Şimdi Ara

TL-ANT2415D - TP-LINK Anten'den verim alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaş 2 km ileride fiber internet kullanıyor. 100 Megabit internet olması ve turk telekomun kopma problemlerinden dolayı arkadaşla ortak kullanmak için TL-ANT2415D model anten aldım. Anteni kullanmak içinde TP-LINK TL-WA5210G modelli cihazıda aldım. Elektronikciye gidip birde kablo yaptırdım. Fakat TP-LINK TL-WA5210G model antenden çok daha güzel çekiyor. Ayrıca anteni ne zaman taksam çok az wireless görüyorum. Yani anten işime yaramadı diyebiliriz. Müşteri hizmetleriyle konusarak anten ayarlarını external olarak ayarlayıp Distance Setting'ten de mesafe ayarı yapsamda pek birşey değişmedi. Ben, ya anten kablosunda sıkıtnı var ya da anten sıkıntılı diye düşünüyorum. Aklıma gelen diğer şey ise anten sadece yayıncı durumundayken mi çalışıyor? yoksa interneti başka yerden internet çekmemiz gerktiğinde bu anteni kullanamıyor muyuz? Ayrıca TP-LINK TL-WA5210G ile interneti şuanda baska bir yerden alıyorum. Konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

1-http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/tp-link-tl-wa5210g-2-4ghz-dis-ortam-access-point-80151365
    2-http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-ant2415d-15dbi-outdoor-omni-direc-anten/productDetails.aspx?productId=bd190042&categoryId=2699

• konu güncel arkadaşlar fikri olan yok mu ?
  • Forumda tp link türkiye yetkilisi var. Hemen bildirelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbuqSabuq

konu güncel arkadaşlar fikri olan yok mu ?

Kardes anten secimin cok yanlis olmus omni directonal anten sinyali 360 derece etrafa yayar tp link 5210 g verici modunda iken tabii
    Buda senin gondermek istedigin noktaya degil etrafa yayar sinyalleri sen 24 dbi grid anten varken neden bu antene bu kadar para verdinki ?? Grid anten en basarili anten sistemi olarak biliniyor bu arada !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

quote:

Orijinalden alıntı: AbuqSabuq

konu güncel arkadaşlar fikri olan yok mu ?

Kardes anten secimin cok yanlis olmus omni directonal anten sinyali 360 derece etrafa yayar tp link 5210 g verici modunda iken tabii
    Buda senin gondermek istedigin noktaya degil etrafa yayar sinyalleri sen 24 dbi grid anten varken neden bu antene bu kadar para verdinki ?? Grid anten en basarili anten sistemi olarak biliniyor bu arada !!!

Ah be kardes bileydim zaten alir miydim. Bosa gitti o kadar da masraf yaptik. Benim amacim etraftaki sinyalleri bulup baglanabilmekti. Demek ki bu antenle bu isi gerceklestiremiyorum? Peki yayinci modunda ise yarar mi bari?

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Forumda tp link türkiye yetkilisi var. Hemen bildirelim.

Bildirelim hocam nasil gerceklestirecegiz bildiri mi?

• Hocam aslinda almis oldugunuz anten oyle cokda dandik bise degil sadece uzak mesafelerden yonlu sinyal alip sinyal gonderme islemini bu antenle yapamazsiniz bu anten sadece etrafina 360 derece yayin yapip yayin alir ok

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Hocam aslinda almis oldugunuz anten oyle cokda dandik bise degil sadece uzak mesafelerden yonlu sinyal alip sinyal gonderme islemini bu antenle yapamazsiniz bu anten sadece etrafina 360 derece yayin yapip yayin alir ok

Hocam antenle yayın yapmak istemiyorum zaten başka bir access point ile yayın eve yapacağım. Bu anteni alıcı olarak kullanmak istiyorum.
  • Ya tmm kardesim zamaninda desene evin icine yayin yapacam diye tabili olur evin icinde bu anten kullanilmaz bana kalirsa neden diye soracak olursan anten 15 dbi ve asiri radrasyon yayar evin icine evde herkez zarar gorur kucuk cocuk falan varsa cok tehlikeli bir is ama sen balkona monte et bu anteni cok rahat baglanirsin evin her odasindan ok...

• Değerli Müşterimiz ;

Sorununuz ile ilgili olarak tarafınıza geri dönüş sağlayabiliriz. Bizlere iletişim bilginizi mesaj atarsanız eğer tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanıp gerekli bilgilendirme sağlanılacaktır. İyi günler dileriz.
  • Bildirdim ben , cevaplamış yukarıda görebilirsin.
  • Hocam zaten ben bu anteni alıcı olarak kullanmak istiyorum evin içinde yayın yapacak olan access pointin 5 dbi lik anteni var. TP-LINK TL-WA5210G modelli access pointe büyük anteni takıp alıcı durumuna getirmek istiyorum. TP-LINK TL-WA5210G access pointtende diğer access pointle eve yayın yapıcam.

İletişim bilgilerini gönderiyorum
  • s.a inş konuyu ortlatmış olmam
    sizdeki TL-ANT2415D antenini takas edebiliriz bende de TL-ANT2424B anteni var bende sizin gibi yanlış aldın işimi görmüyor bende cevredeki wifilerden yararlanmak istiyordum.
  • Ben wireless adaptör almak istiyorum bir tane. Adaptörü yani anten gibi olan şeyi koyacağım yer benim laptopu kullanacağım yerin 20 metre uzağında tam camın kenarında. USB kablosu 20 metre civarı olan bir tane wireless adaptör bulabilir miyim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsec_ -- 29 Haziran 2013; 19:24:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.