kurulum yapacağım dediğimde eve kadar geliyormu?

Bayiden yapin basvuruyu telefondan olmuyor self kurulum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.