< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TiVo Stream 4K Android Media Player (Netflix Sertifikalı) Amazon.com 47,82$ (420TL) (2. sayfa)
-
-
Bu HBOmax HULU falan kullanılabiliyor mu US dışında bir yerden giremiyorsunuz onlara, VPN iş yapıyor ama bu cihazla direkt bağlanılabiliyorsa çok iyi olur. Wi-fi location üzerinden mi algılıyor siteler girişleri bilmiyorum ondan sordum.
-
Roku ve fire stick ile karşılaştırabilir misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: DenizinbabasıYanına eklediğimiz ürünü sonradan iptal etsek ne oluyor hocam bilginiz var mı?
Fiyat açısından değil de ürünün daha çabuk gönderilmesi için düşündüm onu ama riske girmek istemedim. Bilmiyorum.
-
-
ürün çok güzel arkadaşlar tavsiye ederim apple tv 2021 aldım sabah iade ettim bu cihaz oldukça iyi özellikle görüntü süper.
-
DH de üyeligi olan ,
Youtube kanalı Mithat Kılıç ' ı takip edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ürünü bl kulaklıkla deneyeniniz oldumu vidyolarin seslerinde gecikme oluyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç günde geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG televizyonumda webOS'te amazon, netflix vs. var. Fakat youtube reklamları sinirimi bozuyor. Reklamları bloke etmek dışında başka avantajları var mıdır? Almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
-
Amerika'da 4. iş günü de bitti ama ücret hala provizyonda ürün de kargolanmadı. Bakalım ne kadar uzayacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkurler, aldım 47dolara
-
ben dün gece sipariş verdim. henüz provizyonda bile değil, mail attım. 12-24 saat içinde çekilecek dediler. hayırlısı bakalım. :))
Thank you for taking your time to writing to us.
I understand your concern about the payment confirmation for the order #111-***8716-********.
On checking, I see that the charge authorization for the order haven't processed yet.
Our system will authorize that charge for this order within 12-24 hours and you will receive the confirmation message.
On further research, I see that the order had entered the advance shipping stage meaning the items are ready for packaging and it will ship soon.
Not to worry, the payment for the order will be processed within 12-24 hours.
If you've any concerns, please don't hesitate to write to us.
It is our privilege to have you as our valued customer & we want to make sure you are always taken care of.
Thank you for understanding and cooperating with us. We look forward to seeing you soon.
EDİT: Ücret çekildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celtic pride -- 11 Haziran 2021; 23:9:53 >
-
Güzel fırsat
-
Fırsat güzel de sipariş kargolanmıyor nedense. Siparişinin çıkışı yapılan var mı?
Ne zaman gönderilecek bu?
16 temmuz teslimat diyor.
Telegram gruplarında da soruyorum, siparişi kargolanan kimse yok şu ana kadar.
Bot ile yazışmıştım bu konuda ya bu zaman gelecek ya da iptal edelim demişti bekleyelim bakalım.
-
Bir kişiden haber geldi. 6 Haziran'da verdiği sipariş bugün kargolanmış.
ayın11inde verdim siparişi hala gondermediler. Haziran sonu, Temmuz 15e kadar teslimat yazmıslar ama bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X