Şimdi Ara

TK ye telefon kayıtları hakkında..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konuda bir sıkıntı vardı en son. Ne oldu o durum? Şu an Turkcell'de ya da diğer operatörlerde cihaz kaydı yapılabiliyor mu? Bir de bu tarihten itibaren kayıt için pasaportta çıkış tarihi 2008 mi olmak zorunda? 2007 nin 8. ayında yapılan çıkış geçerli sayılır mı?

• Arkadaslar yok mu konu hakkinda bilgisi olan ?
  • Bildiğim kadarıyla eğer bir değişiklik olmadı ise son 1 yıl içerisinde yurtdışına çıkış giriş yaptıysanız yılda 1 sefer olmak üzere cep telefonunuzu Turcell extra dan veya diğerlerinden 5 YTL karşılığında pasaportunuz ve cihazınız ile birlikte gidiyorsunuz ve kayıt altına aldırıyorsunuz.
  • good_will haklisiniz ancak bir suredir operatorler TK ya telefon kayidi yaptiramadiklarini soyluyorlar. basvurulari da bekletiyorlardi. be sorun TK dan kaynaklaniyordu, cozuldu mu diye merak ediyorum
  • Merhaba

Beşiktaş turkcell extradan kayıt yaptırabildim. Söylediklerine göre Günün belli saatleri arıza oluyor belli saatlerinde işlem yapılabiliyormuş.
  • Tüm istediğiniz bilgiyi telekonikasyon kurumu sayfasından alabilirsiniz.
    http://imei.tk.gov.tr/node/13

Bende geçen kasımda bir turkcell extra ya gidip kayıt yaptırdım. Ama operatörler sanırım TK ile aramızda sadece aracı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.