1 kişilik yer arıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tivimate Premium (15. sayfa)
-
-
1 kisilik yer varsa bende istiyorum.
-
Başka bir android tv box kullanıyorum. Tivimate uygulamasında ayarlardan seçerseniz, tv box açılınca hemen Tivimate başlıyor. Hatta Tivimate'ten çıkıp başka uygulamayı açtığınızda hatırlatıcı yada kaydedici kurduysanız zamanı geldiğinde bir bildirimle size haber veriyor. iptal etmezseniz tivimate'e geçip hatırlatıcı kurduğunuz kanalı gösteriyor. Yani android sistemi tek başına televizyon gibi yönetiyor.
Tivimate'te canlı kanal yok. Onları ayrıca satın almanız (yada internette düzgün birşey bulabilirseniz ki çok zor m3u dosyası bulup yüklemeniz) lazım.
Ben korsan olanını bir aya yakın kullandım şimdi ömürlük satın almayı düşünüyorum ama nasıl alınıyor bulamadım. Sanırım Play Store'daki tivimate Premium uygulaması ile halledeceğim.
Tek kötü yanı canlı yayınlar, uydu yayınlarından 30-45 saniye gecikmeli geliyor. Belki ben buffer'ı yüksek tuttum o yüzden olabilir.
Not:
1) Korsan tivimate için deneme bahanesi ile olsa bile link veremem.
2) Tivimate için henüz iptv satıcısı bulup anlaşma yapmadım. O konuda da bilgim yok.
3) 1 ve 2 de açıklama yaptığım konulara cevap vermeyeceğimi şimdiden yazıyorum.
4) Mi Stick'te istediğiniz özellikler çalışmazsa sorumluluk almıyorum. Bendeki Android TV Box'ta çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilmişik -- 8 Ekim 2024; 1:32:28 >
-
Sadece kıdemli (eski) ve aktif üyelerden seçerek üye alacağım. Uygun kişiler PM atabilir.
-
tivimate premium yer varsa 1 kisilik alabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yeniyim olursa bende isterim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son 1 kişilik yer kaldı.
Malesef..
Sağlık olsun, biraz daha bekleyelim bakalım.
grubumuz doldu.
-
Eyvallah yüzbaşım
Daha sonra olur belki
Olursa, olmazsada sağlık olsun.
Aile grubunda 4 kişilik yerim mevcut. 10 yıl ve üzeri olan arkadaşlar ile paylaşmayı düşünüyorum. Pm atabilirsiniz. Wp grubu kuracağım bilginize.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben yeniyim olmaz herhalde.
Merhaba Serdar bey;
Düşünürseniz tivi mate üyeliği ile ilgileniyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X