Şimdi Ara

Tivibu Uydu Süper Paket 1 TL! (Türk Telekom Mobil İçerir) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
14
Favori
32.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tivibu uydu üyeliğim için 24 aylık taahhüdüm 20temmuz 2018 de dolacak. Tivibudan hiç memnun değilim.Uydu receiver bir felaket. Bir süredir kanallar arası geçişlerde ses yok, daha önce düşük sinyal seviyesi uyarısı alıyordum sürekli. Teknik servis geldiğinde kronik receiver sorunu açıklaması yaptı. Tivibuya aylık 29 tl ödüyorum, internet faturasının üstüne ekliyorlar. Taahhüdümün bitmesini bekliyorum. Bu kampanyayı duyunca, tivibu müşteri hizmetlerini aradım.eşimle birlikte 2 avea müşterisi olarak kampanya bedelini öğreneyim dedim, aylık 1 tl ödeme çıkardılar (ev içi kurulum için de 60 tl dediler.1.5tlX24 ay şeklinde) ancak mevcut aboneliği kapatmıyorlar. Haziran 3 den sonra digiturk aboneliğimi 2 ay donduracağımdan, aylık 3.5 tl ye yeni tivibu aboneliği konusunda kararsızım, çünkü 3.5 tl aylık ödemeyi bile hakettiklerini düşünmüyorum.

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Bozoğlu

fırsat 8gb tarifesinde olupta bu kampanyadan yararlanan var mı? varsa ne kadar ödüyorsunuz?

evet arkadaşlar bu tarifeyle tivibu alan varmı? grup 1 görünüyor tablodan. ne kadar isterler
  • Arkadaşlar bu iç kurulum dedikleri ne yapıyorlar? Mesela ben evin herhangi bir arka odasında tv olsun istiyorum ama oraya kadar uydu bağlantısı gelmiyor evde merkezi sistem site. Uydu prizleri duvarlarda sabit ama tv kuracağım odada uydu prizi yok. Odaya uydu bağlantısı çekiyorlar mı mesela? Yoksa sadece uydu bağlantısı olan yere mi kurulum yapıyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim çok büyük sorunum var.Tam 45 gündür çözülmedi..kendi hattım türktelekom arkadasımın 79tl türktelekom hattı var.50defa tvtarifegrup yazıp mesaj attım mesaj ile dönen olmadı.Müşteri hizmetleri ile 30defa görüştüm sistemsel sorun var deiler.BTK şikayet yazdım şikayetvar.com şikayet yazdım hala çzöülmedi...bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: evren_us

quote:

Orijinalden alıntı: A.Bozoğlu

fırsat 8gb tarifesinde olupta bu kampanyadan yararlanan var mı? varsa ne kadar ödüyorsunuz?

evet arkadaşlar bu tarifeyle tivibu alan varmı? grup 1 görünüyor tablodan. ne kadar isterler

Ben bayiye gidip sordum aylık 12tl dediler, 2 adet tahahut verirseniz 9tl dedi kabul etmedim bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SUPER 10GB tarifesinde hattım var. bana 5 TL den full paket tivibu bağladılar. şampiyonlar ligi, sinema falan bütün kanallar açık.gayet uygun geldi bağlattım. sadece 5 TL. yarım paket sigara parası
  • Bana süper paketi 7,5 tl teklif ettiler sazan gibi atlayıp kabul ettim. Biraz pazarlık yapsam 3-5 liraya verebilecek gibiydiler :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ktdgvr

Hangi tarife hangi grupda bilen paylaşırsa güzel olur.

Türk telekom mobil sitesinde kampanya bilgilerinin altında var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fishbone540

Bana süper paketi 7,5 tl teklif ettiler sazan gibi atlayıp kabul ettim. Biraz pazarlık yapsam 3-5 liraya verebilecek gibiydiler :(

Ben de 1.grup tarifeden giriş yaptım. Pişman mıyım? Değilim. :)

• Mh arayan temsilci kurulum için sadece 3 tl alacağız dedi. Yanlış mı anladım?

• quote:

Orijinalden alıntı: zraporu

quote:

Bana süper paketi 7,5 tl teklif ettiler sazan gibi atlayıp kabul ettim. Biraz pazarlık yapsam 3-5 liraya verebilecek gibiydiler :(

Kardes kullanıcı adını görünce tebessum ettim. Sende muhasebecisin galiba. 1. Grup 2. Grup muhabbeti ne?

