Şimdi Ara

.tk Alan Adı 3 Ytl - Jenerikler Boşta

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlk Çıktığında Bedava Dağıtılan Ancak Yıllık Bir Hit Limiti Karşılığı Bize Sağlayan Registar Firması Artık Kapılarını Türkiye " ye Açmış Bulunmakta.ve Gerçekten Çok Cuzzi Bir Miktar Karşılığı Satılmakta.Kendinize Bir Site Açmak Düşüncesindeyseniz Durmayın Derim....

.tk Yeni Kayıt : 3 ytl

msn : hizmet@nctbilisim.com
    NcT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NcTBilişim -- 21 Aralık 2008; 0:04:38 >

• isimtescil 15 e veriyormuş :D sizden almak uygun bayilik gibi bir şey yapabilirz isterseniz hosting ve web tasarım yaptığım için bana çok gerek oluyor ilgilenirseniz satis@hostingbilisim.com
  • ekledim diğer bayi olmak isteyen arkadaşlar içinde 3 ytl .tk alan adı kaydettirebilirim...
  • tk uzantılı alan adı almayı bende düşünüyorum.Fiyatlar uygunmuş.
  • Yardımcı olalım :)
  • tasarim03@hotmail.com eklermisiniz lütfen.
  • ekledim ...
  • destek@manisahost.com eklermisiniz ben ekledim ama :S
  • eklendiniz..
  • şu adrestewww.smyrna.com.tr 2.5 ytlwww.sh.com.tr de ise 1.69$
    ayrıca jenerik özel alanadları hemen onaylanmıyor sırada bekleyen çok kişi varmış
  • Evet Hatta 3,2 harfli domainleri bile ücret ödeyerek alabiliyorsunuz tabiki fazla bir ücret :)
  • Aradan 1 Ay Geçmesine Rağmen Kampanyamız devm ediyor Üstelik Buna Birde Hosting Eklemeyi Uygun Gördük
    100 mb alan 3 gb trafik yıllık 17 ytl + 3 ytl domain : 20 ytl ile site sahibi olucaksınız....
    detaylar ve referanslar için
    hizmet@nctbilisim.com

saygılarımızla...
  • Zam gelmiş ! 5 ytl olmuş Nct'de
  • Hayır Dostum 3 Ytl :) Donanimhaber üyelerine yaptığımız bir kampanya bu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.