tivimate premium 1 cihazlık yer arıyorum. iletişim geçebilir misiniz derbytivi@gmail.com |
Bildirim
tivimate premium 1 cihazlık yer arıyorum. iletişim geçebilir misiniz derbytivi@gmail.com |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanmadrid -- 13 Aralık 2024; 0:58:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@sknby telegramdan ulaşabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Premium ortak üye olunca kendimize ait iptv nin kullanıcı adını ve şifresini diğer üyeler yada yönetici görebiliyormu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır göremez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telegram @sknby İletişime geçebilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tivimate premium suresiz kullanim 1 cihazlık yer arıyorum, tesekkurler |
Telegramdan ulaşın yardımcı olayım hocam @sknby < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
telegram yok bende forumdan ulasirsaniz sevinirim |
arkadaslar biriniz satin alip grup kurarsaniz iyi olur, ben yurtdisinda oldugumdan alamadim, 1 yada 2 suresiz kullanim alabilirim. isteyen cok arkadaslarim oluyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umur aydin -- 23 Aralık 2024; 23:19:16 > |
@sknby bu arkadaşa ulaşın.Ordan alın bende ondan aldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ömürlük üyelik için bir kişilik yer arıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 kişilik yer arıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
telegramdan iletişime geç yardımcı olayım hocam @sknby < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
güvenilirmi? |