Şimdi Ara

|| TİYATRO YARDIM ||

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Biz okul içersinde Bir grup toplanarak tiyatro yapmaya çalışıyoruz...
    TİYATRONUN ADI İSE : YÖNETMEN: MOLLİERE
    OYUNUN ADI:SCAPİNİN DOLAPLARI

ARKADAŞLAR SENARYOLAR ELİMİZDE FAKAT MALUM BİR VİDEO İZLEMEDEN YAPAMIYORUZ..
    ARKADAŞLAR ACİLEN BU "SCAPİNİN DOLAPLARI" ADLI OYUNUN TÜRKÇE VE TAM SÜRE VİDEOSU LAZIM..
    LÜTFEN YARDIMINIZI ESİRGEMEYİN...(nette o kadar araştırdım ama bulamadım

OKULUMUZ ADINA BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞICAĞIZ...
    VE İLK AKLIMA GELEN YER İSE DH

• Hocam yaş kaç?Ben lisede tiyatroya katılmak için derslerden geri kaldım az kalsın sınıfta kalıyodum
  • Üniversite'de 3 yıl tiyatro ile uğraştım..
    Anlamadığım neden video'ya ihtiyacınız var? Dekor için mi? Diyaloglar için mi?
    Dekor, önemlidir ancak imkanlar doğrultusunda minimalize edilebilir..Yeter ki akışı bozmasın..
    Diyaloglar konusunda başarısızsanız durum vahimdir.."İlle de olacak bu iş" diyorsanız halk eğitim merkezlerinden bir hocaya başvurun ve diyaloglar konusunda yardım isteyin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vural_kral

Üniversite'de 3 yıl tiyatro ile uğraştım..
    Dekor, önemlidir ancak imkanlar doğrultusunda minimalize edilebilir..Yeter ki akışı bozmasın..
    Diyaloglar konusunda başarısızsanız durum vahimdir.."İlle de olacak bu iş" diyorsanız halk eğitim merkezlerinden bir hocaya başvurun ve diyaloglar konusunda yardım isteyin..

Hocam Hem dialog hemde kostüm bazında yardımı dokunacak bir video lazım...
    Yoksa Hiç bir izlenim almadan yani o havayı o atmosferi görmeden ilk defa gördüğümüz bir senaryoya
    bahriz çalışılamaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: By MuRaT

quote:

Orjinalden alıntı: vural_kral

Üniversite'de 3 yıl tiyatro ile uğraştım..

Hocam Hem dialog hemde kostüm bazında yardımı dokunacak bir video lazım...
    Yoksa Hiç bir izlenim almadan yani o havayı o atmosferi görmeden ilk defa gördüğümüz bir senaryoya
    bahriz çalışılamaz.

İşte, başınızda bir hoca olsa (yönetmen) "hiç bir izlenim almadan, o havayı atmosferi görmeden ilk defa gördüğünüz senaryoya" çalışırsınız..
    Anladığım kadarıyla bu işi tamamen amatör olarak yapacaksınız..
    Bana sorarsan scapinin dolaplarından ziyade "çok oyunlu", piyes kokan eserlere yönelin..Örn: Asacaksın Bu Doktorları..Eser, Doç.Dr.Çağatay GÜLER'indir..Bunda başınızda yönetmen olmasa da sadece arkadaşlarınızla çalışarak oynayabilirsiniz..Söz konusu oyundaki kostümlerde kolaydır..
    Neyse, bol şans size.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.