Şimdi Ara

TİYATRO SEVERLER BİR BAKABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir zamanlar starda sır dosyası adlı dizi ile ünlenen, sinemada kaç para kaç, itiraf, çamur gibi filmleri yayınlanan değerli tiyatro sanatçısı ve yakışıklı insan () Taner Birsel'in bu aralar rol aldığı bir oyun var mı? Kendi gözlerimle o adamı canlı canlı görmedikçe ölmek istemiyorum.

Aynı zamanda coca colanın bir numaralı şişe reklamında oynayan karizmatik insan.

En son Bodrum'da tatildeydi acaba döndü mü? Emekli mi oldu yoksa?

• taner birsel mi?!! yakışıklı mı?!!karizma mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

taner birsel mi?!! yakışıklı mı?!!karizma mı?

öle tabe. kıskandın mı? Saçları kestirse daha yakışıklı olcak. şuan 46 yaşında ne bekliyorsun ki? ah gençken kimbilir neydi...

•  TİYATRO SEVERLER BİR BAKABİLİR Mİ?

•  TİYATRO SEVERLER BİR BAKABİLİR Mİ?

ala ala ya size ne ben de böyle tipleri seviyorum.
  • Yorum yoq .. Neyse saygı duyarız hojam...
  • Ya çirkin mirkin değil herkes sever bi siz beğenmedini aa ne yani brad bittt falan mı sevmek lazım bana da onlar böööğğğhh geliyo..

yok mu bunun nerde sahneye çıktığını bilen?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Oyunun Adı : Çayhane

Salon : Atatürk Kültür Merkezi Büyük Salon
    Tarih & Saat :23 Ekim, 15:00

Yazan : Vern Sneider

Yöneten : Şakir Gürzumar

Oynayan : İstanbul Devlet Tiyatrosu
    Bülent Emin Yarar, Taner Birsel, Ali Düşenkalkar, Atilla Şendil, Gılman K. Peremeci, İşdar Gökseven, Umut Demirdelen, Fikret Urucu, Seval Gökçe Tunç Günbay, Metin Beyen, Orhan Tetikcan

İçerik : Okinawa adası... Tarih boyunca önce Çinlilerin, sonra Japonların ve en sonunda Amerikalıların işgal ettiği bir garip ülke... Günümüzdeki şöhretini işte bu en son işgale borçlu.. 1945 yılı Nisanında 200 bin kayıpla sonuçlanan ve II. Dünya Savaşı�nın en kanlı çarpışmaları olarak bilinen Amerikan işgaline...

Filme de alınan Çayhane romanının yazarı, o işgal ordusunun subaylarından Vern Sneider... Yine aynı ordunun subaylarından John Patric bu ünlü romanı oyunlaştırdı ve işgale bizzat tanıklık etmiş iki kalemin yarattığı bu olağanüstü eser ortaya çıktı.

Amerika�nın işgal mantığı ve bu mantığın �öngörülemeyen� sonuçları üzerine muhteşem bir komedi izleyeceksiniz...

tamam mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

quote:

Oyunun Adı : Çayhane

Salon : Atatürk Kültür Merkezi Büyük Salon
    Tarih & Saat :23 Ekim, 15:00

Yazan : Vern Sneider

Yöneten : Şakir Gürzumar

Oynayan : İstanbul Devlet Tiyatrosu
    Bülent Emin Yarar, Taner Birsel, Ali Düşenkalkar, Atilla Şendil, Gılman K. Peremeci, İşdar Gökseven, Umut Demirdelen, Fikret Urucu, Seval Gökçe Tunç Günbay, Metin Beyen, Orhan Tetikcan

İçerik : Okinawa adası... Tarih boyunca önce Çinlilerin, sonra Japonların ve en sonunda Amerikalıların işgal ettiği bir garip ülke... Günümüzdeki şöhretini işte bu en son işgale borçlu.. 1945 yılı Nisanında 200 bin kayıpla sonuçlanan ve II. Dünya Savaşı�nın en kanlı çarpışmaları olarak bilinen Amerikan işgaline...

Filme de alınan Çayhane romanının yazarı, o işgal ordusunun subaylarından Vern Sneider... Yine aynı ordunun subaylarından John Patric bu ünlü romanı oyunlaştırdı ve işgale bizzat tanıklık etmiş iki kalemin yarattığı bu olağanüstü eser ortaya çıktı.

Amerika�nın işgal mantığı ve bu mantığın �öngörülemeyen� sonuçları üzerine muhteşem bir komedi izleyeceksiniz...

tamam mı?

sağol.

bu çayhane oyununu biliyorum.oyuncuları arasında hep taner birseli gösterdiler ama sonradan yerine başkası gelmişti.tiyatroya gittiğimde fotoğraflarda ve broşürde adı geçmiyordu. anlamadım.umarım vardır bu sefer.tekrar bakarım.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.