Bildirim
TK ye telefon kayıtları hakkında..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaslar yok mu konu hakkinda bilgisi olan ? -
Bildiğim kadarıyla eğer bir değişiklik olmadı ise son 1 yıl içerisinde yurtdışına çıkış giriş yaptıysanız yılda 1 sefer olmak üzere cep telefonunuzu Turcell extra dan veya diğerlerinden 5 YTL karşılığında pasaportunuz ve cihazınız ile birlikte gidiyorsunuz ve kayıt altına aldırıyorsunuz. -
good_will haklisiniz ancak bir suredir operatorler TK ya telefon kayidi yaptiramadiklarini soyluyorlar. basvurulari da bekletiyorlardi. be sorun TK dan kaynaklaniyordu, cozuldu mu diye merak ediyorum -
Merhaba
Beşiktaş turkcell extradan kayıt yaptırabildim. Söylediklerine göre Günün belli saatleri arıza oluyor belli saatlerinde işlem yapılabiliyormuş. -
Tüm istediğiniz bilgiyi telekonikasyon kurumu sayfasından alabilirsiniz.
http://imei.tk.gov.tr/node/13
Bende geçen kasımda bir turkcell extra ya gidip kayıt yaptırdım. Ama operatörler sanırım TK ile aramızda sadece aracı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X