• quote:

quote:

quote:

Kardes kullanıcı adını görünce tebessum ettim. Sende muhasebecisin galiba. 1. Grup 2. Grup muhabbeti ne?

Muhasebeci değilim. :)

Gruplar için:

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/Documents/tivibu-mobil-indirim-kampanyasi-.pdf

Buradan da kampanya bilgilerine, ücrerlendirmeye ulaşabilirsiniz:

bireysel.turktelekom.com.tr
    Tivibu Mobil İndirim Kampanyası > Mobil > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/tivibu-mobil-indirim-kampanyasi.aspx

• quote:

quote:

Mh arayan temsilci kurulum için sadece 3 tl alacağız dedi. Yanlış mı anladım?

Mh aradım. Her ay 2.5 tl alınacak dedi. Kurulum ücreti olmaması için mağazadan başvuru yapmam gerekiyormuş. Kurulumda ne yapacaklarsa? Tak makineyi oldu bitti. Telekom bayi bir üst sokakta.

2,5 lira batıyordu. Telekom bayii nerde var nasıl öğrenilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uwais

quote:

quote:

Mh arayan temsilci kurulum için sadece 3 tl alacağız dedi. Yanlış mı anladım?

Mh aradım. Her ay 2.5 tl alınacak dedi. Kurulum ücreti olmaması için mağazadan başvuru yapmam gerekiyormuş. Kurulumda ne yapacaklarsa? Tak makineyi oldu bitti. Telekom bayi bir üst sokakta.

2,5 lira batıyordu. Telekom bayii nerde var nasıl öğrenilir?

hocam avmlerde genelde Türk Telekom bayileri olur. Ben bayiden gittim aldım geldim taktım kurulum ücreti de ödemedim.

Ben 9 TL ödüyorum aylık. Miss

• Benide geçen hafta aradılar. 2 cep numarasıyla referans yaptırdılar. Aylık 3.5 lira dediler. Sadece ilk kuruluma damga vergisi alınacakmış 9-10 lira. Başkada bir ücret ödemeyeceksimiz dediler. 2. fatura ne kadar gelecek merak ediyorum. Dedilkeri gibi 3.5 lira ise oldukça iyi.

• Evde Telekom internet, mobil hat referansı için 1 liraya oluyor mu ?

• Telefonun taahhüdünün suresi 24aydan kısa ise sıkıntılı

• merhaba bu kurulum ücretsiz durumunu eğer bayiden kurulum istersek ücretsiz mi yapılmakta?
    Bide bayi listesinde benim şehrim yok bursadayım ben
    Türktelekom bayilerine gittiğimde yaparlarmı bu kampanyayı
  • Merhaba arkadaşlar

Ben Türktelekom faturasız hat abonesiyim. Tanıdığım Telekom bayi ile bu faturalı hatta tivibu muhabbetini konuştum dedim faturalıya geçersek aylık kaç lira öderiz dedim. En düşük tarifye geçersem ne kadara mal olur bana tivibu diye. Dedi faturalıda 29 tlye 1000dk-1000sms-8gb olan tarife için bi görüşüp döneyim dedi bende tamam dedim. 1-2 saat sonra beni aradı dediki 29tl olan tarife için sana full paketi aylık 1 tl ek ücrete abone yaptırıcam dedi. Bende şimdi telekomun sitesinde ona sormadan önce fiyatları kontrol ettiğimde aylık 1 tl olması için grup 3 tarifsinde olan 1 kişi ve toplamda 2 kişi referans belirtmen gerekiyor. Normalde siteye göre 29 luk pakete ve 1 kişi referans göstermek suretiyle ancak tivibu 12 tl ek ücretle alınabildiği belirtiliyor. Hatta ben bu durumu kendisinede söyleyip izah ettim ama ısrarla iddia etti 29tl+1tl diye ayrıca 1,89tl de vergi olduğunu toplamda 32tl civarı gibi aylık fatura çıkacapını söyledi. Şimdi arkadaşlar böyle birşey mümkünmü en uygun fiyatlı tarife ve 1 kişi referansı ile +1 tlye bu aboneliği alabilirmiyim forumda bu şekilde hiç üyelik alan oldumu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların cevapları için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFero -- 12 Mayıs 2018; 9:46:9 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.